5 lucruri din bagajul tau de maternitate pe care nu vrei sa le uiti acasa

/ / Modificat: 2014-01-26
5 lucruri din bagajul tau de maternitate pe care nu vrei sa le uiti acasa

Majoritatea gravidelor anticipeaza momentul nasterii cu temeri si cu agitatie. Cele 2 saptamani dinaintea nasterii pot fi foarte stresante pentru viitoarea mamica, care abia asteapta sa-si aduca puiul pe lume. Intreaga literatura de specialitate recomanda gravidelor sa-si pregateasca bagajul de maternitate cu circa 2 saptamani inainte de momentul atat de mult asteptat, pentru a fi sigure ca nu uita nimic acasa si pentru a nu avea motive in plus de stres.

Pentru a te ajuta sa te relaxezi cat mai mult, am creat o lista cu 5 lucruri pe care trebuie sa le ai in bagajul de maternitate si care iti vor crea senzatia de confort, relaxare si siguranta pentru tine si copilul tau, aceste lucruri fiind la fel de importante precum halatul sau articolele de igiena.

Iata asadar 5 lucruri pe care nu trebuie sa le uiti acasa atunci cand te pregatesti sa nasti:

1. Fotografia preferata de familie - pe care sa o privesti oricand vei avea nevoie sa te linistesti si sa zambesti;

2.  Perna ta de acasa si eventual un saculet de lavanda pe care sa-l pastrezi sub perna - pentru comoditate si relaxare si pentru a alunga mirosul de spital;

3. Muzica - fie ca ai un MP3 player mic sau un CD player, relaxarea prin muzica este recomandata oricarei viitoare mamici. De asemenea, poti asculta materiale audio de relaxare create de diferiti psihoterapeuti;

4. Cartea de pe noptiera sau revista preferata - pentru a-ti umple momentele de asteptare;

5. Aparatul de fotografiat - pentru acele instantanee superbe din primele clipe de viata ale copilului tau.

Si inca un lucru pe care suntem siguri ca nu doresti sa-l uiti acasa  - kit-ul de recoltare de celule stem - pentru siguranta pe care i-o poti acorda copilului tau recoltand celule stem.

Afla mai multe despre beneficiile recoltarii de celule stem pentru sanatatea familiei tale!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre