Educatia continua prin lectura: abonamente de carti pentru copii de la Editura DPH

/ / Modificat: 2021-01-11
Educatia continua prin lectura: abonamente de carti pentru copii de la Editura DPH

Didactica Publishing House continua demersul activ de sprijinire a educatiei prin metode si resurse alternative lansand un nou produs, abonamentele pentru copii. Impartite pe grupe de varsta si avand ca focus dezvoltarea unor abilitati punctuale, acestea presupun livrarea lunara a unui pachet ce contine carti, jocuri si activitati selectate de specialisti in educatia si dezvoltarea copilului. Astfel, noul produs vine in intampinarea parintilor care doresc sa ofere celor mici ocazia de a explora lumea, dar si pe sine, prin activitati interactive, adaptate fiecarei categorii de varsta.

Dezvoltarea cognitiva, a vocabularului si abilitatilor de comunicare, a gandirii logice, a creativitatii si imaginatiei, explorarea sinelui si a emotiilor, sunt cateva dintre abilitatile pe care specialistii le-au urmarit in crearea celor doua categorii de abonamente de carti pentru copii. Totodata, pachetele vizeaza si formarea unei baze solide de cunostinte explorand, cu ajutorul povestilor si materialelor educationale, notiuni de geografie, botanica, zoologie, matematica si initierea in limbile straine.

Fiecare pachet este construit astfel incat copiii sa redescopere constant bucuria lecturii si a invatarii, prin carti si activitati interactive, ce pot fi facute atat individual, cat si impreuna cu parintii. Acesta va contine titluri consacrate din portofoliul DPH, dar si unele noi, fiind pachete dinamice si adaptate fiecarei teme lunare.

Incurajam lectura permanenta, fiind motivati de studiile in domeniu care ne confirma de fiecare data ca expunerea timpurie a copiilor la lectura ajuta la dezvoltarea vocabularului, creativitatii si logicii. Aceste abonamente au fost create cu scopul de a aduce nerabdare in randul copiilor care vor primi lunar un pachet-surpriza, dar si sa vina in ajutorul parintilor care doresc sa-si ajute copiii sa invete prin joaca, a precizat Florentina Ion, fondator Didactica Publishing House.

Abonamentele vizeaza copiii cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani si costa 280 lei varianta de abonament pentru trei luni, respectiv 499 lei cea pentru 6 luni. Reducerea medie fata de pretul cartilor achizitionate separat este de 40-50%. Ambele variante de abonamente beneficiaza de transport gratuit, pachetele fiind livrate intre 1 si 15 ale fiecarei luni.

Abonamente DPH

Am preferat impartirea abonamentelor pe grupe apropiate de varsta deoarece salturile cognitive in primii ani de viata sunt foarte mari. Activitatile pentru 3 ani se potrivesc celor de 4 ani, dar copiii de 4 ani si jumatate pot fi intr-o alta etapa. De aceea, parintii se pot orienta fie pentru abonamentul de 3-4 ani, fie pentru cel de 4-5 ani, in functie de dezvoltarea copilului, a mai precizat Florentina Ion.

Mai multe detalii despre abonamente, variantele de pret si categoriile de varsta aici.

Despre Editura Didactica Publishing House

Editura Didactica Publishing House detine un portofoliu de carte si jocuri cu adresabilitate din primele luni de viata. Cu o experienta de peste 16 ani pe piata educationala din Romania, Editura Didactica Publishing House publica anual peste 200 de noi titluri. Astfel, din 2004, face fericiti peste 50.000 de cititori – mari si mici –, in fiecare luna, avand peste 15 milioane de carti, jocuri, reviste si resurse educative livrate acestora.

La finalul lunii octombrie 2020, in noul context educational, Editura Didactica Publishing House a lansat o platforma digitala cu pachete de jocuri si activitati, adaptate curriculei nationale si omologat de Ministerul Educatiei si Cercetarii. intr-o prima etapa, acestea cuprind materiale educationale dedicate clasei pregatitoare si elevilor din clasele I – III, realizate in parteneriat cu Edustudio Helsinki.

In plus, portofoliul de carte, jocuri si reviste al DPH vine in sprijinul copiilor mici si preşcolarilor cu titluri atractive, axate pe dezvoltarea inteligentei emotionale si abilitatilor cognitive. Acesta urmareste satisfacerea dorintei de cunoastere si ajuta elevii interesati sa aprofundeze materia pentru examenul de maturitate.

De asemenea, Editura DPH işi doreşte sa ofere sprijin cadrelor didactice in desfasurarea activitatii lor si, in acelaşi timp, sa propuna solutii, oferite de specialistii din domeniu, pentru a transforma procesul educational intr-o experienta placuta atat pentru copii, cat si pentru educatori, invatatori si profesori.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Educatia copiilor

Articole recomandate

Citeste si despre