• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
75 opinii
Localitate:
Slatina
Maternitate:
de stat

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina are in structura sa urmatoarele sectii : sectia obstetrica - ginecologie I, sectia obstetrica - ginecologie II, sectia neonatologie, compartiment ATI obstetrica-ginecologie.

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina are in structura sa urmatoarele sectii : sectia obstetrica - ginecologie I, sectia obstetrica - ginecologie II, sectia neonatologie, compartiment ATI obstetrica-ginecologie.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica - ginecologie I
sectia obstetrica - ginecologie II
sectia neonatologie
compartiment ATI obstetrica-ginecologie

sectia neonatologie - 40 paturi din care 10 paturi in compartiment prematuri si 10 paturi in comp. terapie intensiva
sectia obstetrica - ginecologie I sectie de Maternitate judeteana, cu un numar de 60 de paturi
sectia obstetrica - ginecologie II numar paturi - 60
compartiment ATI obstetrica-ginecologie numar paturi - 8

Dr. Eugenia Cirjan - medic primar - pediatrie
Dr. Aurora Denisa Neacsu - medic specialist - neonatologie
Dr. Tamara Constantinescu - medic specialist - neonatologie
Dr. Lucica Alexe - medic specialist - neonatologie
Dr. Ion Eremia - medic primar - obst. ginec
Dr. Mihail Stefan Mindroc - medic primar - obst. ginec
Dr. Elena Rijnita - medic primar - obst. ginec
Dr. Niculina Ilea - medic primar - obst. ginec
Dr. Daniela Ilie - medic specialist - obst. ginec
Dr. Moushel Adam - medic specialist - obst. ginec
Dr. Gheorghe Iordache - medic primar - obst. ginec
Dr. Mircea Sardan - medic specialist - obst. ginec
dr. Masoud Hashemi - medic specialist - obst. ginec
dr. Mariana Manac - medic specialist - obst. ginec
Dr. Stefan Nedelea - medic primar - obst. ginec
dr. Maria Ioana Mihaela - medic specialist - obst. ginec
Dr. Stefania Munteanu - medic specialist - obst. ginec

da

da

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0249.431.703 / 0249.431.764 / 0249.431764 / 0249.436139
0249.431765 / 0249.436129 / 0249.431778

Opinii utilizatori

Dr. Ilie
De Mirelly pe 01 Decembrie 2010

Eu am nascut cu dr. Ilie si a fost ok. Trebuia sa nasc cu dr. Ilea, dar a intrat in concediu fara sa ma anunte. Cand am ajuns la spital am aflat cu stupoare ca Ilea nu este. M-a indrumat spre dr. Ilie si m-a primit imediat. In dupa amiaza aceea am si nascut. A asteptat dupa mine cu toate ca i se terminase programul. Este o doctora foarte buna. Apelati cu incredere.

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina
De Anonim pe 01 Decembrie 2010

Cand am nascut am fost la terapie intensiva 3 zile (tin sa felicit asistentele de acolo, niste femei care intr-adevar isi fac meseria, nu ca nesimtitele de pe saloane)si dr. Mandroc, care a operat o femeie de sarcina extrauterina de urgenta, si se susoteau asistentele intre ele ca a avut altceva si ca au taiat femeia degeaba. Sa vedeti si voi ce incompetenti. Si referitor la dr. Ilea, o increzuta, indiferenta si incompetenta, mai multe nu va pot spune.

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina
De Simona pe 24 Noiembrie 2010

Acum 2 ani am fost de urgenta la spitalul Slatina cu sectiune de tendoane si am avut mare noroc pentru ca am stiut ce sa fac in acest caz am stiut sa ma bandajez singura acasa pana am ajuns la spital si acolo am mai stat 1 ora pe holuri pt ca dr. Licsandru a motivat ca nu are anestezic sa ma opereze si dupa ce sotul meu i-a bagat banul in buzunar s-a gasit anestezic mai bine spus a cumparat cu banii mei anestezic. Daca mai stateam o jumatate de ora imi pierdeam mana. Nu pot sa spuna ca nu au asa ceva pt ca trusa de urgenta se poate aplica si celui bogat si celui adica si celui care plateste la casa si celui care nu plateste sarac atunci cand vi la urgenta. Deci poti muri cu zile, ca sa nu mai zic de infirmiera(acea cu afacerea in piata zahana cu papagali) care nu a putut sa ma transporte cu acel carucior pana nu i-am dat ceva. Rusine mare.

Dr Hashemi Masoud
De Simona pe 24 Noiembrie 2010

Un medic foarte bun spre deosebire de medicii nostri.Eu am trecut prin mana unor medici ex (Ilie Daniela care m-a confundat cu o sarcina extrauterina si a tinut sus si tare ca trebuie sa ma opereze urgent cand de fapt, eu nu puteam ramane insarcinata)Eremia (un ciubucar fara sa isi dea interesul)Ilea(o increzuta si o incapabila). Deci in cosecinta cel mai bun medic ramane dr. Hashemi un medic bun care dupa parerea mea isi da silinta pt pacienti ii pregateste psihic si fizic li se explica totul inainte de o interventie de orice fel. este un om care se vede ca a trecut prin facultate cu mintea nu cu sacosa sau cu pile. Merita sa poarte halatul de medic este pregatit exact cum scrie in tib(tehnica ingrijirii bolnavului).alti medici nu stiu nu ii duce mintea se gandesc doar la bani. Succes mai departe Hashemi faci o treaba foarte buna. Te felicit.

parerea mea despre dr. ADAM
De Florica pe 18 Noiembrie 2010

ESTE UN DOCTOR DE NOTA 10. EU AM O FETITA DE APROAPE 3 ANI ADUSA PE LUME CU AJUTORUL DR. ADAM. TOT RESPECTUL PT. EL CA OM SI CA MEDIC.
NU MERITA SA FIE NUMITI DR. ; MUNTEANU, IORDACHE

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina
De Anonim pe 16 Noiembrie 2010

Este foarte cumsecade doctora Ilie are grija de tine, iti explica, suna pacientii chiar, si nu pe cei importanti cu bani, ci pe cei obisnuiti, nu ca doctora Ilea care are foarte multi si nici nu se intereseaza de ei, nici macar nu explica.

Dr. Hashemi Masoud
De Bogdan nicoleta pe 06 Noiembrie 2010

Am fost operata de rvp si sunt foarte multumita de rezultatul operatiei si de felul in care domnul doctor s-a ocupat de mine impreuna cu asistentele sale. Domnul Hashemi e un medic extraordinar.

Dr. Ilie Daniela
De Amalia pe 15 Octombrie 2010

Buna, este cineva care a nascut cu doamna Ilie Daiele? Eu trebuie sa nasc cu dansa in noiembrie. Multumesc.

Dr Hashemi Masoud
De Corina pe 01 Octombrie 2010

Doamna Cati are dreptate, am fost si eu internata la et 7, fiind pacienta dl dr. Hashemi si am avut parte de tratament foarte bun atat din partea d-lui dr. cat si al asistentelor. Datorita dansului copilul meu este bine si sarcina evolueaza. In primele saptamani de sarcina am ajuns de urgenta cu pierderi de sange, nestiind unde sa ma duc, am fost vazuta de dr. Manta fiind de garda. Pe langa faptul ca nu mi-a dat nici o explicatie in legatura cu sarcina, am fost trimisa acasa. Sangerand in continuare am mers la etaj 7 si l-am intalnit pe d-l dr. Hashemi care m-a internat si peste 2-3 saptamani voi naste un bebe sanatos!

Dr.Hashemi Masoud
De Iuliana pe 29 Septembrie 2010

Dl dr.Hashemi Masoud este un medic foarte bun si nu il intereseaza banii.

Contact Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Adresa

Crisan, 9-11, Olt, Slatina

Site www.spjslatina.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.