Adidasii New Balance pentru copii, alegerea perfecta

/ / Modificat: 2016-09-21
Adidasii New Balance pentru copii, alegerea perfecta

Adidasii New Balance - Suntem nascuti ca sa ne miscam 

Cu o istorie in spate de mai bine de 100 de ani, marca de adidasi New Balance produce pentru copii pantofi sport comozi si usori, adaptabili particularitatilor anatomice ale varstei lor. Obiectivul firmei a fost dintotdeauna sa lucreze pentru a tine lumea la picioarele sale, iar totul a pornit de la un simplu crez al acestora: "Suntem nascuti ca sa ne miscam".

Produsele lor reprezinta combinatia perfecta intre o buna functionare si un design care sa urmeze tendintele modei si au ca rezultat final o tehnologie performanta si un stil pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. Iar aceste obiective sunt aduse la viata si innoite, in permanenta, datorita competentelor de nivel superior si a unei creativitati de exceptie pe care le au creatorii de moda.

Inovatiile in materie de moda aduse de minunata echipa care se ocupa de confectionarea pantofilor, combinata cu valoarea si dorinta de perfectionare, au oferit serioase motive pentru ca marca de adidasi pentru copii New Balance sa evolueze si sa aduca in fiecare an un plus, care sa o situeze deasupra tuturor.

De ce sa cumperi adidasii New Balance?

Pentru ca meriti sa fii în pas cu moda, renumita marca de incaltaminte sport vine in ajutorul tau cu noua colectie de perechi de adidasi concepute special pentru a se adapta cu stilul fiecaruia dintre noi.

Daca cel mic este o persoana activa, plină de viaţă si tot timpul în expansiune, acest brand este tot ceea ce ai nevoie. Acestea sunt confortabile, dar in acelaşi timp moderne, originale si vor putea fi asortate cu usurinta tinutelor tale de zi cu zi, iar el se va simti in largul sau intreaga zi. Convinge-te si tu de calitatea oferita de adidasii New Balance pentru copii si incearca perechea ce ti se potriveste!

Acestea corespund intocmai particularitatilor si nevoii de a oferi stabilitate la mers prichindeilor, precum si exigentei de a purta un material textil care sa mentina pielea piciorului uscata, sa previna bataturile si incalzirea sa in mod excesiv.

New Balance 373 Microfiber – alegerea ideala pentru copilul tau

Confectionate din talpa de spuma, material textil, iar suprafata exterioara din piele intoarsa, incaltarile sport din gama New Balance 373 Microfiber sunt perfecte pentru orele de educatie fizica ale elevilor, dar si pentru activitatile recreative din parc, precum alergarile usoare sau mersul pe bicicleta.

La un pret de numai 207 RON, i-ar face invidiosi chiar si pe cei mai infocati parinti ai marcii, pentru a le oferi drept cadou celor mici. Sunt perfecti, in special pe timpul verii, deoarece materialul lor permite o buna respiratie si ventilatie a piciorului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre