• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Toma  Adrian
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Toma Adrian

Dr. Toma Adrian medic primar obstetrica - ginecologie, planificare familiala

Dr. Toma Adrian medic primar obstetrica - ginecologie, planificare familiala

obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie II

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Opinii utilizatori

Doctor Foarte Bun
De Tartau Andreea pe 07 Martie 2016

Doctor Foarte Bun

Dr. Toma Adrian- spital Cantacuzino
De Elena pe 29 Octombrie 2015

Doamna Diana, dr. Toma Adrian de la Medlife este un alt doctor, nu cel despre care se vorbeste aici, este doar coincidenta de nume. Dl. Toma de la spitalul Cantacuzino merita doar laude pentru cunostintele sale si modul in care trateaza pacientii.

Dr. Toma Adrian
De Diana Turceanu pe 18 Decembrie 2014

Nu stiu daca vorbesc despre acelasi doctor Toma Adrian despre care vorbesc si celelalte paciente (eu am nascut cu dansul la Medlife in 2014), dar tot ce pot spune este sa incercati sa il evitati. In afara de faptul ca la capitolul "comunicare" este total pe langa (nu mi-a explicat nimic din ce ar fi trebuit sa stiu in perioada internarii in spital) stimabilul doctor nu aplica nici cele mai bune tratamente pacientilor (am aflat dupa externare de la un alt doctor ca proteina gasita la analizele copilului este datorata petei mongoloide de pe fundulet si nu ar fi necesitat 5 zile de tratament antibiotic asa cum a insistat dansul).

Un adevarat medic
De Cristina pe 02 August 2013

Ma bucur ca in Romania mai exista un asemenea medic. Pe langa profesionalismul care-l caracterizeaza pe acest medic, este un OM in adevaratul sens al cuvantului. Cand mi-a fost recomandat am avut o oarecare retinere (preferam medic femeie), dar de la prima vizita la dansul m-a facut sa am incredere deplina in el, mi-a explicat totul cu lux de amanunte asa cum trebuie informata orice gravida la inceput de sarcina.Datorita bunei colaborari cu dansul totul a decurs foarte bine pe perioada sarcinii ,iar acum strang la piept un copil sanatos. Este un om si un medic cum rara mai intalnesti in spitalele de stat din Romania si-l recomand cu toata increderea. Toata stima si tot respectul doctorului Toma Adrian - Spital Cantacuzino.

Super om!
De Nicoleta pe 19 Aprilie 2013

Toata stima dr. Toma, am nascut cu dansul in anul 2007, este doctorul la care merg cu drag de fiecare data. Explica pe intelesul tuturor. Cat despre bani pot spune sincer ca este singurul doctor pe care l-am intanit care refuza banii. Multa sanatate domnului doctor!

Doctor Toma Adrian
De Iolanda pe 04 Aprilie 2013

Un om si un profesionist desavarsit. Am nascut cu dansul in decembrie 2010 prin cezariana. Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie un asemenea om, de o mare noblete sufleteasca, cum rar mai putem vedea in aceasta tara. Totul a fost la superlativ din punct de vedere al actului medical.

Dr. Toma Adrian
De Ancuta vizul pe 25 Ianuarie 2013

Si eu am fost pacienta domnului doctor, este un om extraordinar, un medic cum rar mai intanlesti in ziua de azi. Eu am avut o sarcina, dar din pacate a durat doar 4 luni. El a descoperit ca am un fat malformat si ma sfatuit sa renunt, asa am facut, dar ma incurajat ca pe viitor o sa am o sarcina normala sa nu imi fac griji. Ii multumesc din tot sufletul ca a descoperit la timp si ma sfatuit ce sa fac. Daca nu era el ma chinuiam toata viata langa un copil care nu ar fi avut niciun viitor. Nu a vrut sa imi primeasca nici macar una de o mie de lei. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate. Urmatoarea sarcina pe care o voi avea tot la el voi merge. Mamicilor, mergeti cu incredere la domnul doctor.

Super doctor din toate punctele de vedere
De Luminita pe 27 August 2012

Mergeti cu incredere la domnul dr. Toma este cel mai bun, sa ne bucuram ca mai este la noi in tara. Un om deosebit, eu am avut norocul sa il intalnesc, am avut incredere totala in dumnealui isi face treaba ca la carte, jos palaria in fata dansului, nu este doar parerea mea, ci a tuturor asistentelor din Spitalul Cantacuzino.

Dr. Toma Adrian
De Lili pe 23 Mai 2012

Buna, am citit mesajele voastre. Mergeti cu incredere la doctorul Toma, am nascut cu el in 2008, nu a cerut bani, fata de alti doctori care cer. Este extraordinar.

Dr. Toma Adrian
De C.I pe 14 Mai 2012

Sunt insarcinata si chiar imi faceam griji cu cine sa nasc si cine sa ma monitorizeze pe toata perioada sarcinii, din fericire am ajuns pe acest forum si tot ce am citit m-a multumit. Maine am programare la dansul abia astept momentul. De nr. de tel. ( 0745.037.838 ) am facut rost de la o cunostinta care din coincidenta este pacienta dansului si de asemenea are numai cuvinte de lauda la adresa dansului.

Contact Dr. Toma Adrian

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.