BIOGENIS lanseaza un nou pachet pentru recoltare celule stem

/ / Modificat: 2012-05-21
BIOGENIS lanseaza un nou pachet pentru recoltare celule stem

BIOGENIS introduce Pachetul Cord Blood in valoare de 2580 de lei pentru recoltare celule stem la nastere.

Incepand cu luna mai 2012 BIOGENIS, banca de celule stem pune la dispozitia viitorilor parinti un nou pachet pentru recoltarea celulelor stem la nastere, pachetul Cord Blood, care va avea pretul de 2580 lei, suma ce poate fi platita si in rate.

Pentru a veni in intampinarea viitorilor parinti BIOGENIS, banca de celule stem introduce acest nou pachet care presupune stocarea de sange integral din cordonul ombilical. Astfel, pe langa pachetul de stocare concentrat de celule stem hematopoietice, clientii au acum posibilitatea de a alege un nou pachet, acela de stocare sange integral din cordonul ombilical.

BIOGENIS devine in acest moment singura banca din Romania ce poate stoca atat sange integral, cat si sange procesat (concentrat de celule stem).

Pana pe data de 15 Iunie 2012, viitori parinti beneficiaza de o reducere de 990 lei la recoltarea de celule stem sub forma de voucher.

Reducerea se aplica la alegerea unuia dintre pachetele:

  • BEBE PLUS - Alegand acest pachet, viitorii parinti beneficiaza de serviciul de stocare de concentrat de celule stem din sangele cordonului ombilical in doua recipiente, recoltare de portiune de cordon, semiprocesare de cordon cu individualizarea Gelatinei Wharton.
  • BEBE PREMIUM - Alegand acest pachet, viitorii parinti beneficiaza de serviciul de stocare de concentrat de celule stem din sangele cordonului ombilical in doua recipiente, recoltare de portiune de cordon, semiprocesare de cordon cu individualizarea Gelatinei Wharton si izolare de celule stem mezenchimale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre