Urari pentru prima zi de scoala 2023. Cele mai frumoase mesaje pentru cei mici

/ / Modificat: 2023-09-10
Urari pentru prima zi de scoala 2023. Cele mai frumoase mesaje pentru cei mici

Prima zi de scoala este una plina de emotii, mai ales pentru micii princhindei care pasesc pentru prima oara intr-o scoala, la clasa pregatitoare. Anul scolar va debuta pe 11 septembrie, iar elevii vor invata pe module. Daca vrei sa ii urezi micutului tau un mesaj frumos pentru prima zi de scoala am pregatit cate urari deosebite:

Fiecare zi iti aduce o oportunitate pentru a invata ceva nou. Este momentul sa descoperi ce lucruri poti adauga la bagajul tau cultural anul acesta.

Fie ca totul sa decurga asa cum ai visat la inceputul anului scolara. Sa ai parte de o zi plina de realizari.

Fiecare zi este o oportunitate de a creste. Vei reusi orice ti-ai propus in noul an scolar.

Astazi incepi un nou drum alaturi de colegi si de profesorii indrumatori. Fie ca acest an scolar sa-ti fie luminat.

Pentru noul an scolar, va doresc sa aveti profesori inspirati, prieteni loiali si sa va bucurati de fiecare moment!

Un alt an scolar deschide usi catre noi oportunitati. Sunt foarte mandru de tine si abia astept sa aflu tot ce vei invata!

Trecerea de la vacanta la scoala poate fi dificila, dar iti vei face prieteni noi si vei aduna amintiri pretioase. Succes, dragul meu!

„Iti dorim sa fii cuprins de curiozitate si sa inveti de drag, pentru tine, nu pentru note si nici pentru profesori. Felicitari cu prima zi de scoala!”

Prima ta zi de scoala imi aminteste de vremurile mele. Fie ca in fiecare zi sa ajungi intr-un nou punct si sa realizezi toate obiectivele vietii tale. Bucura-te de ea!

Felicitari pentru trecerea in clasa I, dragul nostru copil. Iti dorim ca acest an scolar sa fie unic si magic.

Dragul nostru nepot, bunicii iti doresc sa te bucuri de clasa I si sa ai parte de invatatori minunati. Fie ca universul sa iti deschida poarta intelepciunii! Mult succes!

Fie ca acest an sa fie cel mai prosper an scolar de pana acum si sa iti indeplinesti toate obiectivele. Succes pe viitor!

Ultimul an la gimnaziu e prezentul de care trebuie sa te bucuri la maxim. Priveste in urma cu apreciere si in fata cu multe sperante. Succes in tot ce iti propui!

In noul an scolar ia cu tine curiozitatea si motivatia. Nu lasa pe nimeni si nimic sa te descurajeze. Tu poti reusi tot ce iti propui! Succes!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Prima zi de scoala Copii

Articole recomandate

Citeste si despre