• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
68 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Burnei Gheorghe

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Burnei Gheorghe medic primar, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

pediatrie

Clinica de Ortopedie Pediatrica

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

ma salvat de la moarte
De Andra pe 20 Iulie 2017

buna ziua ii multumesc dr burnei pt ca ma salvat de la o moarte sigura . am avut un hematon la picior am fost la cluj operata de acolo am luat infectie din spital timp de un an nu am stiut nimic . dr burnei am ajus la el printr-un alt medic spunandu-mi dute la el daca nu mori am ajuns la bucuresti la dr burnei ma operat mi-a scos aproape tot femurul infectia a ajuns pana aproape de inima . Datorita domnului burnei azi sunt bine ani de zile ma tratat din 2005 pana in prezent . umblu cu ghete ortopedice , am urmat un liceu . puteam sa mor sau sa mii se taie piciorul . atatia ani niciodata nu a cerut mita si am stat mult in spital vb cu toata lumea un om deosebit ii multumesc din suflet

Operatie maladie legg calve pertaes cu scurtare femur drep 2,5 cm
De Antohi Liviu pe 15 Februarie 2017

In 2004 ,la varsta de 8 ani,baiatul meu a fost operat de dl.profesor Burnei ,care in urma unei operatii de 7 ore i-a redat baiatului meu copilaria.A facut chiar si ski alpin de performanta.Era candidat la schiopatat pe viata.Acum este un adolescent normal si este student la Uiversitatea Tehnica Cluj-Napoca.Pentru tot ce a facut dl.profesor Burnei,pentru baiatul meu si pentru familia noastra ii multumim din tot sufletul si ii purtam un profund respect.

Nu cadeti in capcana firmei de PR angajate de Burnei
De Didi pe 10 Ianuarie 2017

Daca inainte comentariile care il aparau pe Burnei erau toate la fel: exprimare similara, cuvinte similare, acum vad ca firma de PR pe care a contactat-o dumnealui sa-i spele imaginea de ucigas de copii incearca sa mai schimbe felul de e a scrie. Burnei ramane in continuare acelasi monstru.

multumiri Domnului Profesor Burnei
De O familie fericita pe 27 Decembrie 2016

in urma cu 7 ani copilul meu a suferit un accident iar un monstru m-i l-a nenorocit .In anul 2012 am ajuns la Domnul Profesor Burnei caruia ii multumesc din tot sufletul meu ca in urma operatiilor efectuate de dansul si echipa lui de medici copilul meu a avut parte de copilarie ca orice copil normal nu ca un copil cu handicap. VA ROG DIN SUFLET NU MAI DENIGRATI UN OM DEOSEBIT .nu este nimic adevarat din ce se spune de Domnul Profesor Burnei ! Ati patat numele unui chirurg renumit .SA VA FIE RUSINE CINE SCRIE SI VORBESTE URIT DESPRE DOMNUL PROFESOR BURNEI ! TOT RESPECTUL PENTRU DOMNUL PROFESOR SI ECHIPA LUI DE MEDICI.MULTUMIRI !

Burnei Mengele
De Mar pe 24 Decembrie 2016

Parinti, cititi tot ce se scrie de acest monstru. Cate vieti de copil a nenorocit, cate le-a curmat. Informati-va! Nu va lasati copilul pe mainile unei javre mediocre care profita de pe urma bolii, de pe urma fricii, de pe urma unor copii.
Da, sigur apar brusc atatea comentarii in decembrie ce minuni a facut. Nu uitati ca are o masinarie de PR in spate, bani in spate, ca si-a prezentat "minunile medicale" cu televiziuni. Nu credeti in minciuni. Daca nu va plati, macar sa nu-i mai ajunga niciun copil pe mana.

Un escroc excepțional
De Cris pe 18 Decembrie 2016

Pana sa ajung la el am crezut laudele din media si manipularea postacilor ( probabil platiti de el ). Nu, copilul dvs. nu va alerga fericit dupa operatiile domnului "doctor". Sa fiti multumiti daca va putea merge macar la fel ca inainte de operatie.

Citesc comentariile si ma ingrozesc: Sa nu-i trefelim imaginea? Si ce sa facem atunci? SA GLORIFICAM ACEST MACELAR DE COPII? Nu va este rusine, nu aveti constiinta?

Nu este doctor acela care confunda piciorul stang cu cel drept.

Profesor și om de excepție
De Vilciu pe 18 Decembrie 2016

Fiul meu a fost operat de domnul profesor doctor Burnei.Este sănătos, poate merge și chiar este fericit. Se poate bucura acum de compania prietenilor, lucru
de care nu prea a avut parte în copilărie. Nu avem dreptul sa terfelima în mocirla numele Burnei. Personal ii sunt profund recunoscătoare!

Un medic excepțional
De Marin pe 15 Decembrie 2016

Profesorul Burnei este un medic excepțional . Datorită lui fetița mea poate alerga si se poate bucura de copilărie . Daca nu era domnul doctor fetița mea rămânea șchioapa . Ii sunt profund recunoscătoare.

Specialist exceptional
De Kober Marinela pe 13 Decembrie 2016

Profesorul Dr.Burnei Gheorghe mi-a operat fetita după ce am alergat ca orice părinte disperat pentru diagnosticarea corectă mai mult de 3 ani, vorbind cu o mulțime de specialiști. Singurul care a diagnosticat cu precizia unui chirug incredibil de exact și corect este Domnul Profesor Burnei. Este un specialist cum România nu mai are altul, și un om blând și corect. Deși o mulțime de doctori acceptă mulțumirile materiale oferite de pacienți domnul profesor nu a primit nici odată astfel de oferte. Știu din experiența proprie. Este dureros pentru mine că un specialist și om de exceptie este nevoit să tracă printr-o experiență nemeritat de josnică si defăimătoare al cărei temei nu îl înțeleg. Imi este rușine pentru nedreptatea care i se întmplă. Domnule Profesor vă doresc din suflet putere să treceți peste această experiență traumatizantă și să vă ocrotească Dumnezeu. Sunt alături de Dumneavoastră și vă doresc sărbători cu liniste sănătate și iubire.

Manipulare! Distrugerea Marelui Chirurg!
De Bogdan Serban pe 12 Decembrie 2016

Domnule Profesor Burnei va doresc multa putere sa treceti peste aceste acuzatii manipulatoare.Unde sunt parintii aceia carora le-a facut copii bine ?Aceasta prigoana napustita asupra marelui chirurg nu face decat sa distruga si ultimele valori ale neamului romanesc.Cine sunt acesti maimutoi (“colegii”)care dirijeaza aceasta decadere a marelui chirurg.Rusine !!!!Mai avem putine valori in tara si pe acestea trebuie sa le distrugem.Numai acuzatii vad peste tot ,dar realizarile marelui chirurg ,niciunde! Cine este in spatele acestei manipulari? Domnule Profesor sa va dea Dumnezeu putere si tarie sa treceti peste acest moment foarte greu din viata dumneavoastra !

Contact Dr. Burnei Gheorghe

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.