Cum alegi incaltarile sport pentru copii

/ / Modificat: 2016-05-20
Cum alegi incaltarile sport pentru copii

In momentul in care cumperi incaltari sport pentru copii, alege-i pe cei care ofera cat mai mut spatiu de miscare, degetelor. Asadar, nu e indicata alegerea incaltamintei care are varful ascutit si nu lasa loc de miscare pentru degete.

Cauta incaltari sport pentru copii originale

Este important sa cauti incaltari sport originale, confectionate din materiale naturale, care lasa pielea micutilor sa respire. Trebuie sa fie cat mai flexibile, ca fiecare copil sa se simta bine in aceste perechi de incaltaminte.

Nu cumpara niciodata pantofi care sa fie rigizi, caci acestia nu sunt deloc comozi pentru cei mici. Trebuie ca piciorul sa aiba mobilitate. Cel mai bine, atunci cand cumperi aceste incaltari sport pentru copii ai grija sa fie si copilul cu tine.

In cazul in care cumperi o pereche de adidasi sau de pantofi sport de copii si cel mic incearca sa ii scoata din picior atunci este semn ca il strang si ca nu ii poate purta. De aceea, trebuie sa cumperi pe pereche de incaltari potrivita pentru el.

Pantofii copiilor trebuie ingrijiti cu mai multa atentie decat cei ai adultilor. In ceea ce priveste termenul de valabiliatte, de cele mai multe ori acest incaltari sport pentru copii nu apuca sa se strice pentru ca piciorul micutilor creste. Astfel, este nevoie de o noua pereche de incaltaminte.

Pantofii pentru copii pot fi gasiti atat online, pe site-urile de specialitate, cat si din magazinele clasice.

Sandalele, mai usor de ales

In ceea ce priveste sandalele, sandalele pentru fetite sunt cel mai usor de ales, pentru ca acestea se pot proba usor si vezi cu ochiul liber daca nu i se potrivesc micutei.

Sandalele, ca si pantofii, sunt facute din cele mai bune materiale, ceea ce inseamna ca sunt de lunga durata. In general, sandalele sport pot fi luate in parc, la orice iesire alaturi de copil.

Sunt ideale si de mers in concediu, daca ese vorba despre litoral sau despre un oras. Sandalele nu reprezinta incaltamintea ideala pentru munte, in ceea ce ii priveste pe copii. Insa pentru adulti sunt oricand o alegere ideala, la care pot apela cu cea mai mare incredere.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre