Cum protejam organismul de virozele din colectivitate?

/ / Modificat: 2015-10-09
Cum protejam organismul de virozele din colectivitate?

Perioada inceperii cursurilor in scoli si gradinite este cu siguranta o provocare pentru parinti, dar si pentru copii.

Pe langa stresul si aglomeratia activitatilor de inceput de toamna, o grija speciala ar trebui sa reprezinte si sanatatea familiei, atat a celor mari, cat mai ales a celor mici, care vor intra in contact cu mai multe persoane decat in vacanta. 

In plus, din pricina vremii, care este mai capricioasa toamna, cu variatii de temperatura, cei cu un sistem imunitar nepregatit vor fi tinte perfecte pentru infectiile respiratorii.

Astfel, curele de imunizare sunt mai mult decat necesare pentru toata familia, deoarece un organism cu o imunitate scazuta reprezinta gazda ideala pentru dezvoltarea racelilor. Aportul zilnic de vitamine si minerale ajuta organismul si sa functioneze ca un scut protector impotriva virusurilor din exterior. 

De exemplu, zincul este un mineral cu multe valente terapeutice. Exista studii prin care s-a demonstrat faptul ca zincul este esential pentru intarirea sistemului imunitar, iar lipsa lui din organism scade rezistenta acestuia la infectii. Folosirea zincului ajuta la reducerea incidentei episoadelor de raceala, dar si necesitatea utilizarii de produse antibiotice.

De asemenea, vitamina D este implicata in mod direct in stimularea sistemului imunitar. Este cunoscuta in special pentru rolul ei in mentinerea integritatii sistemului osos si, in plus, scade sansele de contactare a bolilor infectioase de sezon. Conform studiilor de specialitate, persoanele care au deficit de vitamina D sunt mai predispuse la a dezvolta infectii ale cailor respiratorii superioare.

Pe langa legumele si fructele consumate zilnic pentru ratia de vitamine, un rol insemnat il au si curele de imunizare. Daca va doriti o formula complexa pentru stimularea imunitatii, incercati Proimmunity.

Gama pentru adulti si copii PROIMMUNITY activeaza, sustine si grabeste raspunsul sistemului imunitar, il mentine in stare de alerta si pregatit pentru aparare, cu efecte intense mai ales la portile de intrare ale microorganismelor – zona ORL (nas, cavitate bucala). Produsele din gama Proimmunity au in compozitie extracte naturale: propolis, vitamina C, fructe de soc, echinacea, zinc si vitamina D3. 

Gama PROIMMUNITY se gaseste in doua forme de prezentare:

Sirop– pentru copiii cu varste intre 1 si 7 ani, are actiune antimicrobiana, crescand rezistenta organismului la infectii datorita complexului de Propolis, Echinacea, vitamina C, soc si ZINC. 

Capsule– pentru copiii de peste 7 ani si pentru adulti, actioneaza sinergic asupra sistemului imunitar prin scaderea la jumatate a perioadei de boala (datorita extractului de soc, alaturi de propolis, vitamina C, Echinacea si VITAMINA D3).

Mai multe detalii gasiti pe www.proimmunity.ro sau pe facebook/LaboratoareleFiterman 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viroze colectivitate

Articole recomandate

Citeste si despre