Asigurare pentru transplant de celule stem si noi beneficii prin Future Health Biobank

/ / Modificat: 2011-10-14
Asigurare pentru transplant de celule stem si noi beneficii prin Future Health Biobank

future_healthAsa cum s-a angajat inca de la inceput, Future Health Biobank isi respecta promisiunile si vine in intampinarea viitoarelor mamici cu noi facilitati care sa asigure un acces cat mai facil la serviciile de prelevare a celulelor stem.

Future Health si Sanador - Parteneriat pentru Viitoarele Mamici

Mamicile care vor naste la Sanador si vor alege sa preleveze la nastere celule stem prin Future Health Biobank, vor putea beneficia de un plan tarifar flexibil, special conceput pentru acestea.

2 Beneficii, 1 Asigurare: Asigurare de Viata si Asigurare Transplant Celule Stem in Europa si Asia

In parteneriat cu Generali Asigurari, Future Health Romania pune parintilor la dispozitie posibilitatea incheierii unei asigurari de viata pentru bebelus cu clauza aditionala de decontare a cheltuielilor privind un eventual transplant de celule stem.

Asiguratul este copilul de la care au fost prelevate celulele stem la nastere, iar parintii ori fratii si surorile bebelusului pentru care s-a completat cererea de asigurare pot fi coasigurati, impartind aceleasi drepturi ca si Asiguratul. Asigurarea acopera transportul si cazarea Asiguratului / Coasiguratului plus un insotitor, necesare efectuarii transplantului.

In functie de prima anuala platita, parintii pot opta pentru a asigura sume incepand de la 45.000 de euro pana la 200.000 de euro pentru acoperirea cheltuielilor privind transplantul. Primele anuale incep de la 45 euro pe an si merg pana la 180 euro pe an.

Astazi, majoritatea interventiilor cu celule stem au loc in Asia ori in Statele Unite, fiind in cele mai multe cazuri mai putin costisitoare decat interventiile de acest gen din Europa.

future_healthFuture Health Biobank este prima si cea mai veche banca privata de celule stem din Regatul Unit, avand o experienta si o traditie de peste 10 ani in depozitarea celulelor stem si peste 50 000 de esantioane stocate din peste 48 de tari din lume.

Informatii suplimentare la 0733.000.176.

Futurehealthbiobank.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Celule stem

Articole recomandate

Citeste si despre