O femeie a ajuns la spital cu o criza de rinichi si a plecat cu un bebelus in brate!

/ / Modificat: 2023-06-08
O femeie a ajuns la spital cu o criza de rinichi si a plecat cu un bebelus in brate!

O femeie din Georgia, SUA, a avut parte de supriza vietii sale in momentul in care a ajuns la spital cu simptome aseamantoare crizelor renale. Tanara era convinsa ca de vina pentru durerile ascutite de spate si de burta erau niste pietre la rinichi. Ea era, de fapt, in travaliu!

Michael, sotul femeii, a povestit, intr-o postare pe Facebook, cum a decurs totul. Acesta si-a dus sotia, pe Stephanie, de urgenta la spital, fiindca acuza dureri insuportabile de burta si de spate. La prima vedere, spune el, credeau ca sunt semnele unor pietre la rinichi. La spital, insa, mare le-a fost mirarea cand au aflat ca urmeaza sa devina parinti. Stephanie era insarcinata in 9 luni, iar durerile pe care le simtea erau semne ca intrase in travaliu. 

„Intrebarea care ne-a fost pusa in repetate randuri in ultima vreme a fost: cum de nu ati stiut pana acum de sarcina? Va rog sa ma credeti ca aceasta este o intrebare pe care eu si Stephanie ne-am pus-o de mai multe ori de cate ori am auzit povesti similare ca aceasta. Iata ce putem sa intelegem pe baza informatiilor care ne-au fost oferite de medicii de aici, de la Piedmont Henry Hospital. 

Steph a fost diagnosticata cu premenopauza cu ceva timp in urma, ceea ce ar justifica dezechilibrul hormonal asociat si cu o sarcina. Copilul nostru a fost, de asemenea, in pozitie decubit dorsal (intins pe spate) pe toata durata sarcinii, ceea ce l-a impiedicat sa se miste pentru a-i indica lui Stephanie ca este acolo. Partea cea mai bizara este ca ea a continuat sa aiba menstruatie, ceea ce medicii ne-au spus ca este rar, dar se poate intampla.

Steph si-a rupt glezna in urma cu cateva saptamani si a fost imobilizata in ultimele doua saptamani, ceea ce i-a limitat miscarile. Toate acestea au exclus in mintea noastra chiar si posibilitatea indepartata a unei sarcini. Sper ca acest lucru va ajuta sa intelegeti un pic cum de aceasta nastere a venit ca un soc pentru noi. Nici nu pot sa incep sa va explic cumulul de emotii pe care le-am trait in ultimele 12 ore. Am trecut de la a cauta pe Google „tratamente pentru pietre la rinichi” la un atac de panica nu numai pentru ca abia aflasem ca Steph e insarcinata, ci si pentru ca bebelusul urma sa vina intr-o ora. Majoritatea parintilor au la dispozitie peste 9 luni pentru a planifica o astfel de binecuvantare, noi am fost anuntati cu 30 de minute inainte”, a marturisit sotul femeii, pe Facebook.

Foto: Facebook, Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Femeie insarcinata Bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre