• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
75 opinii
Localitate:
Slatina
Maternitate:
de stat

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina are in structura sa urmatoarele sectii : sectia obstetrica - ginecologie I, sectia obstetrica - ginecologie II, sectia neonatologie, compartiment ATI obstetrica-ginecologie.

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina are in structura sa urmatoarele sectii : sectia obstetrica - ginecologie I, sectia obstetrica - ginecologie II, sectia neonatologie, compartiment ATI obstetrica-ginecologie.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica - ginecologie I
sectia obstetrica - ginecologie II
sectia neonatologie
compartiment ATI obstetrica-ginecologie

sectia neonatologie - 40 paturi din care 10 paturi in compartiment prematuri si 10 paturi in comp. terapie intensiva
sectia obstetrica - ginecologie I sectie de Maternitate judeteana, cu un numar de 60 de paturi
sectia obstetrica - ginecologie II numar paturi - 60
compartiment ATI obstetrica-ginecologie numar paturi - 8

Dr. Eugenia Cirjan - medic primar - pediatrie
Dr. Aurora Denisa Neacsu - medic specialist - neonatologie
Dr. Tamara Constantinescu - medic specialist - neonatologie
Dr. Lucica Alexe - medic specialist - neonatologie
Dr. Ion Eremia - medic primar - obst. ginec
Dr. Mihail Stefan Mindroc - medic primar - obst. ginec
Dr. Elena Rijnita - medic primar - obst. ginec
Dr. Niculina Ilea - medic primar - obst. ginec
Dr. Daniela Ilie - medic specialist - obst. ginec
Dr. Moushel Adam - medic specialist - obst. ginec
Dr. Gheorghe Iordache - medic primar - obst. ginec
Dr. Mircea Sardan - medic specialist - obst. ginec
dr. Masoud Hashemi - medic specialist - obst. ginec
dr. Mariana Manac - medic specialist - obst. ginec
Dr. Stefan Nedelea - medic primar - obst. ginec
dr. Maria Ioana Mihaela - medic specialist - obst. ginec
Dr. Stefania Munteanu - medic specialist - obst. ginec

da

da

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0249.431.703 / 0249.431.764 / 0249.431764 / 0249.436139
0249.431765 / 0249.436129 / 0249.431778

Opinii utilizatori

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina
De Ion pe 27 Aprilie 2010

Spre satisfactia Emiliei care cred ca traieste intr-o lume paralela cu realitatea, servicii 5 stele, personal 5 stele, medici 10 stele, igiena 5 stele, tarife 5 stele.

Ginecolog Slatina
De Flori pe 27 Aprilie 2010

Fara sa stie precis daca trebuie sau nu sa ma opereze de fibron, mi-a cerut fara nici un fel de jena numai 1300 RON, asa ca Emilia tangenta ta cu medicii din Slatina e de comentat sau poate esti chiar unul dintre ei ,care incearca sa-i spele de rusinea incompetentei si a cersetoriei.

Medici
De Well pe 26 Aprilie 2010

Emilia, nu contest ce ti s-a intamplat in Craiova, dar crede-ma ca mesajul anterior este inspirat din crunta realitate. In spitalul din Slatina mori cu zile daca nu ai bani.

Medici din Slatina
De Emilia pe 26 Aprilie 2010

Eu nu sunt de acord cu parerea persoanei de mai sus, cum ca in Slatina la spital mori cu zile, iar doctorii asteapta doar bani, mai ales la sectia ginecologie. Eu personal am fost si la medici din Craiova si m-au stors de bani, m-au mintit ca am o gramada de probleme, desi eu nu aveam nimic. Speriata fiind am zis totusi sa aflu si parerea altui medic ,si intamplator am ajuns la care mi-a spus cu totul altceva fata de doctora de la Craiova (Pavlova Diana) si s-a adeverit ca este adevarat ce spune doamna doctor.
Mai clar dr. Pavlova mi-a spus ca sufar de infertilitate, desi nu incercasem decat de 2 luni si ca trebuie sa fac un set de analize care ma costau vreo 12 mil si apoi urma sa mai fac anumite teste si ecografii la cabinetul ei. Dupa 4-5 luni m-am hotarat sa merg la si mi-a spus in urma unui singur control sa nu ma sperii ca nu a absolut nimic si se va lasa cu o sarcina,iar in urmatoarea luna mi-am facut testul si a iesit pozitiv.
In concluzie "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul", iar daca i s-a intamplat cuiva o tragedie asta nu inseamna ca e medicul vinovat, ci asa a fost voia lui Dumnezeu, pentru ca sunt o gramada de persoane care au nascut sau care au fost operate si sunt perfect sanatoase si nu am auzit pe nimeni ca un medic din Slatina nu l-ar fi primit pentru ca nu a dat bani. Mi s-a mai intamplat o data ceva: mi-a intrat un ac de cusut in mana cand eram mai mica si am ajuns la urgente in Slatina, iar medicii de acolo m-au tratat cu cea mai mare constiinciozitate fara sa le dau un ban desi intepatura mea nici nu se mai vedea.
Credeti-ma ca nu am nici o tangenta cu medicii din Slatina, dar nu e asa cum spune unul si altul care a avut o tragedie in viata sau in familie si are impresia ca din cauza medicilor (medicii nu sunt Dumnezeu).

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina
De Nikolle pe 05 Aprilie 2010

In spitalul judetean slatina ai toate sansele sa mori cu zile, personal incapabil si de o nesimtire nemaivazuta. Doctori ineficienti care asteapta doar sa le umpli buzunarele cu bani! Doar de "tratamentul" acesta poti avea parte aici!

Contact Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Adresa

Crisan, 9-11, Olt, Slatina

Site www.spjslatina.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.