Top 12 cadouri pentru fetite

/ / Modificat: 2015-08-18
Top 12 cadouri pentru fetite

Daca micutul tau a fost invitat la ziua unei colege de la gradinita sau de la scoala sau se apropie ziua unei finute sau a unei nepotele, sau pur si cimplu nu stii ce sa ii iei de ziua ei fiicei tale, noi iti dam cateva sugestii de cadouri potrivite pentru fetite, in functie de varsta.

Sa faci un cadou special unei fetite poate fi o misiune destul de grea, in mod special daca nu stim ce interese are, ce jucarii ii plac sau, in cazul in care dorim sa luam hainute, nu stim masura.

Inainte sa cumperi un cadou unei fetite, discuta cu parintii ei, poate chiar are nevoie de ceva anume sau isi doreste o jucarie, asa ca nu vei da gres. Daca micuta are chiar de toate, va trebui sa te orientezi spre jucarii, nu neaparat ceva de care sa aiba nevoie, ci mai degraba ceva distractiv. Daca vrei neaparat sa cumperi hainute si nu stii masura cumpara ceva "din ochi", dar intotdeauna cu gandul ca poate fi mai mare, dar nu mai mica. Pentru orice eventualitate, pastreaza bonul pentru ca produsul sa poata fi schimbat.

Cadouri pentru fetite 0 - 3 ani

La aceasta varsta discutam de jocuri simple, fara prea multe piese si fara ca micuta sa depuna prea mult efort pentru a se juca cu ele. Iata cateva jucarii potrivite pentru fetite de pana la 3 ani:

Centru de joaca B-Kids

centru_de_joaca

Un centru de joaca in forma de ursulet, cu multe culori vesele, pe care micuta se poate distra in voie. Deasupra ei va "veghea" un fluture iar in lateral o gargarita cu care se va imprieteni imediat. Ursuletul este prevazut cu salteluta subtire si confortabila. Este potrivita pentru un bebelus, asa ca daca sarbatorita inca nu merge in picioruse cu siguranta se va distra cu ajutorul acestui centru de joaca.

Casuta cu activitati si sunete

casuta_cu_activitati_sunete

Aceasta casuta vesela si colorata are mai multe jocuri pentru cei mici: sonerie la usa, hornul este un buton la apasarea caruia se va auzi un efect sonor. Toate elementele acestei jucarii sunt de fapt un alt joc in sine. Micuta va fi mai mult ca sigur atrasa de aceasta jucarie moderna.

Carte cu efecte sonore 

Carticica-cu-efecte-sonore-Piccino-Picci

Aceasta "carte" are efecte sonore care imita sunetele animalelor ilustrate in paginile sale. Este un joc educativ prin care copiii invata sa recunoasca animalele si sa ataseze sunetele corespunzatoare animalelor prin apasarea butoanelor. Este un gadget simpatic ce ii va capta interesul micutei.

Este recomandat pentru micutele care au cel putin 6 luni.

Cadouri pentru fetite 3 - 6 ani

Fetitele cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani sunt extrem de curioase si absorb toate informatiile din jurul lor. Este momentul potrivit pentru cateva jocurile educative mai simple.

Laptop vorbitor

jucarie-chicco-laptop-vorbitor

Este un laptop bilingv - in limba franceza si limba engleza - are ecran LCD si trei niveluri de joc. Micutii invata in timp ce se joaca. Cu ajutorul tastaturii vor face cunostinta cu alfabetul, cifrele si formele geometrice. Exista si un buton care declanseaza melodii si 4 jocuri diferite educative, de asocieri logice.

Bucatarie Bubble Cook Italiana

bucatarie_fetite

Fetitelor le plac in mod deosebit jocurile legate de activitatie gastronomice. Cuptoarele de jucarie sau orice alt accesoriu este legat de bucatarie cu siguranta le va placea. Alege aceasta bucatarie de jucarie ce include chiuveta cu robinet, aragaz, cuptor, rafturi, dar si accesorii precum furculita, cutit, farfurie, pahar, recipient pentru sare si piper, cratita.

Papusa Frozen Elsa

papusa_frozen_elsa

Filmul animat "Regatul de gheata" a fost extrem de popular printre fetite si nu prea sunt fetite care sa nu o placa pe Elsa, regina cu puteri magice, sau pe sora ei, curajoasa printesa Ana. Daruindu-i micutei aceasta papusa Elsa sigur nu vei da gres. Rochita papusii se lumineaza si straluceste, iar papusa va canta "Let it go" in engleza, dar si varianta in limba romana "S-a intamplat". Pachetul cuprinde si o figurina cu simpaticul om de zapada Olaf.

Cadouri pentru fetite 6 - 8 ani

De la 6 ani ne putem gandi la cadouri ceva mai variate. Iata cateva variante:

Trotineta Mini Sporty Pink

trotineta_roz

O trotineta este un cadou ideal pentru copii, este usor de manevrat si un accesoriu perfect pentru plimbarile si serile petrecute in parc. Ocupa mai putin loc decat o bicicleta, insa este la fel de distractiva.

Masina pentru bijuterii 

cutie_pentru_bijuterii

Bijuteriile cu margele lucioase atrag orice fetita, si bineinteles ca va adora aceasta masina pentru bijuterii cu ajutorul careia isi va putea crea propriile coliere si bratari asa cum doreste ea. Nu e nevoie de foarfece sau alte obiecte ascutite, ci doar de imaginatie.

Set Luciu de Buze si Fard de Pleoape

luciu_fard_de_buze_fetite

Fetitele adora machiajul si ca sa nu fie nevoie sa-si bage nasul in fardurile mamei, ar trebui sa aiba un set al ei. Acesta este unul perfect pentru varsta ei, culoarea predominanta fiind, in mod evident, rozul. Luciul si fardul sunt stralucitoare si cu siguranta ii vor placea micutei domnisoare. Aceste produse nu contin chimicale ce le-ar putea provoca reactii alergice micutelor, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta.

Cadouri pentru fetite 8 - 10 ani

Incepand cu varsta de 8 ani deja lasam deoparte papusile si jocurile rudimentare si ne indreptam atentia catre carti, jocuri mai complicate si care ii pun micutei mintea la contributie. Jocurile educative moderne sunt foarte distractive si folositoare.

Enciclopedie pentru copii 

enciclopedie_copii

O carte ilustrata din care fetitele vor invata o multime de lucruri noi. Intre cele 200 de pagini ale cartii micutii vor descoperi lucruri interesante despre lumea animalelor, dar si curiozitati despre corpul omenesc.

Geomag Pro Panel

Geomag Pro Panel

Acesta este un joc de constructie cu tije magnetice si sfere de otel. Este un joc logic ce dezvolta creativitatea si imaginatia micutilor, fiind in acelasi timp un mod de relaxare si de distractie pentru intreaga familie.

Carte "Insemnarile unei pustoaice"

insemnari_pustoaice

La 10 ani deja va aprecia o carte potrivita varstei ei, dare ducativa. "Insemnarile unei pustoaice" este un cadou potrivit pentru o domnisoara de 10 ani. Printre lecturile obligatorii de la scoala acest roman simpatic va fi cu siguranta o lectura relaxanta si distractiva, deschizandu-i micutei apetitul pentru carti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre