• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
131 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino - maternitatea are in componenta 2 sectii de obstetrica-ginecologie si o sectie de neonatologie. Sectia de neonatologie include o componenta de terapie intensiva pentru nou-nascuti, precum si o componenta de neonatologie-prematuri.

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino - maternitatea are in componenta 2 sectii de obstetrica-ginecologie si o sectie de neonatologie. Sectia de neonatologie include o componenta de terapie intensiva pentru nou-nascuti, precum si o componenta de neonatologie-prematuri.

asistenta medicala permanenta

sectia clinica obstretica-ginecologie I
sectia clinica obstretica-ginecologie II

sectia neonatologie
sectia ATI

camera de garda I

sali de nastere
sali de intervenitii chirurgicale
camera de garda
sala de consultatii
rezerve pentru mama si nou-nascut

amniocenteza
amnioscopie
analgezia la nastere medicamentoasa si peridurala
asistarea nasterii spontane, a nasterii prin manevre obstetricale
asistenta la nastere la parametrii moderni si folosirea rooming-in-ului
celioscopie pentru diagnostic si tratament
cerclaj al colului uterin
chirurgia incontinentei urinare de efort
chirurgie oncologica
chirurgie plastica si reconstructiva pelvica
chirurgie vaginala
chiuretaje biopsice

chiuretaje uterine exploratorii
contraceptie
depistarea si tratamentul hipotrofiei fetale
depistare cancer genito-mamar citologie, colposcopie, examen histopatologic
diagnostic si tratament in toate afectiunile ginecologice - colposcopii si electrocauterizare, endoscopie in ginecologie
examinari ginecologice pre- si postoperatorii
histerectomie postpartum de hemostaza
histeroscopie
diagnostic si tratament
ingrijirea sarcinii cu risc crescut patologie indusa de sarcina sau asociata sarcinii
ingrijirea sarcinii obtinute dupa reproducerea asistata cu reductie embrionara
ingrijirea sarcinilor trimestrul II si III ce necesita spitalizare prelungita
interventii celioscopice
intrerupere de sarcina la cerere prin aspiratie
investigarea cuplurilor sterile
montari DIU
nasteri prin operatie cezariana
perfuzii uterotubare
posibilitatea acordarii unei medicatii anticonceptionale
punctii vaginale diagnostice si terapeutice
tratamentul bolii abortive si al nasterii premature
tratament prin tehnici moderne al sterilitatii si infertilitatii
efectuarea de mamografii

Prof.Dr. Hudita Decebal sef sectie medic primar
Dumitrescu Ruxandra medic primar
Jianu Tatiana medic primar
Briceag Ion medic primar
Irimia Vasile medic primar
Grama Marinela-Aurelia medic primar
Druta Daniela-Elena medic primar
Dima Anne-Marie medic primar
Conf.Dr.Russu Manuela-Cristina sef sectie medic primar
Popa Mihail medic primar
Secara Dan-Ioan medic primar
Toma Adrian medic specialist
Nastasia Serban medic specialist
Ceausu Iuliana medic specialist
Dr. Ceausu Mioara medic primar pediatru
Dr. Ciurea Mirela medic primar neonatolog
Dr. Craciun Adrian Sorin medic primar neonatolog
Dr. Stanescu Amalia medic primar neonatolog
Dr. Paun Mariana medic specialist neonatolog

sectia obstretica-ginecologie I dispune de 66 paturi
sectia obstretica-ginecologie II dispune de 30 paturi

da

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Opinii utilizatori

I.Cantacuzino sau Filantropia?
De Ana pe 12 August 2012

Imi poate spune cineva cat costa o nastere la spitalul I.Cantacuzino in comparatie cu spitalul Filantropia si care sunt conditiile? Va multumesc!

Nr de tel
De Bia pe 04 Iulie 2012

Este un dr. extraordinar, 0722.453.515

Rugaminte
De Lili pe 30 Mai 2012

Doresc sa ajung la acest domn doctor. Il pot gasi la un cabinet privat? La spital stii cumva cum se fac programarile? Te rog daca poti sa-mi raspunzi cat de repede poti deoarece am o mare urgenta. Multumesc din suflet. Doresc sa ajung la dr.Poalelungi. Cum pot sa-l contactez?

Nastere naturala / cezariana costuri
De LadyRal pe 29 Mai 2012

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu info despre cost nastere naturala / cezariana in cadrul spitalului? Precizez ca fac referire la nastere cu un medic primar. Orice info mi-ar fi de ajutor - as avea DPN la mijlocul lui august. Multumesc. Raluca ralcris@yahoo.com

Dr Dobritoiu
De Mirela pe 14 Mai 2012

Cine a nascut cu dr. Dobritoiu? Cat a costat nasterea?

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino
De Angi pe 05 Mai 2012

Eu cred ca i-a fost prea frica. Majoritatea mamelor se gandesc cu groaza la durerea lor si atat. Sunt niste femei care se pun pe ele inaintea copiilor. Si eu am nascut, am avut o nastere grea, copilul s-a nascut pelvian, multe, multe ore de durere si n-am scos un tipat. Nu sunt nici grasa si a fost si prima nastere.

Dr. Cristian Poalelungi
De Roxana nevreaschi pe 16 Aprilie 2012

Domnul doctor Cristian Polaelungi este un medic extraordinar, dedicat, atent si foarte aproape de paciente. Vi-l recomand cu incredere! Sarcina usoara!

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino
De Viorica pe 04 Ianuarie 2012

Am stat mult sa ma gandesc daca sa imi exprim si eu o parere vis-a-vis de nasterea la Sp. Cantacuzino. Si acum sunt stupefiata de tot ce s-a intamplat si nu inteleg de ce a trebuit atat chin si durere. Este vorba despre nora mea. Urmarita 9 luni foarte bine, o sarcina care nu a pus nici un fel de probleme, dar totul s-a naruit in momentul nasterii cand medicul parca n-o mai vazuse si venise asa pe nepregatite. Ne-am prezentat dimineata la 7.30 la maternitate cu dureri, sarcina era la termen si dupa consult s-a hotarat sa fie tinuta sub observatie pana la 12 sa se vada daca contractiile avanseaza. Se punea problema sa nu fie internata. Eu la origine am fost asistenta de obstetrica - ginecologie si nu eram chiar asa pe dinafara. Eram hotarata daca in eventualitatea ca nu ar fi fost internata sa plecam la alta maternitate. La ora 12 se hotaraste internarea si i se face o clisma. Medicul pleaca acasa si ea ramane la sala de nasterii unde asteapta sa se uite cineva la ea. Incepe o stare de rau cu diaree si stari de greata, durerile se accentueaza si este trimisa de moase afara prin curte sa se plimbe ca sa se porneasca dilatatia. Starea ei nu era una tocmai buna. Am apelat telefonic la moasele de serviciu rugandu-le sa faca ceva. A inceput voma, dupa care a lesinat. Durerile erau insuportabile. I-au pus o perfuzie, dar nu stiu nici pana in ziua de azi cum, si ce a continut pentru ca dupa nastere una dintre moase mi-a spus ca perfuzia nu si-a facut efectul pentru ca ea era putin mai grasuta. Mentionez ca in ziua internarii nu i s-a facut nicio ecografie de control. La ora 2 noaptea in sfarsit, dupa ce cu chiu cu vai a sosit si medicul este urcata pe masa. Slabita foarte rau, ingrozita de durere si de frica nu a mai putut coopera, iar copilul a fost practic scos in forta. Ea a auzit vorbindu-se de posibilitatea folosirii forcepsului. S-a nascut un baiat de 4200, foarte mare. Dupa nastere s-a simtit foarte rau atat la spital cat si acasa mai mult de o luna. A facut o stare de depresie, se scula noapte si tipa, nu se putea odihni, si desi lactatia era prezenta, a trebuit s-o intrerupem pentru ca mama a urmat un tratament de lunga durata. Norocul nostru a fost ca micutul s-a dezvoltat foarte bine si azi avem un nepotel frumos si sanatos. A fost un miracol ca nu s-a intamplat nimic. Nu ne-am mai reintoarce acolo pentru nimic in lume.

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino
De Vicky pe 09 Decembrie 2011

Buna Claudia, si eu sunt la doamna dr. Balan Elena, merg la hipocrat la consultatii ca e destul de departe spitalul de mine. pot sa spun despre doamna doctora pana acum(20 de saptamani) ca este super ok, foarte rabdatoare si isi da interesul. Eu nu am "cotizat" cu nimic avand in vedere ca plateam consultatia fiind o clinica privata si pot sa spun ca se poarta la fel de bine ca si la inceput. Daca vrei sa mai vb geo_vickylicious.

Dr. Dragos Dobritoiu
De Crina pe 19 Octombrie 2011

Recomandam cu caldura, disponibilitate si atentie.

Contact Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino

Adresa

Ion Movila , 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.