Transforma vizita la dentist intr-o poveste pentru cei mici

/ / Modificat: 2020-07-09
Transforma vizita la dentist intr-o poveste pentru cei mici

Dintisorii copiilor au nevoie de ingrijire speciala inca de la aparitia lor, insa uneori, oricat de bine i-ai ingriji, in povestea lor apar se micile neplaceri numite carii. Chiar daca dintii de lapte vor fi inlocuiti de cei definitivi, nu asteptati in tratarea lor pentru ca neplacerile celui mic vor creste direct proportional cu cariutele. In plus, chiar exista un loc in care vizita la dentist este o poveste pentru orice copil!

Oricat de atenti am fi cu igiena orala a copiilor, dulciurile pe care acestia le mananca ajung sa afecteze pana la urma dantura. Si orice parinte stie cat de greu poate fi pentru cei mici sa suporte durerile de dinti, insa si mai greu este sa-i convingi sa mearga cu cu placere la un stomatolog pentru copii.

La KopfZeit nu se merge ca la dentist, ci ca intr-un loc de joaca

Povesteste-le, insa, despre KopfZeit, o clinica stomatologica in care toate investigatiile si interventiile se desfasoara sub privirile atente ale celor mai buni prieteni ai copiilor. Donald Duck, Mickey Mouse si Minnie, Pluto si Goofy, Sponge Bob si alte personaje atat de dragi lor se asigura in fiecare cabinet ca totul va fi bine pentru ei si ca nu simt nici cel mai mic disconfort cat timp simpaticii medici se ocupa de antipaticele carii care ii impiedica sa mai manance chiar tot ce isi doresc sau de orice problema care trebuie rezolvata.

clinica stomatologica

La KopfZeit nu se merge ca la dentist, ci ca intr-un loc de joaca in care lasi toate problemele dentare atunci cand pleci acasa. Si nu e doar o poveste, pentru ca aici chiar asa este! Doi parinti care, cand cariutele copiilor lor cereau la dentist, au cautat si au tot cautat, fara succes, cabinete care sa fie pe placul lor, au decis sa deschida un cabinet in care sa se regaseasca tot ce li se promisese in alta parte, dar totusi nu gasisera decat "pe hartie".

Au construit primul cabinet mai frumos decat orice altceva vazusera pana atunci si au facut totul cu gandul la copii si preocuparile lor, fara sa-i neglijeze insa si pe oamenii mari, care au si ei nevoie din cand in cand la dentist. Primul cabinet din Bucuresti, KopfZeit 1, din sectorul 3, a avut apoi o clinica surioara in sectorul 6, iar acum, cand aceasta a implinit trei ani, a aparut si "mezina" familiei.

clinica stomatologica

Povestea clinicii stomatologice KopfZeit

"Nascuta" chiar de Ziua Copilului, pe 1 Iunie 2020, clinica stomatologica KopfZeit 3 este foarte accesibila pentru cei care cauta stomatologie copii sector 1. Daca ai nevoie de dentist copii Baneasa sau dentist copii Herastrau, vei ajunge rapid in zona de nord a Capitalei, pe strada Ocna Sibiului, unde vei gasi o clinica orientata spre nevoile celor mici, pornind din salile de asteptare, continuand cu spatiul pentru activitati si incheind cu cele sase cabinete decorate specific varstei si preocuparilor copiilor si dotate cu tot ce trebuie pentru ca micutii sa se simta intr-o poveste, nu la doctor.

Echipa medicala este formata din profesionisti care stiu cum sa cucereasca un copil, mai ales ca au de partea lor un decor de vis, cu personaje din toate desenele si povestile copilariei, si standarde premium, care satisfac si parintii, dar si micutii pretentiosi sau pe cei care se tem de dentist. In plus, pentru a se asigura ca micutii nu au nici cel mai mic disconfort in timpul operatiunilor pe care trebuie sa le faca, medicii apeleaza la prietena lor numita Inhalosedare, care ii ajuta pe copiii de cel putin 3 ani, dar si pe adultii anxiosi, sa stea cuminti in timpul interventiilor.

Povestea vizitei la oricare dintre clinicile KopfZeit se va incheia cu zambete pentru orice copil, care va trai fericit pana la adanci batraneti fara sa se mai teama vreodata de stomatolog.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre