Berea - 3 utilizari interesante in casa si gradina

/ / Modificat: 2017-07-06
Berea - 3 utilizari interesante in casa si gradina

Chiar daca este cea mai consumata bautura alcoolica la nivel mondial si una dintre cele mai savuroase optiuni pe timp de canicula, berea are o multime de alte intrebuintari! Curioasa cum poti folosi berea in casa si in gradina ta? Descopera in continuare!

Atrage fluturii

Daca iti doresti sa atragi mai multi fluturi in gradina ta, afla ca nu este nevoie sa plantezi multe flori - tot ce trebuie sa faci este sa realizezi un amestec pe baza de bere.

Iata ingredientele:

500 g zahar
1-2 pahare de bere statuta
3 banane foarte coapte, zdrobite
1 cana de melasa sau de sirop foarte dulce
1 pahar de shot de rom

Amesteca bine toate aceste ingrediente si pulverizeaza solutia obtinuta pe copaci, gard si pietre.

Inlatura petele dificile

In cazul in care nu reusesti sa scapi de petele dificile de cafea sau de ceai de pe covor, afla ca berea iti poate fi de mare ajutor! Intr-o prima faza, testeaza rezistenta culorii pe o bucata mica de covor. Daca berea nu iti decoloreaza covorul, poti trece la urmatoarea etapa: toarna bere din belsug pe pata dificila, freaca bine si repeta procesul pana cand pata a disparut cu desavarsire!

Marineaza ciupercile si carnea

Cauti sa oferi o aroma deosebita preparatelor pe care le gatesti pentru familia ta? Afla ca, in loc de otet sau vin, poti folosi bere pentru a fragezi carnea si a da o aroma placuta ciupercilor. Asadar, prepara un amestec din bere si condimentele tale preferate, adauga carnea/ciupericile si lasa-le la marinat, in frigider, timp de cateva ore sau peste noapte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bere Casa Gradina

Articole recomandate

Citeste si despre