Cauta
Oferit de Sfatul Medicului

Coldrex, compr.

Indicatii:
Comprimatele de Coldrex sunt indicate pentru ameliorarea simptomelor din raceala si gripa. La primele semne de raceala sau gripa luati Coldrex cu apa sau o bautura calda. Pentru a obtine o ameliorare maxima, luati Coldrex pe toata durata racelii.

Contraindicatii:

O reactie alergica la Coldrex se intalneste foarte rar. A nu se depasi doxa recomandata.

Unele medicamente nu se combina. Daca luati alte medicamente prescrise de medic, cereti-i sfatul inainte de a lua Coldrex. Daca simptomele persista, consultati medicul.

Precautii:

Nu se administreaza copiilor sub varsta de 6 ani fara avizul medicului.

Compozitie:

Comprimatele de Coldrex sunt deosebit de active impotriva simptomelor racelii si gripei pentru ca au fost realizate dupa o formula speciala Coldrex. Ele contin doza optima recomandata de paracetamol pentru calmarea nevralgiilor, durerilor si pentru scaderea febrei. Contin fenilefrina, care decon-gestioneaza fosele nazale, cofeina, un stimulent mediu impotriva starii de oboseala si vitamina C- esentiala pentru organism, adesea deficitara in timpul racelilor si gripei. Fiecare comprimat Coldrex contine: Paracetamol Ph. Eur. 500 mg; Clorhidrat de fenilefrina 5 mg; Cofeina Ph. Eur. 25 mg; Terpinhidrat 20 mg; Vitamina C 30 mg.

Administrare:

Adulti: Cate 2 comprimate de 1-4 ori pe zi. Copii (6-12 ani): Un comprimat de 1-4 ori pe zi. Nu se recomanda copiilor sub varsta de 6 ani.
< Inapoi la dictionar

Cauta un termen medical care incepe cu litera:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z