Copilul tau te-a ales sa-i fii mama! Ce ii scrie o mama micutului sau

/ / Modificat: 2019-06-03
Copilul tau te-a ales sa-i fii mama! Ce ii scrie o mama micutului sau

Legatura dintre mama si copil este unica si nu se compara cu nimic altceva. Ea se formeaza din prima zi in care bebelusul incepe sa se dezvolte in burtica. Mama este cea care asigura o stabilitate fizica, sufleteasca si emotionala micutului ei pentru toata viata. 

Ce ii scrie o mama copilului sai 

"Mi-e foarte greu sa descriu in cuvinte toate emotiile si sentimentele pe care le-am experimentat stiind ca ai aparut in burtica mea. Tu cresti atat de repede, privesti lumea cu ochii tai inocenti si in fiecare zi descoperi tainele acestei lumi.

In viata vei da peste oameni de tot felul. Vei cunoaste fericirea si tristetea. Nu pierde timpul cu oamenii care iti tulbura linistea. Fa ceea ce face sufletul tau sa vibreze si restul va veni de la sine.

Ai venit pe lume cu speranta, dragoste, inocenta si fara instructiuni de folosire, insa ai deschis ochii si te-ai uitat direct la mine in suflet, iar apoi m-ai apucat strans de deget si am stiut ca ne vom descurca. Atunci, in acel moment, noi doi am facut o echipa: mama si copilul. Imbatabila!

Recunosc ca inceputul a fost putin confuz, pana cand am reusit sa ne sincronizam. Dar am reusit, impreuna, sa crestem mari. Ai inceput sa vorbesti si primul tau cuvant nu a fost mama, dar cand l-ai rostit, a fost atat de clar si raspicat, ca m-ai facut sa plang de bucurie o zi intreaga si, pentru ca ai observat emotia mea, tu nu te mai opreai din a-l rosti.

Iti multumesc pentru ca m-ai ales sa-ti fiu mama, copilul meu!"

Taguri Mama Copil

Articole recomandate

Citeste si despre