O noua banca de celule stem, in centrul capitalei

/ / Modificat: 2011-10-20
O noua banca de celule stem, in centrul capitalei

euromedicsDe ce sa alegeti serviciile noastre?

  • Banca de celule stem Stem Life - Euromedics se afla situata in centrul capitalei, intr-o cladire noua, proprietate proprie, unde se fac toate analizele, procesarea, separarea celulelor stem, criogenarea si depozitarea.

  • Laboratorul nostru este dotat cu tehnologie de ultima ora. Separarea celulelor stem se realizeaza prin centrifuga SEPAX complet automatizat, fara interventie manuala sau evaluare subiectiva a personalului.

  • Prin intermediul procesului respectiv se poate extrage cel mai mare procent net de celule stem si nu prezinta risc de contaminare microbiana. Determinarea viabilitatii celulelor stem se realizeaza tot in sistem automatizat prin citometrie de flux (FacsCalibur).

  • Stocarea se face intr-un recipient bicameral (20%+80%) in asa fel incat la nevoie sa se poata testa parte din proba fara a o compromite pe toata.

  • Stocam si tesut din cordonul ombilical;

  • Indeplinim standarte internationale Net Cord Fact;

  • Certificari ISO:
    ISO 14644 -1- 1999 si BPF (EMP) pentru camere curate (Clean Rooms)
    ISO 9001 REGISTERED C.3316.1

  • Parintii beneficiaza gratis de consultanta parentala atat la sediul bancii, cat si la domiciliu.

  • Transport gratuit in cazul transplantului, in orice locatie din lume.

stem_life

  • Preluarea probei in maxim doua ore in cazul nasterii in Bucuresti.

  • Cel mai avantajos pachet financiar: 3.000 ron pentru: transport analize, procesare, stocare, criogenare care se vor achita dupa emiterea certificatului de stocare si care se pot plati timp de 6 luni, in functie de preferintele parintilor.

  • Depozitarea costa 44 euro + TVA, suma care se plateste o data pe an timp de 18 ani.

Stem Life - Euromedics Cryo Bank este o noua investitie straina in Romania, in domeniul tehnologiilor moderne de viitor in sanatatea familiei.

Investitorul, Georgios Sykiotis, de origine greaca, cu investitii importante in domeniul imobiliar, intra si in domeniul sanatatii familiale cu o alta investitie de peste 2.500.000 euro.

stem_life_euromedicsStem Life, banca de celule stem, ofera serviciile complete de analiza, procesare, izolare, stocare si criogenare in Romania. Investitia este destinata pentru a acoperi necesitatile locuitorilor din Romania in segmentul sanatatii familiale, si cu garantia ca celulele stem ale copiilor lor vor fi disponibile in orice moment, fiind stocate in tara si nu strainatate.

De asemenea, oferim garantia pastrarii datelor personale la o mare institutie din Romania. Datoria noastra este sa informam parintii despre fiecare noutate in dezvoltarea tehnologiei medicale si a necesitatii cazurilor de transplant.

Societatea este condusa de un personal cu experienta indelungata in domeniul medical, care a administrat cea mai mare clinica privata din Sud-Estul Europei.

Banca de celule stem, este localizata la km 0 al Bucurestiului, Str. Lipscani colt cu I.C. Bratianu.

Pastreaza sperantele vii!

Participa la concursul Asigura sanatatea copilului tau! si poti castiga un contract de recoltare si stocare celule stem de la Stem Life - Euromedics.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre