BIOGENIS lanseaza programul O noua sansa

BIOGENIS – banca de celule stem lanseaza programul "O noua sansa" pentru familiile care au un copil bolnav si care ar putea fi tratat cu celule stem din cordonul ombilical recoltate de la frate sau sora.

celule-stem

1. Un copil este bolnav si ar putea fi tratat cu celule stem din cordonul ombilical?

2. Medicul transplantolog recomanda familiei sa mai faca un copil pentru a recolta celule stem?

BIOGENIS face recoltare si stocare gratuita pentru acesta

Daca medicul transplantolog sugereaza parintilor care au un copil bolnav care ar putea fi tratat cu celule stem, sa mai faca un copil si sa recolteze celule stem pentru a-l trata pe cel bolnav, BIOGENIS ofera suport informational stiintific familiei si face gratuit recoltarea si stocarea de celule stem la nastere de la frate/sora.

Suntem in acest moment complet pregatiti pentru a putea oferi acest program deosebit de important. Acest lucru este posibil datorita multiplelor servicii lansate pana acum de catre banca noastra. Putem oferi suport informational stiintific pentru transplant (in grupul nostru activeaza un medic transplantolog cu peste 200 de transplanturi realizate pana la acest moment), recoltare gratuita, dar si stocare in banca noastra din Romania. Biogenis ofera si transport gratuit al probei pentru utilizare oriunde in lume pentru detinator, rude de gradul I si II.

Intre bolile ce ar putea fi tratate cu transplant de celule stem recoltate de la frate/sora compatibil, se numara: leucemiile, forme particulare de anemie, insuficienta medulara, boli congenitale, deficite imune congenitale, sindroame preleucemie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Celule stem Transplant celule stem

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Calculeaza data nasterii

Data de inceput a ultimei menstruatii:

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul