Nume trasnite pentru copiii vedetelor autohtone

/ / Modificat: 2012-07-19
Nume trasnite pentru copiii vedetelor autohtone

Exista vedete autohtone care au vrut sa iasa din tipare si sa impresioneze prin numele ales pentru copiii lor. Multe dintre ele nu au reusit insa decat sa faca alegeri destul de neinspirate, trasnite si nu tocmai usor de inteles de catre ceilalti. Fie ca au o simbolistica aparte, fie ca au fost inventate sau personalizate, iata un top al celor mai trasnite nume de copii ai vedetelor autohtone!

Nidia (Horia Moculescu)

Horia Moculescu este un tatic creativ, care a ales pentru fiica lui un nume destul de trasnit, care este adesea confundat cu Nadia, un nume mai popular de fete.

Aela (Gabriel Cotabita)

Gabriel Cotabita este una dintre vedetele autohtone care a dat fiicei lui un nume interesant si ciudat, dar care are o poveste destul de simpla in spatele lui.

Aela este numele la care s-a oprit artistul, inspirat fiind de numele unei regine antice siriene, pe care a descoperit-o in urma dezlegarii unor cuvinte incrucisate.

Alexia Margot si Aris Melkior (Andreea Esca)

De parca nu era suficient ca Alexia si Aris sunt destul de neobisnuite, prenumele cu care le-a asociat pe fiecare dintre ele sunt si mai trasnite sau ciudate.

Pe fetita o cheama Alexia Margot. Are doua prenume care nu sunt ciudate, dar sunt neobisnuite, iar asocierea lor este si mai bizara.

Numele baietelului, membrul cel mai mic al familiei, este insa foarte ciudat. Aris inseamna cel mai bun dintre toti, iar Melkior nu este un nume uzual de copii, fiind mai degraba numele unui binecunoscut magazin online de cosmetice.

Noa (Robert Anghelescu)

Robert Anghelescu este claparul si compozitorul uneia dintre cele mai indragite trupe de muzica de la noi, Proconsul. Este si fericitul tatic al unei fetite, pe care a ales sa o boteze Noa, un nume neobisnuit pentru regiunea noastra.

Noa a fost inspirat dupa numele unei cantarete binecunoscute din Israel, apreciata de ambii parinti, dar are si semnificatii aparte - mangaietoare, odihna, miscare, bunastare etc.

Artistul a declarat ca fetita este alintata Nouta.

Honorius, Maximus, Silvius (Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana)

Silviu Prigoana facuse, pana la nasterea ultimului sau copil, o traditie din a-si boteza copiii cu nume care au o rezonanta ciudata.

Trei dintre baietii omului de afaceri au fost botezati cu nume latine - Silvius, Honorius si Maximus, alegeri destul de comentate si criticate de presa si nu numai.

Una (Mircea Toma)

Numele ales de jurnalistul Mircea Toma pentru fiica lui este considerat, poate, cel mai ciudat dintre toate. Pe fetita o cheama Una si este un prenume destul de trasnit, poate chiar unic.

Mircea Toma si-a explicat alegerea pe baza faptului ca si el, ca multi alti parinti, a incercat sa personalizeze numele copilului sau, sustinand ca inainte de fi un nume romanesc, popular, traditional, a preferat sa ii dea un nume de om, care sa o ajute pentru a-si descoperi viitoarea identitate.

Cum ti se par numele alese de vedetele autohtone pentru copii lor? Care dintre ele ti se pare cel mai ciudat sau caraghios? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii vedete romania Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre