• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
68 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Burnei Gheorghe

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

pediatrie

Clinica de Ortopedie Pediatrica

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Un adevarat om
De Klinaku pe 15 Noiembrie 2012

Un adevarat profesor si om. Au cel mai mare norcoc pacienti care au nevoie si sunt vizitati de el. Toat asa este si pentru medici de aceasta specializare care il au indrumator.
Tot respectul, il merita.

Doctorul vietii mele
De Cornici marius ionut pe 02 Noiembrie 2012

Acest doctor iti acorda sanse cand nu mai crezi in ele.Important este sa crezi in domnul profesor.

Un medic de exceptie
De Genta stefan pe 29 Octombrie 2012

Un simplu multumesc!

Destinul
De CORINA MARIA ROMA ITALIA pe 09 Octombrie 2012

Sunt din Ploiesti Prahova, dar stabilita in Italia de vreo 14 ani. Acum vreo 2 luni pe un canal de tv de pe dolce, am vazut un reportaj despre Prof. Dr. Burnei. Am apreciat foarte mult simplicitatea dumnealui, destinul a facut ca nepotica mea in varsta de 6 anisori, din Ploiesti, sa devina pacienta sa din data de 05-10-2012. Inca o data s-a confirmat disponibilitatea si profesionalitatea dumnealui. Sper ca, cu ajutorul lui Dumnezeu si nu in ultimul rand a dl prof. sa se reuseasca sa i se dea un diagnostic nepotelei mele Andreea Istrate. Va multumesc domnule profesor Burnei!

Dr. Burnei Gheorghe
De Viorela pe 30 August 2012

Nu-l mai laudati atat de mult ca nu se comporta frumos cu totii pacientii. Vin pacienti din toata tara si el tipa ca din gura de sarpe, ba chiar mai mult lasa oamenii la usa si pleaca. Am fost si eu la Budimex trimisa de un alt medic specialist si ce surpriza urata am putut sa am, in loc de consultatie tipa ca cine m-a trimis, apoi tipa la doamnele asistente ca cine a facut programarea samd, in loc de un diagnostic asistam la o tornada de vorbe si nervii domnului dr. Burnei. M-am intors acasa dupa sute de km dezamagita nervoasa si fara vreun rezultat. Mai sunt si alti medici buni. Va doresc sanatate si sa nu aveti parte de asemenea medici.

Dr. Burnei Gheorghe
De Carazeanu mariana pe 15 Noiembrie 2011

Multumiri domnului doctor: fost pentru nepotelul meu omul care i-a redat verticalitatea. Datorita dansului copilul merge si alearga.succes in continuare si stati aici cu noi. Va multumim!

Este un dr.excelent fara cuvinte
De Munteanu turcu elena pe 02 Septembrie 2011

Domnul doctor Burnei eu sunt Alina Munteanu din Ramnicu Valcea m-ati operat acum 14 ani. As vrea sa mai iau legatura cu dumneavoastra si nu stiu cum, faptul ca acum ma aflu in Italia, daca este posibil as vrea sa am un contact prin care se poate lua legatura. Va multumesc.

Date contact
De Danyela pe 25 August 2011

Buna ziua am o fetita de 6 luni care a fost nascuta prin cezariana si care dupa atata timp imi spune medicul ca ar fi posibil sa aiba o luxatie de sold nu pare sa dea semne de asa ceva dar totusi as vrea sa o vada d-l doctor burnei. Am intelesc ca este un medic minunat. Dacca imi poate da cineva informatii cu un nr de tel personal sau o adresa de e -mail, v-as fi recunascatoare. Va multumesc.

Dr. Burnei Gheorghe
De Pacient pe 17 August 2011

Buna ziua. Incep prin a va da un sfat prietenesc, primit de la un rezident: Nu va duceti la profesori, mergeti la doctori ! Profesorii sunt "bolnavi la cap". In martie 2011 am fost cu prietena (care avea probleme) la Budimex, la marele si faimosul doctor Burnei (care aparea mai des la TV decat Liviu Varciu). I-a facut o radiografie (Atentie ! doar una) si a zis: "Da. Trebuie operat aici si se rezolva." Prietena mea avea bazinul inclinat foarte putin, incat un picior era cu 1 cm mai sus decat celalalt. Ceva minor (dar asa sunt fetele). Dupa ce a fost la "n" doctori care i-au zis ca are fel si fel de probleme la coloana, bla bla, am aterizat la, repet, faimosul doctor Burnei. Care dintr-o privire a gasit solutia problemei. Evident, am stras sfori in stanga si in dreapta sa o opereze mai repede. Bani multi la toata lumea (rezerva, multe asistente, operatia in sine etc). Ne zice ca e o operatie usoara si atat. Termina operatia dupa 20 minute, pff...un mare succes. I-a taiat 3 muschi in partea stanga, sub bazin si ne-a explicat (dupa operatie) ca prin desprinderea fortata a acelori muschi bazinul va reveni la normal. Destul de logic am zis.
Am stat o saptamana in spital (durere de la operatie, nu putea sa se miste etc = groaznic), timp in care mai trecea cate 2 minute o data la 2 zile si zicea: " Vezi ca s-au egalat picioarele?". In rest, trimitea rezidentii sa mai vada care e situatia (tot 2 minute o data pe zi). Trece o saptamana si ne decidem sa mergem acasa, pt ca nu mai suportam spitalul, iar dr. Burnei ne-a zis ca "trebuia deja sa sara intr-un picior, de ce sta atata?! "
Nu va imaginati prin ce chinuri groaznice a trecut fata asta la 22 de ani ai sai. O luna de zile a mers la baie carata in brate de mine. Inca 2 luni folosindu-se cu greu de carje.
Dupa ce si-a mai revenit cat de cat (la modul ca putea sa ridice piciorul de pe jos cat sa paseasca) ne-am dus sa ne apucam de recuperare (recuperare pe care dr. Burnei ne-a zis ca nu e nevoie sa o facem, ca mai bine ne ducem la sala de fitness). Cand ajungem la clinica de recuperare, doctorita de acolo si-a pus mainile in cap. Ne-a trimis sa mai facem cateva radiografii (nu una), analize computerizate a mersului etc, iar dupa ce le-a avut pe toate in fata ne spune ca problema nu era la piciorul stang, ci la cel drept. Ca operatia a fost facuta degeaba, si mai mult, ne-a facut rau. Si ca 8 luni de acum incolo va trebui sa facem recuperare pt a ajunge la stadiul de unde eram inainte de operatie. Pe langa banii pe care ii dam pe recuperare 80 lei de 2 ori pe saptamana (inca 6 luni de acum incolo), prietena mea a ramas cu o gaura sub sold (acolo unde i s-au taiat muschii) si cu o cicatrice de la operatie de 15-20 cm. Trecem peste acest soc, daca pot sa spun trecem si mergem la consult dupa ceva timp. Surpriza! Cand a vazut si si-a dat seama ca a gresit (a fost o provocare pt el, cum ne-a spus cineva din interior) s-a gandit sa-i puna o tija reglabila in picior, lipita de os cu 3 manivele de care sa mai traga din cand in cand ca sa se lungeasca osul cu 1 cm. Asta a fost maxima! Evident ca am fugit cat am vazut cu ochii. Si nici nu vom mai calca vreodata pe acolo, noi sau cunoscutii nostri. Cineva din interior ne-a zis ca eram la un pas sa ramanem in scaun cu rotile si sa zicem mersi ca am patit doar atat. Si ca n-are nici un rost sa-l dam in judecata pt ca a mutilat-o efectiv pe prietena mea, pt ca ne vom pierde banii, timpul si nervii de pomana, si ca doar in cazul in care ar fi murit poate am fi avut o sansa. El e un nume mare printre medici si multi sunt la mana lui. Ne-a mai zis ca toata lumea vede la TV cazuri in care face el "minuni", dar nimeni nu mai vine sa filmeze dupa ce copiii cu operatiile imposibile reusite de doctor mor. Sfatul meu, feriti-va de profesori si in special de prof Burnei. Imi cer scuze daca nu am fost prea coerent in relatarea cronologica a evenimentelor, dar nu asta am vrut sa evidentiez, ci gravitatea problemei. Multa sanatate!

Un nr de tel
De Marilena pe 08 August 2011

Buna ziua! Sunt mama unui baietel de 6 anisori diagnosticat cu achondroplazie. As dori prin bunavointa celor care ati ajuns la dl.dr. Burnei sa intru in posesia unui nr. de tel al dl profesor pentru a lua legatura direct cu dumnealui. Copilul a fost vazut de dumnealui la varsta de 5 luni si ne-a spus sa revenim pentru investigatii amanuntite la varsta de 6 ani. Suntem din Galati si am vrea sa discutam direct cu dumnealui, deoarece acum nu se mai fac programari, ci se ia bon de ordine din policlinica si nu vrem sa riscam a veni degeaba. Va multumesc anticipat!

Contact Dr. Burnei Gheorghe

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.