• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
68 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Burnei Gheorghe

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

pediatrie

Clinica de Ortopedie Pediatrica

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Dr. Burnei Gheorghe
De TUDOR IONELA pe 02 August 2013

Eu am sunat la spital si mi sa spus ca domnul doctor este in concediu si ca sa revin pentru o programare pe 15 august.

Am o fetita de 4 luni si mi s-a spus ca are displazie de sold la sp. Grigore Alexandrescu si ca sa ii pun ham pavlik,mi-am sunat pediatra si ma sfatuit sa mai cer parerea si altui medic asa ca am venit si la sp Budimex. Mi s-a facut o eco de sold, iar aici mi-au spus ca fetita e ok sa nu o tin infasata si cu picioarele cat mai departate si nu stiu ce sa mai cred, asa ca vreau sa mai aflu si o parere a domnului doctor Burnei, ca am inteles ca face minuni in chirurgia ortopedica. Daca cineva sa mai confruntat cu astfel de probleme astept sa scrie pe site.

Dr. Burnei Gheorghe
De SMEDESCU MALINA pe 05 Iulie 2013

As dori si eu nr. de telefon al domnului doctor. Va rog, am baietelul cu displazie de sold. Va multumesc mult.

Domnul profesor este un om a lui Dumnezeu
De GHINICA ANA - RUT pe 30 Iunie 2013

Multumim lui Dumnezeu de descoperirea domnului profesor si ca face minuni prin dumnealui Suntem foarte bucurosi de descoperirea dispozitivului pentru fetita noastra care va fii operata in noiembrie de domnul profesor doctor Burnei Gheorghe. Dumnezeu sa-l pazeasca de tot ce este rau si sa-i de-a sanatate, multa putere si sa ne rugam pentru dumnealui. Domnule profesor, multumim din suflet pentru ajutor, sprijin, incurajare si informatii. Dumnezeu sa va tina in viata cu sanatate multa ca sa salvati copilasii.

Dr. Burnei Gheorghe - numar de telefon
De Marius barbu pe 20 Mai 2013

Buna ziua. As ramane profund indatorat daca as putea afla e-mail-ul personal sau nr. de telefon al d/lui profesor Burnei. Fetita mea sufera de sindromul Marfan si pe langa afectiunea grava la artera aorta are si o problema de stern infundat care o impiedica sa respire normal. Sternul apasa pe cord si pe plamani. Este necesara o operatie chirurgicala combinata pe cord deschis si de indreptare a sternului in acelasi timp. Timpul este scurt, operatia pe cord / si pe stern trebuie facuta in acest an. Va rog mult sa-mi dati de veste daca aveti aceste informatii. Va multumesc. Marius Barbu Craiova.

Posibilitati de contact
De Adriana pe 13 Mai 2013

As dori, daca se poate, adresa de e-mail a domnlui profesor. Sunt medic (de alta specialitate) si as dori o informatie personala in legatura cu o problema personala de natura ortopedica. Va multumesc

Dr. Burnei Gheorghe
De Maria pe 16 Aprilie 2013

As dori si eu nr. de telefon al domnului doctor. Va rog, am fetita cu displazie de sold. Va multumesc mult.

Dr. Burnei Gheorghe
De Eugen pe 19 Martie 2013

Subscriu doamnei Viorela, dupa ce am parcurs 500 km sa ajung conform planificarii facute cu ocazia unei alte vizite, am ajuns la domnul Burnei care este diferit de felul cum apare la televizor, asistentele si ceilalti medici sunt pur si simplu terorizati de acest domn a carei competenta profesionala este excelenta, dar moral cel putin familiei mele, mi-a lasat un gust amar, in sensul ca daca nu te trimite cineva cunoscut de dansul nici nu te baga in seama. Pe mine m-a scos afara din cabinet fara sa-mi consulte fetita, iar eu am fost intrebat unde lucrez lucru care nu cred ca este relevant pentru dansul, asa ca nu este asa ca la televizor.

Doamnele asistente incercau sa-i ia apararea, in sensul ca domn profesor are o zi proasta, ori cum putea sa intre in operatie intr-o zi asa proasta.

Dupa aceste incidente am mai parcurs 600 km mergand in Ungaria fara planificare si fara telefon si bineinteles serviciile si profilul moral a fost asa cum trebuie sa fie, personalul medical ocupandu-se de noi asa cum au jurat la terminarea scolii chiar daca au jurat in alta limba.

Dr. Burnei Gheorghe
De GHINICA SEVERUS GEORGE pe 02 Martie 2013

Domnul profesor doctor este un om a lui Dumnezeu si face minuni cu puterea lui Dumnezeu si salveaza copii. Dumnezeu sa-i de-a sanatate putere si mult har si ma rog la Dumnezeu sa-l tina sanatos si in putere si pace liniste si multa binecuvantare. Este un doctor de suflete si un doctor care vindeca si un profesor bun si un invatator bun. Este cel mai priceput profesor din lume. Este un ajutor pentru copii de la Dumnezeu.

Eu am fost la domnul profesor si s-a conportat foarte frumos. Eu nu l-am auzit sa strige sau sa zbiere la oameni sau la asistente. Fiecare avem anumite probleme asa ca trebuie sa iertam si sa intelegem pe domnul profesor Gheorge Burnei. Eu si familia mea suntem foarte multumiti de domnul profesor si multumim din suflet pentru tot ce a facut fetitei noastre si cei ii va mai face Dumnezeu sa lucreze prin domnul profesor in ceea ce va decide dumnealui cand vom merge la control peste 4 luni. Ce o vrea Dumnezeu amin si nu mai vorbiti de rau pe domnul profesor rugati-va pentru el sa-i da Dumnezeu putere si pace liniste!

Dr. Burnei Gheorghe
De Anca pe 26 Februarie 2013

As dori si eu numarul de telefon al domnului doctor daca puteti sa mi-l lasati. As vrea sa fac un consult. Copilasul meu are piciorusul stramb, desi l-am operat, tot stramb il are. Am auzit de domnul doctor ca este foarte bun, de aceea, va rog din suflet sa imi lasati si mie un numar de telefon daca aveti. Multumesc anticipat.

Un erou
De Mihailovici emilia pe 24 Februarie 2013

Pentru fiul meu ,acest medic este un erou.

Contact Dr. Burnei Gheorghe

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.