Regula de la care Kate Middleton si printul William nu se abat in educatia copiilor. Ce nu au voie sa faca cei mici

/ / Modificat: 2023-02-09
Regula de la care Kate Middleton si printul William nu se abat in educatia copiilor. Ce nu au voie sa faca cei mici

Printul William si Kate Middleton au impreuna 3 copii, de a caror educatie se ocupa cat pot de mult. Desi au parte si de ajutoare, cei doi parinti isi doresc sa fie cat se poate de prezenti in vietile lui George, a lui Charlotte si a mezinului Louis. Atunci cand vine vorba despre educatie, Kate Middleton are o serie de reguli de parenting pe care le aplica cu sfintenie. Una dintre acestea are legatura cu felul in care copiii reactioneaza atunci cand sunt nervosi.

Potrivit presei britanice, Kate si William le-au interzis celor 3 copii ai lor sa tipe in casa. Atunci cand unul dintre ei isi pierde cumpatul si incepe sa strige, unul dintre parinti il duce in alta incapere, unde sta de vorba cu el si il ajuta sa se calmeze. Cel mai probabil, William si Kate au luat aceasta decizie, care pentru multi parinti poate parea exagerata, pentru a evita situatiile neplacute care pot aparea in public.

Familia regala este non-stop in atentia publicului si orice pas gresit este taxat in consecinta. Desi copiii au varste fragede, parintii lor incearca sa le dea o educatie demna de titlurile regale pe care le au si sa ii invete cum sa se poarte in societate. Cu toate acestea, la fel ca orice copii, micii printi mai au si scapari. Este de notorietate momentul de la jubileul de platina al reginei, de anul trecut, cand printul George si-a acoperit urechile cu mainile si a inceput sa tipe. Mama lui, Kate, nu a parut prea stresata de gestul micutul print, ci s-a amuzat pe seama intamplarii, la fel ca majoritatea celor care au vazut imaginile.

Cum reactionam atunci cand copiii au un tantrum in public

La varste mici, copiii nu sunt capabili sa isi controleze emotiile, motiv pentru care izbucnesc de multe ori, in cele mai nepotrivite contexte. Un copil care are o criza de plans la mall, la hypermarket sau in parc nu este un copil needucat, ci este un copil care are nevoie sa fie ajutat sa isi controleze emotiile si sa isi recapete starea de spirit.

Chiar daca par ca nu ne aud atunci cand vorbim cu ei, este important ca, in astfel de momente, sa discutam cu copiii si sa ii asiguram ca suntem alaturi de ei. Empatia este cel mai bun lucru de care putem da dovada atunci cand copiilor le este greu. Chiar daca motivul pentru care ajung sa faca un tantrum poate fi unul banal, pentru copii cu siguranta este ceva coplesitor.

Ce sa NU ii spui in astfel de momente:

„Nu mai plange! Nu ai niciun motiv sa plangi!”

„Ma faci de ras, nu vezi cum se uita lumea la noi?”

„Vei fi pedepsit pentru asta 3 zile”

Ce sa ii spui pentru a-l ajuta sa se calmeze:

„Sunt aici cu tine, inteleg prin ce treci.”

„Inteleg ca iti este greu, imi pare rau ca esti suparat.”

„Ce pot face sa te ajut?”

„Ai nevoie de o imbratisare sau un pupic?”

FOTO: Facebook/The Royal Family

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii celebritati Parinti celebri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre