213 opinii
Localitate:
Brasov
Maternitate:
privata

Maternitatea MedLife Eva Brasov

Clinica Eva a fost fondata in 2007, capital privat 100%, fiind cea mai mare maternitatea din Vestul Romaniei. Autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica – ginecologie, Clinica este inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate...

Clinica Eva a fost fondata in 2007, capital privat 100%, fiind cea mai mare maternitatea din Vestul Romaniei. Autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica – ginecologie, Clinica este inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate Publica.

Maternitatea reuneste 52 de specialisti care depun toate eforturile pentru a asigura mamicilor si bebelusilor acestora servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale fiecarei femei care ne-a trecut pragul. In sprijinul acestora, am incheiat un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca pretul pentru serviciile noastre reprezinta co-plata actului medical.

Din 2007 pana in prezent, Clinica Eva a inregistrat peste 4700 de nasteri, 23% dintre acestea fiind din afara Brasovului.

Ne bucuram de recunoasterea calitatii serviciilor noastre, datorita sustinerii pe care o avem din partea companiei MedLife, operatorul medical nr. 1 in Romania, care a ales sa ne sprijine, devenind in anul 2011 actionar majoritar al Eva.

sistem de garzi medicale;

24/24 h, 7/7

ATI;
obstetrica;
neonatologie;
ginecologie;
chirurgie plastica;
laborator;

5 cabinete de consultatii de specialitate;
3 sali de nastere
anestezie terapie intensiva;
neonatologie;
16 rezerve in maternitate;
sectie de chirurgie cu 2 sali de operatii;

servicii de ambulatoriu;
servicii de spital
servicii de maternitate;
servicii de laborator;

Conf. univ. Moga Marius, Doctor in Medicina, Seful Sectiei Clinice Universitare OG IV - Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Brasov, Seful Departamentului de Specialitati Medicale si Chirurgicale - Facultatea de Medicina - Universitatea Transilvania Brasov, Supraspecializare in Medicina Materno-Fetala, Supraspecializarea In Gineco-Oncologie, Atestate de studii complementare in: Ecografie Obstetricala si Ginecologica, Colposcopie, Chirurgie laparoscopica, Planificare familiala, Medicina de Urgenta, Management sanitar, specializari:
obstetrica ginecologie;

Dr. Anastasiu Costin, Asistent Universitar; Dr. in Stiinte Medicale, specializari: obstetrica;

Dr. Antonya Livia, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Ciobanu Codruta, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Gadiuta Ioana, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Galiteanu Anca, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Ionel Aurel, medic primar, specializari:obstetrica ginecologie;

Dr. Moldovan Ionel, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Musetescu Marieta, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Preda Gheorghe, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Preda Mircea, doctorand Stiinte Medicale, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Tudorache Ioana, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Vulcan Florin, medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Badiu Carmen medic primar, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Baiulescu Cristian, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Bisoc Dorel, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Giurgiu Ioan, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Gologan Radu, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Iacovache Tudor, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie

Dr. Nicolae Gabriel, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Pintea Alexandru, medic specialist, specializari: obstetrica ginecologie;

Dr. Podasca Cezar, asistent universitar - Doctorand UMF, specializari: obstetrica ginecologie;

la etajul 1,10 paturi pentru mama si 10 paturi pentru nou-nascuti;
la etajul 2, 9 paturi, din care 6 paturi destinate Chirurgiei Ginecologice si 3 paturi ATI, saloanele sunt dotate cu 1 sau 2 paturi;
la etajul 3, 3 saloane cu 6 paturi in total;

16 rezerve in maternitate;

call center: 0268.960

Ai folosit serviciile Maternitatea MedLife Eva Brasov?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr.Giurgiu Ioan Coriolan
De Hajnalka pe 19 Martie 2018

Buna, eu am nascut un băiețel perfect sănătos la aceasta clinică, țin să îi mulțumesc d-nului dr.Giurgiu pentru grija față de noi și profesionalismul de care a dat dovadă. Moașa, asistentele, serviciile de foarte bună calitate, peste tot am întâlnit doar oameni de un bun simț, cum rar îți este dat să întâlnești

Um doctor de doi bani
De Vaduva pe 20 Octombrie 2017

4700 nasteri ???!!! De ce nu spuneti si de pierderile de sarcina ?! Acest "doctor" mi-a "tratat" sotia , in perioada sarcinii (4 luni ) , a promis luna de pe cer, ca sa ajunga la un "ban", (asta fiind valoarea lui ), in loc sa-i dea un tratament de tinere al sarcinii, a trimis-o la fel si fel de analize banale, care au durat ceva timp (aprox. 2 luni, sotia fiind-ui clienta ,de la 1 luna si 2 saptamani). A venit si nefericita zi de 24 05 2015, am solicitat salvarea la 112 si dupa multe insistente, au binevoit sa se prezinte intr-un final, dar surpriza..., nu au vrut sa faca deplasarea, deoarece nu au contract cu "faimoasa" clinica evabrasov ! Am ajuns intr-un final cu un taxi si de serviciu fiind acest "doctor faimos",-giurgiu- care in" amabilitatea si competenta" lui, ne-a plimbat repede spre maternitatea brasov (nu va inchipuiti ca ne-a pus o salvare la dispozitie) tot cu un taxi si toate astea se intamplau in jurul orei 1,30 !sotia avand hemoragie. Ca doctor...profesional vorbind ..zero ! (intre timp am consultat si alti medici..competenti in adevaratul sens al cuvantului), ca om...doi bani, atat face ! Fugiti viitoare mamici, cat aveti timp de acest..doi bani !

oameni cu suflet si dedicatie: DA!
De Laura-Elena pe 06 Septembrie 2016

Am dat nastere unui baietel impreuna cu dl. Dr. Giurgiu si d-na Dr. Maier, sunt o echipa de profesionisti si confirm ca sunt oameni de nota 200; la fel intreaga echipa si asistententele toti sunt niste oameni deosebiti.
Recomand din tot sufletul aceasta echipa, au grija de tine cu adevarat.

recomand cu incredere
De Corina pe 15 Februarie 2016

Am nascut in 2013 la clinica Eva , totul a fost minunat.Recomand cu cea mai mare incredere , am nascut cu dr Mircea Preda un om nemaipomenit tot timpul este alaturi de tine.

recomand cu cea mai mare încredere
De Oana pe 24 Decembrie 2015

Am nascut acum aproape 3 saptamani la clinica eva din Brașov
Sunt foarte mulțumita de tot. Merita efortul financiar. Oamenii de aici sunt alături de tine din prima pana in ultima clipa. Mergeți cu cea mai mare incredere.

recomand cu drag aceasta clinica
De Pascu daniela pe 30 Iunie 2015

Am nascut in aceasta clinica cu Dr Giurgiu,un profesionist si un om de nota 10,intreaga echipa,asistentente,anestezist,pediatru niste oameni deosebiti.Recomand cu mare drag aceasta clinica

Multumesc personalului clinicii Eva
De Parpalea Raluca pe 21 Mai 2015

Foarte multumita am nascut de doua ori odata in 2010 si 2012 doi baieti sanatosi cu dna dr. Tudorache. Am fost foarte multumita de personal, de macare, de felul cum m-a tratat si rabdare care a avut-o cu mine si cu bebelusi: Nu am dat nici un ban in plus fat a de contract.Mii de multumiri tuturor

Mii de multumiri
De Pintea Anca pe 06 Ianuarie 2015

Mii de multumiri domnului doctor Pintea Alexandru si intregii echipe care s-au ocupat ca eu si bebele meu sa fim bine! Super profesionisti, adevarati oameni!

Dr. Giurgiu super-doctor
De Crina pe 13 Noiembrie 2014

Buna Florina,

In caz ca ai nascut deja, sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de bebe! Dr. Giurgiu este super OK, eu am stat in Brasov 3 saptamani inainte de nastere, timp in care m-a monitorizat atent.

Am stat la pensiunea Paloma, la 3 minute de Clinica, si nu m-am stresat ca nu ajung in timp util (daca mi s-ar fi rupt apa si s-ar fi grabit bebe).

De asemeni, personalul Clinicii, foarte amabil. M-am simtit rasfatata, motiv pentru care nu am facut depresia post-natala.

Multumesc personalului de la clinica Eva pentru minunea (Victoria) pe care au adus-o in viata noastra!

Cezariana la Medlife
De Rozalia pe 14 Iunie 2014

Multumim domnului Dr. Bisoc Dorel si echipei sale, niste profesionisti si deosebiti oameni care au monitorizat si au asistat la nasterea ingerasului nostru.

Clinica, personalul si conditiile oferite au fost excelente, ne-am simtit deosebit de bine cu totii, va recomand cu incredere sa mergeti acolo.

Multumim inca o data tuturor celor de la Eva!

Contact Maternitatea MedLife Eva Brasov

Adresa

Paltinis, 15, Brasov, Brasov

Telefon 0268.960
Site www.medlife-eva.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari