Creditul pentru celule stem

/ / Modificat: 2011-10-20
Creditul pentru celule stem

Toti stim cat de mult se schimba viata unui cuplu atunci cand apare un nou membru al familiei. Intreaga lume se rastoarna, prioritatile se schimba brusc, iar toata atentia parintilor este concentrata pe cel mic.

Acest lucru se reflecta si in cheltuielile familei, din care o parte importanta merge acum catre copil. Asa ca fiecare leu in plus conteaza, chiar si cand este vorba de sume care inainte pareau neinsemnate.

Iata de ce Cord Blood Center este alaturi de viitorii parinti atunci cand acestia decid sa asigure sanatatea copilului lor.

Prima banca de celule stem din Romania si-a propus sa le faca viata mai usoara si faciliteaza clientilor sai accesul la creditul pentru celule stem, realizat in parteneriat cu Banca Transilvania.

Acest credit ofera o suma maxima de 1.000 euro (in echivalent lei), rambursabila in 12 rate lunare, pentru a recolta la nastere pretiosul sange placentar. Suma acopera costurile serviciului medical de recoltare, de 3.270 RON.

Gandit special pentru cea mai provocatoare perioada pentru un parinte - primul an din viata copilului, creditul pentru celule stem are multiple avantaje. In primul rand, exista posibilitatea achitarii creditului in avans, fara penalitati.

Gradul de indatorare este de pana la 70%, fiecare parinte fiind liber sa aleaga un procent potrivit cu situatia sa financiara. Ratele pot fi achitate direct din contul curent, iar creditul poate fi accesat atat de soti, cat si de rudele de gradul I. Nu in ultimul rand, costurile asociate creditului sunt foarte reduse – dobanda fiind ROBOR6M + 5,25 pp=12,2%.

Exemplu de calcul:

  • Valoare credit: 3.270 RON

  • Perioada creditare: 12 luni

  • Dobanda ROBOR 6M + 5,25 pp

  • Comision de analiza: 0 RON

  • DAE (Dobanda Anuala Efectiva): 12,91 %

  • Rata lunara: 290,84 RON

  • Valoarea totala de rambursat: 3.490,10 RON

Documentele necesare pentru a beneficia de acest credit sunt: acte doveditoare de venit (adeverinta de venit si copie dupa cartea de munca); alte acte doveditoare de venit (pensii, chirii, dividende, alte venituri cu caracter permanent); fisa fiscala pentru anul anterior; acte de identitate sot/sotie; contract de servicii semnat cu Cord Blood Center.

Astfel, cu ajutorul acestui credit, parintii vor pune "centura de siguranta" copilului lor, valorificand momentul unic de la nastere, fara sa simta deloc povara acestor costuri si concentrandu-si intreaga atentie si energie pe noul nascut. Mai multe informatii pot fi obtinute de la oricare dintre sediile Cord Blood Center din Bucuresti, Cluj sau Timisoara sau de pe www.cordcenter.ro, precum si de la oricare din unitatile teritoriale ale Bancii Transilvania din intreaga tara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre