Primavara se numara virozele respiratorii

/ / Modificat: 2016-04-05
Primavara se numara virozele respiratorii

Pomii infloriti si temperaturile in crestere ne arata ca primavara deja s-a instalat. Insa vremea calda nu este suficienta pentru a ne tine departe de neprietenoasele raceli.

In lunile de iarna ce tocmai au trecut, organismul nostru a primit mai putin soare, vitamine si minerale din fructe ori legume proaspete. Lipsa acestora isi face simtita prezenta acum, cand organismului ii este greu sa faca fata si sa lupte cu virozele de sezon.

Primavara, asa cum se intampla si cu natura, si organismul nostru are nevoie de o reimprospatare. Si cum il putem revitaliza altfel decat facand mai multa miscare, respectand orele de somn, o alimentatie bogata in nutrienti si urmand o cura de imunizare.

In cura de imunizare, opteaza pentru un produs care are in primul rand in compozitie extracte naturale standardizate. O formula complexa, bine acceptata si bine tolerata de intreaga familie este Proimmunity.

  • Contine complexul Propolis, Echinacea si Vitamina C pentru care s-a dovedit clinic ca reduce cu peste 55% numarul de imbolnaviri la nivel respirator, in cazul administrarii la copii, in sezonul rece si cu 62% numarul zilelor de febra;
  • Vitamina C este denumita “vitamina imunitatii”
  • Propolisul este un antibiotic si un antiviral natural, care intareste sistemul imunitar prin stimularea producerii de globule albe
  • Echinacea intareste sistemul imunitar prin stimularea agocitozei: procesul prin care fagocitele “mananca” organismele straine care au invadat corpul
  • Contine un extract concentrat de soc, bogat in antocianozide responsabile de impiedicarea multiplicarii virusului gripal, ceea ce duce la scaderea la jumatate a numarului zilelor de boala (actiune demonstrata clinic);
  • Contine o forma organica de Zinc, usor absorbabila, ce impiedica patrunderea agentilor patogeni prin membranele celulare;
  • Este supranumit “mineralul imunitatii”, avand o deosebita importanta pentru buna functionare a sistemului imun; s-a demonstrat clinic ca aportul suplimentar de zinc poate reduce cu 56% incidenta episoadelor de raceala si cu 57% necesitatea utilizarii de produse antibiotice.
  • Contine Vitamina D3 - este un stimulent foarte puternic al sistemului imunitar, fiind implicata in producerea a 200 de componete ale sistemului imunitar, numite peptide antimicrobiene, care au rolul de a luptacu infectiile; nivelele scazute de vitamina D din organism duc la aparitia unor episoade repetate de raceli.

Gama pentru copii si adulti PROIMMUNITY activeaza, sustine si grabeste raspunsul sistemului imunitar, il mentine in stared e alerta si pregatit pentru aparare, cu efecte intense mai ales la portile de intrare ale microorganismelor – zona ORL (nas, cavitate bucala). 

Gama PROIMMUNITY se gaseste in doua forme de prezentare ce contribuie la mentinerea sanatatii intregului sistem imunitar, putand fi administrate si ca adjuvant in perioada de raceala sau gripa:

  • Sirop - pentru copiii cu varste intre 1 si 7 ani, are actiune antimicrobiana, crescand rezistenta organismului la infectii datorita complexului de Propolis, Echinacea, vitamina C, soc si ZINC. 
  • Capsule – pentru copiii de peste 7 ani si pentru adulti, actioneaza sinergic asupra sistemului imunitar prin scaderea la jumatate a perioadei de boala (datorita extractului de soc, alaturi de propolis, vitamina C, Echinacea si VITAMINA D3).

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.proimmunity.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boli de primavara

Articole recomandate

Citeste si despre