• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
75 opinii
Localitate:
Slatina
Maternitate:
de stat

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina are in structura sa urmatoarele sectii : sectia obstetrica - ginecologie I, sectia obstetrica - ginecologie II, sectia neonatologie, compartiment ATI obstetrica-ginecologie.

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina are in structura sa urmatoarele sectii : sectia obstetrica - ginecologie I, sectia obstetrica - ginecologie II, sectia neonatologie, compartiment ATI obstetrica-ginecologie.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica - ginecologie I
sectia obstetrica - ginecologie II
sectia neonatologie
compartiment ATI obstetrica-ginecologie

sectia neonatologie - 40 paturi din care 10 paturi in compartiment prematuri si 10 paturi in comp. terapie intensiva
sectia obstetrica - ginecologie I sectie de Maternitate judeteana, cu un numar de 60 de paturi
sectia obstetrica - ginecologie II numar paturi - 60
compartiment ATI obstetrica-ginecologie numar paturi - 8

Dr. Eugenia Cirjan - medic primar - pediatrie
Dr. Aurora Denisa Neacsu - medic specialist - neonatologie
Dr. Tamara Constantinescu - medic specialist - neonatologie
Dr. Lucica Alexe - medic specialist - neonatologie
Dr. Ion Eremia - medic primar - obst. ginec
Dr. Mihail Stefan Mindroc - medic primar - obst. ginec
Dr. Elena Rijnita - medic primar - obst. ginec
Dr. Niculina Ilea - medic primar - obst. ginec
Dr. Daniela Ilie - medic specialist - obst. ginec
Dr. Moushel Adam - medic specialist - obst. ginec
Dr. Gheorghe Iordache - medic primar - obst. ginec
Dr. Mircea Sardan - medic specialist - obst. ginec
dr. Masoud Hashemi - medic specialist - obst. ginec
dr. Mariana Manac - medic specialist - obst. ginec
Dr. Stefan Nedelea - medic primar - obst. ginec
dr. Maria Ioana Mihaela - medic specialist - obst. ginec
Dr. Stefania Munteanu - medic specialist - obst. ginec

da

da

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0249.431.703 / 0249.431.764 / 0249.431764 / 0249.436139
0249.431765 / 0249.436129 / 0249.431778

Opinii utilizatori

Medicii din Slatina
De Daniela N. pe 21 Septembrie 2013

Poate exista si medici incompetenti sau cu gandul la bani, dar unul din factorii la care noi, pacientii, nu ne gandim niciodata este propriul nostru corp. Eu am 4 operatii, poate chiar din vina medicilor, nu are rost sa arunc cu noroi in nimeni Pe dl dr. Adam eu l-am vazut cand a cerut 2000 lei pentru a intra in blocul operator pentru o cezariana si nu a intrat pana banii nu au ajuns la destinatie si am avut atatea probleme incat din cati medici exista in Slatina, pe OG 1 si OG 2 doar 4 nu m-au consultat, dar mai toti mi-au lasat un gust amar in ceea ce priveste experienta. Mult respect dr. Gabriel Chiriac si dr Jijau Dan (chirurgie generala), dr Alina Chiriac (medic anestezist, ATI) si dr. Safta Daniela (pediatrie).

in ceea ce priveste asistentele, au fost unele care chiar stiu sa isi faca treaba, si daruiesc liniste pacientilor, dar am avut incidente serioase cu altele (una tanara de la et.6 mi-a spus ca sa evit sa ma vada sotul asa operata la cat sunt eu de terminata se duce la alta exact "ce aveam eu nevoie sa aud" fiind la a 4-a operatie), sau unele de pe pediatrie care se poarta mizerabil, respect pentru dna Lili de la et 4. Maternitate (Dumnezeu sa o odihneasca in pace), respect pentru cele de pe terapie (atat terapia Ginecologiei cat si terapia mare) si pentru aistentele de pe Chirurgie generala.

Dr. Hashemi
De Annya78 pe 25 Martie 2013

As vrea sa stiu cam cat costa o cezariana la dr. Hashemi.Ma poate ajuta cineva?

Dr Hashemi Masoud
De Maria Daniela Florescu pe 06 Decembrie 2012

Trebuie sa-mi spun si eu parerea pentru ca pe mine m-au ajutat foarte mult aceste aprecieri atunci cand am luat decizia sa merg la d-nul dr Hashemi. Ca si voi, am numai cuvinte de lauda despre acest dr: este un bun profesionist si un om deosebit, il recomand din tot sufletul si mai dau note de 10 fetelor de la terapie intensiva care-si fac munca (foarte grea, de altfel) ireprosabil si asistentelor, infirmierelor de pe sectie care sunt atat de bune incat fac sederea in spital cat mai placuta, am vrut sa scriu suportabila, dar mi s-a parut prea putin, eu m-am simtit chiar bine acolo.

Dr Ilie Daniela
De Timea pe 28 Noiembrie 2012

O recomand pe Dr Ilie pentru profesionalismul si competenta de care da dovada! Am nascut de 2 ori prin operatie cezariana cu doamna dr. si nu am dat bani! Este o aberatie ce se spune, ca nu te opereaza daca nu dai bani. La mai toti doctorii se dau bani (numai daca vrei!) dupa operatie. Poate la Dr. Rajnita care intotdeauna sugereaza cezariana si cere pe fata sau cheama sotul sa discute cu el!

Dl.Dr.Hashemi
De Loredana pe 22 Noiembrie 2012

Intr-adevar dl doctor Hashemi este un profesionist si demn de toata lauda.M-a ajutat cu mult sprijin si rabdare sa aduc pe lume in iulie 2012 o fetita minunata si sanatoasa desi am avut o sarcina cu probleme.(A fost o sarcina asociata cu un miofibrom care s-a triplat in dimensiuni). Discuta deschis cu pacientele si-l poti intreba orice fara teama de a fi repezit sau tratat cu superficialitate, te face sa te simti respectat ca pacient si ca om si acest lucru conteaza foarte mult pentru proaspetele mamici. Il recomand cu incredere!

Dr. Hashemi
De Nicoleta pe 31 Octombrie 2012

Domnul dr. Hashemi este singurul medic in care am incredere, eu am nascut in luna iulie 2012, am avut probleme cu sarcina, dar in tot acest timp dl. dr. mi-a dat tratamentul necesar si am putut duce sarcina pana la 37 de saptamani. Am o prietena care s-a dus la o doctorita ginecolog din Craiova o durea burta si avea sangerari, i-a dat un tratament cu spalaturi genitale si ovule si se simtea si mai rau. Am sfatuit-o sa se duca la dl. dr. Hashemi, si saraca fata avea o trompa umflata si daca mai statea mult nu mai putea sa mai ramana insarcinata. Acum este ok. Fetelor vi-l recomand cu incredere este un om care te unge la suflet.

Dr. Iordache
De Bianca pe 08 Septembrie 2012

Este medicul la care merg de peste 10 ani, sunt foarte multumita! Nu mi-a cerut niciodata un leu, si am doua chiuretaje, o cezariana si urmeaza si a doua, ce i-am dat, am dat ca am vrut si, credeti-ma, nu l-am pricopsit si cu toate astea a fost si este mereu de nota 10.

dr. Ilie Daniela
De Deealoryy pe 31 Mai 2012

Un nr.de tel al d-nei dr. Ilie Daniela?

Dr.
De T.p. pe 20 Mai 2012

In primul rand daca nu ai probleme cu sarcina ,adica bebe sa fie bine, niciun medic nu-ti poate impune cezariana.

Medic ginecolog
De Claudia pe 20 Mai 2012

Rog pe cineva sa ma ajute sa gasesc un medic ginecolog bun care nu este adeptul cezarienei, pentru ca doresc sa nasc natural si momentan nu stau in Slatina.

Contact Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Adresa

Crisan, 9-11, Olt, Slatina

Site www.spjslatina.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.