Cord Blood Center lanseaza campania „Cu dragoste, mama!”. Scrie o scrisoare pentru bebe din burtica si o va primi la 18 ani

/ / Modificat: 2024-02-19
Cord Blood Center lanseaza campania „Cu dragoste, mama!”. Scrie o scrisoare pentru bebe din burtica si o va primi la 18 ani

 

La aniversarea a 18 ani de cand este alaturi de parintii din Romania, Cord Blood Center - prima si cea mai mare banca de celule stem din tara noastra - celebreaza legatura unica creata pe parcursul celor noua luni de sarcina între mama si bebe din burtica printr-o campanie învaluita de emotie.

Conexiunea dintre o mama si puiul sau apare înca din primele clipe de viata, cand aceasta devine scutul, protectoarea si sursa infinita de iubire pentru micutul nenascut. Toate emotiile, dorintele si sperantele pe care aceasta le traieste în cele noua luni vor fi stocate acum ca într-o capsula a timpului într-un demers inedit initiat de Cord Blood Center, cea mai mare banca de celule stem din Romania, aleasa de aproape 100.000 de parinti.  

La aniversarea a 18 ani în Romania, Cord Blood Center sarbatoreste miracolul nasterii printr-o campanie emotionanta în care femeile însarcinate sunt încurajate sa scrie si sa trimita mesaje pentru copiii pe care îi asteapta, în cadrul campaniei ''Cu dragoste, mama!''. Toate visurile si sperantele lor pentru micutii care urmeaza sa vina pe lume, vor fi stocate si pastrate cu grija de Cord Blood Center pentru urmatorii 18 ani si vor fi apoi trimise catre acestia la varsta majoratului, pentru ca aceste momente sa nu se uite niciodata!  

Mai mult, odata cu trimiterea scrisorii, viitoarele mamici vor fi înscrise în concursul care le poate aduce un premiu unic în Romania: singurul pachet complet de recoltare de celule stem ”Red Diamond” si stocare gratuita pentru urmatorii 20 de ani, în valoare totala de 24.490 de lei. Înscrierea se poate face pe pagina campaniei: https://campanie.cordcenter.ro/  

Protectia oferita de mama prin placenta continua si dupa nastere 

Iar daca scrisoarea înscrisa acum de mame va avea o valoare sentimentala inestimabila peste ani, pachetul Red Diamond nu este doar un cadou, ci o adevarata investitie în sanatatea si viitorul copilului, acesta fiind singurul din tara noastra care ofera acces la cea mai bogata si variata gama de celule stem recoltabile la nastere: toata placenta, sange din placenta, sange si tesut ombilical. Dintre acestea, placenta se evidentiaza prin continutul sau bogat si variat de celule stem. Aceste celule au proprietati diverse si multiple utilizari, oferind terapii celulare si regenerative pentru o gama larga de afectiuni. În plus, în placenta se gasesc si celule stem ce pot fi utilizate în terapiile pentru frati, parinti sau bunici ai copilului la nasterea caruia au fost recoltate tesuturile.  

De fapt, placenta despre care se credea în trecut ca are ca un rol în protejarea micutului doar înainte nastere, a facut pana acum posibil tratamentul pentru peste 85 de boli grave. Iar viitorul arata cu atat mai promitator cu cat alte sute de studii clinice care exploreaza potentialul terapeutic al acestor celule sunt deja în desfasurare, iar cercetatorii estimeaza ca FDA va aproba între 30 si 50 de noi terapii celulare pana în 2030.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alegere banca celule stem Campanie Scrisoare mama

Articole recomandate

Citeste si despre