Se deschide un nou centru de donatii pentru mame si bebelusii lor, Mamele ajuta Mamele (MaM)

/ / Modificat: 2021-11-25
Se deschide un nou centru de donatii pentru mame si bebelusii lor, Mamele ajuta Mamele (MaM)

Venirea pe lumea a unui nou nascut aduce multe bucurii dar si multe griji si nevoi. Nenumarate familii se afla in situatia de a nu-i putea oferi bebelusului ce are nevoie. Tocmai de aceea, Asociatia ’Sanatate pentru Viata ’ si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 1 lanseaza Proiectul „MaM - Mamele ajuta Mamele.

In cadrul proiectului, pe 25 noiembrie 2021, ora 13:00, se deschide Centrul de Donatii MaM – Mamele ajuta Mamele, dedicat mamelor cazuri sociale si bebelusilor lor.

In Romania, 10% din nasteri provin din Sectorul 1.

Centrul Mamele ajuta Mamele (MaM) isi propune sa ajute proaspetele mamici cu nou nascuti si/sau copii mici, cazuri sociale din Sectorul 1, cu tot ce e nevoie: Pachetul Nou Nascutului (cu lucruri de baza precum scutece, creme, hainute), obiecte precum carucioare, patuturi sau jucarii si Consultanta psihologica, sedinte cu nutritionisti, cu moasa si cursuri de reconversie profesionala, one-to-one sau in grup.

Sustinerea proiectului se va face din donatii de lucruri / obiecte sau bani, atat direct la Centrul MaM sau pe site www.ajutamam.ro , in contul bancar al Asociatiei Sanatate pentru Viata.
Invitam mamele care au lucruri si/sau obiecte de la bebelusii sau copilasii lor pe care nu le mai folosesc, dar si companiile/ firmele / corporatiile sa se alature proiectului. Donatiile se pot face direct in Centrul MaM din str. Barbu Delavrancea Nr 18, sau pe site www.ajutamam.ro direct in contul Asociatiei Sanatate pentru Viata, IBAN: RO59BTRLRONCRT0271171601.


Vania Limban - moasa, coordonator
Am initiat „Proiectul MaM – Mamele ajuta Mamele” cu intentia de a sustine, a ajuta si a le fi alaturi mamelor cazuri sociale intr-un moment cu o mare incarcatura emotionala pentru ele si familiile lor - venirea pe lume a copilului”.

Mai multe informatii despre proiect se gasesc pe www.ajutamam.ro si pe pagina de Facebook MaM.

Despre Asociatia ’Sanatate pentru Viata’

Asociatia ’Sanatate pentru Viata’ initiaza si implementeaza proiecte educationale dedicate viitorilor parinti, copiilor, adolescentilor, tinerilor, adultilor si seniorilor, promovand un stil de viata sanatos la orice varsta.

Contact: Vania Limban

Project Coordinator

mail: vania.limban@activecenter.ro

tel: 07222888 56

Taguri Donatii

Articole recomandate

Citeste si despre