Miracolul nasterii, in 16 fotografii impresionante

/ / Modificat: 2019-06-26
Miracolul nasterii, in 16 fotografii impresionante

Sarcina si nasterea sunt cele mai accesibile miracole pentru mintea omului. Nasterea nu este numai a copilului, ci si a mamei, care devine ce nu a fost niciodata pana atunci, indiferent cati copii a adus pe lume.

Mama devii cand aduci pe lume primul copil, iar la urmatorul sau urmatorii atingi noi dimensiuni ale maternitatii, cu toate ca unii ar crede ca nu mai e ceva nou.

Durerea amestecata cu nerabdarea, epuizarea combinata cu emotia, teama amestecata cu fericirea, toate sunt parti ale miracolului care este nasterea si ceea ce unii ar putea considera un tablou mult prea dur pentru a fi expus in fata intregii lumi a devenit o forma de arta prin intermediul obiectivului unor fotografi talentati si, sa recunoastem, cu un stomac tare.

Nasterea unui copil este ceva lumesc si magic, totodata. Femeia care aduce pe lume un copil atinge limite si dimensiuni pe care nu si le imagina vreodata si traieste totul cu o intensitate imposibil de masurat si de explicat stiintific.

In ultimii ani tot mai multi parinti vor sa imortalizeze venirea pe lume a copiilor lor in fotografii, astfel ca fotografii "de nastere" au tot mai mult de lucru si munca lor este din ce in ce mai apreciata si premiata.

Aveti mai jos o galerie foto care surprinde perfect miracolul pe care il reprezinta nasterea atat pentru mama, cat si pentru tata, frati si chiar pentru bebelusul care abia deschide ochii in lume.

Prima intalnire intre frati

nastere1

Jumatate inauntru, jumatate afara

nastere2

Victorie!

nastere3

Intre doua lumi

nastere4

Liniste

nastere5

Renastere

nastere6

Tranzitie

nastere7

Travaliu

nastere8

Determinare

nastere9

Direct din rai

nastere10

Doar iubire

nastere11

Cezariana

nastere12

Dragoste la patrat

nastere13

Inainte de prima respiratie

nastere14

Venerand templul

nastere15

Buna, inainte de adio

nastere16

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Miracol

Articole recomandate

Citeste si despre