• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
131 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino - maternitatea are in componenta 2 sectii de obstetrica-ginecologie si o sectie de neonatologie. Sectia de neonatologie include o componenta de terapie intensiva pentru nou-nascuti, precum si o componenta de neonatologie-prematuri.

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino - maternitatea are in componenta 2 sectii de obstetrica-ginecologie si o sectie de neonatologie. Sectia de neonatologie include o componenta de terapie intensiva pentru nou-nascuti, precum si o componenta de neonatologie-prematuri.

asistenta medicala permanenta

sectia clinica obstretica-ginecologie I
sectia clinica obstretica-ginecologie II

sectia neonatologie
sectia ATI

camera de garda I

sali de nastere
sali de intervenitii chirurgicale
camera de garda
sala de consultatii
rezerve pentru mama si nou-nascut

amniocenteza
amnioscopie
analgezia la nastere medicamentoasa si peridurala
asistarea nasterii spontane, a nasterii prin manevre obstetricale
asistenta la nastere la parametrii moderni si folosirea rooming-in-ului
celioscopie pentru diagnostic si tratament
cerclaj al colului uterin
chirurgia incontinentei urinare de efort
chirurgie oncologica
chirurgie plastica si reconstructiva pelvica
chirurgie vaginala
chiuretaje biopsice

chiuretaje uterine exploratorii
contraceptie
depistarea si tratamentul hipotrofiei fetale
depistare cancer genito-mamar citologie, colposcopie, examen histopatologic
diagnostic si tratament in toate afectiunile ginecologice - colposcopii si electrocauterizare, endoscopie in ginecologie
examinari ginecologice pre- si postoperatorii
histerectomie postpartum de hemostaza
histeroscopie
diagnostic si tratament
ingrijirea sarcinii cu risc crescut patologie indusa de sarcina sau asociata sarcinii
ingrijirea sarcinii obtinute dupa reproducerea asistata cu reductie embrionara
ingrijirea sarcinilor trimestrul II si III ce necesita spitalizare prelungita
interventii celioscopice
intrerupere de sarcina la cerere prin aspiratie
investigarea cuplurilor sterile
montari DIU
nasteri prin operatie cezariana
perfuzii uterotubare
posibilitatea acordarii unei medicatii anticonceptionale
punctii vaginale diagnostice si terapeutice
tratamentul bolii abortive si al nasterii premature
tratament prin tehnici moderne al sterilitatii si infertilitatii
efectuarea de mamografii

Prof.Dr. Hudita Decebal sef sectie medic primar
Dumitrescu Ruxandra medic primar
Jianu Tatiana medic primar
Briceag Ion medic primar
Irimia Vasile medic primar
Grama Marinela-Aurelia medic primar
Druta Daniela-Elena medic primar
Dima Anne-Marie medic primar
Conf.Dr.Russu Manuela-Cristina sef sectie medic primar
Popa Mihail medic primar
Secara Dan-Ioan medic primar
Toma Adrian medic specialist
Nastasia Serban medic specialist
Ceausu Iuliana medic specialist
Dr. Ceausu Mioara medic primar pediatru
Dr. Ciurea Mirela medic primar neonatolog
Dr. Craciun Adrian Sorin medic primar neonatolog
Dr. Stanescu Amalia medic primar neonatolog
Dr. Paun Mariana medic specialist neonatolog

sectia obstretica-ginecologie I dispune de 66 paturi
sectia obstretica-ginecologie II dispune de 30 paturi

da

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Opinii utilizatori

reclamatie
De Craciun tudor pe 15 Mai 2017

buna ziua ma numesc craciun tudor am sotia in spital si azi pe data se 15.5.2017 ora 17.00 am venit sa imi vad sotia si copilu si am fost refuzat desi ora de vizita trecuse dar in schimb un alt baiat ia dat o mica suma de bani unei asistemte de la halate ca sa il lase intre la vizita . Si pe el la lasat eu am tot incercat sa vin sa imi vad copilu si sotia dar mereu fara spaga nu ma lasa. Nu mi se pare norma . Luati masuri date de contact 0735085327, numaru meu

Medici deosebiti
De Popovici Liliana pe 19 Octombrie 2016

Dragi mamici,
Eu am nascut in Sp Cantacuzino de doua ori si am o pereche minunata. Medicul care m-a urmarit in cele doua sarcini este dr Dima Anne Marie. Un medic extraordinar, care te sustine de fiecare data , te incurajeaza atunci cand ai nevoie , iar calmul cu care iti raspunde sunt doar cateva din calitatile carte mi le amintesc in acest moment. Ii multumesc din tot sufeltul pentru tot ce-a facut pentru famila mea. Persoanul de acolo este deosebit. La ecogra sut alte 3 doamne dr deosebite, Gusii Ilinca, Cesusu Iuliana si Ursuleanu Alina , care m-au ajutat cu investigatiile ecografice. Nu am decat cuvinte de lauda pentru ei, suntem o familie fericita datorita lor. Le multumesc din suflet pentru tot.
Liliana Popovici

dr Dobritoiu
De Monica C. pe 19 Iulie 2016

Buna mamicilor, va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un nr tel al doctorului Dragos Dobritoiu de la Cantacuzino, sau o adreda de faceebook, email....multumesc anticipat - e urgent!

dr Toma Adrian
De Oana pe 20 Mai 2016

Buna mamici cu pitici...am si eu o rugaminte la voi spuneti-mi si mie va rog cum se procedeaza sa ajung la o consultatie la doctor Toma Adrian ,vreau sa raman din nou insarcinata si as vrea sa merg la un consult inainte sa vad daca totul este in regula.Am nascut primul copil tot la Cantacuzino cu dr Zaharia si am fost foarte multumita de toata lumea dar, dna dr acum este la Regina Maria sefa de sectie si nu imi permit sa merg acolo.Spuneti-mi va rog cum sa procedez .Stiti cumva daca dr Toma consulta si la privat sau numai la Spital ...multumesc

DA,am nascut in maternitatea Cantacuzino
De Birsoianu Alina pe 13 Mai 2016

Cea mai frumoasa expeeienra a fost cand cu ajutorul domnului dr Ciulcu Alezandru am adus pe lume acum 2 ani o fetita sanatoasa si frumoasa!
Sunt f multumita de cadrele medicale si de serviciile oferite de maternitate.Da,am sa recomand mereu acest loc cald si bland unde copiii vin pe lume asa cum se cuvine!

dr Boraly
De Carmen pe 12 Iulie 2015

8LW54

iannys
De Emy pe 07 Martie 2015

Buna mamici cine ma poate ajuta cu pareri despre dr ioannis lachanas urmeaza sa nasc cu el la cantacuzino peste doua sapt adica la 38de sapt nasterea imi va fi provocata pt ca atunci este de garda si cam asa procedeaza dansul astept pareri va rog

Dr. Lachanas Iannis si Cantacuzino
De Amalia pe 16 Februarie 2015

Am intrat in cea dea 33-a saptamana de sarcina :) si urmeaza sa nasc cu Dr. Lachanas Iannis la Cantacuzino, sau cel putin asa intentionez. Ma puteti ajuta cu vreo informatie actuala, 2014 sa nu exagerez cu 2015?

Daca ma puteti ajuta cu informatii, va raman recunoscatoare. e-mail amalia.metea@yahoo.ro

O zi minunata!

parere medic
De Manea Georgeta pe 30 Ianuarie 2015

Bună ziua,


Vă scriu aceste câteva rânduri de pe un pat de spital , cu lacrimi în ochi, lacrimi de bucurie care mă îndeamnă să mă concentrez şi să îmi adun gândurile, pentru că singurul lucru pe care îl pot face pentru medicul care a reuşit să mă ajute să îmi ţin astăzi copiii în braţe, este să îi aduc mulţumirile şi profunda mea recunoştinţă .
După ce ani de zile nu am reuşit să rămân însărcinată, acum când minunea a avut loc mi se cerea să renunţ la această imensă bucurie pe motiv că vârsta (41 de ani) ar fi un impediment puternic în încercarea mea de a ajunge cu bine la final.
Numai că Dumnezeu a vrut să îi contrazică pe toţi cei care mi-ar fi luat această şansă de a deveni mamă şi mi-a scos în cale un medic foarte bun, un înger printre oameni căruia îi datorez tot.
Sunt din Piteşti, dar aici cazurile complicate nu au rezolvare, aşa că am fost nevoită să iau calea capitalei pentru a-mi încerca norocul şi a-mi îndeplini visul. Eram conştientă că va fi o luptă grea , dar nu puteam depune armele înainte să înceapă războiul.
Am ajuns pe mâinile domnului doctor Dragoş Dobriţoiu care s-a dovedit a fi un adevărat maestru al medicinei, un profesionist desăvârşit. Îmi amintesc cum am venit la Bucureşti destul de confuză, dezorientată şi speriată păşind agale pe holurile spitalului care avea să mă găzduiască pentru aproape trei luni. De cum v-am văzut, domnule doctor, înconjurat de o ,,armată’’ de viitoare mămici , vesel , plin de viaţă şi optimist , frica mi-a dispărut complet. Am fost convinsă că trebuie să am mare încredere în dv. şi că trebuie să vă urmez cu sfinţenie sfaturile şi recomandările.
Aţi reuşit ca după un prim consult să –mi oferiţi foarte multe informaţii, dar cel mai important e că aţi reuşit să îmi daţi forţă, încredere , speranţă că totul va fi bine. In scurt timp, aţi devenit persoana care mă echilibra .Ori de câte ori mă simţeam învinsă , îmi aduceam aminte de cuvintele dumneavoastră pline de optimism.
Totul a decurs foarte bine până la şase luni şi jumătate când una dintre domnişoarele mele s-a grăbit să vadă lumina zilei. Era pe 17 noiembrie 2014, dar cu ajutorul medicilor şi al lui Dumnezeu totul a decurs foarte bine.
A urmat o luptă foarte grea pentru supravieţuire a acestui copil care a cântărit iniţial 900 de grame şi apoi 700 , dar şi a mea , fiindcă o purtam în pântece pe surioara ei şi orice stres sau efort însemna un mare risc . Trebuia să duc cât mai mult a doua sarcină pentru a nu repeta povestea primei fetiţe.
După o naştere naturală , la diferenţă de două luni şi jumătate, la decizia domnului doctor, am trăit şi experienţa naşterii prin cezariană.
Pe timpul celor 3 luni cât am fost internată la Spitalul Ioan Cantacuzino , m-am bucurat de toată atenţia şi grija personalului, orice întrebare pe care am avut-o, orice nelămurire s-au rezolvat rapid, cu profesionalism şi multă bunăvoinţă de către personalul spitalului. Doresc ca prin intermediul acestei scrisori să le mulţumesc în primul rând domnului dr. Dragoş Dobriţoiu, domnului dr. neonatolog Adrian Crăciun, dar şi întregului colectiv al secţiilor Naşteri şi Neonatologie, pentru tot ce au făcut pentru mine şi fetele mele.
Acum când mă pregătesc de plecare, trebuie să vă spun ,domnule doctor, că aţi devenit una din cele mai importante persoane din viaţa mea şi a familiei mele.
După ce am trecut peste toate piedicile şi hopurile destinului , cred că am învăţat să preţuiesc viaţa cu adevărat . A meritat să lupt ,pentru că nimic nu se compară cu scâncetul şi zâmbetul copilului tău sau cu o familie împlinită. Azi am toate acestea datorită dv.
Ii mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a îndreptat paşii către dumneavoastră!
Vă doresc multă sănătate, putere de muncă, răbdare şi mult succes în tot ceea ce faceţi!! Vă mulţumesc pentru tot!












Georgeta Manea

Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino
De Ella pe 28 Ianuarie 2015

Eu nu recomand nimanui acest doctor. Am nascut cu el la Cantacuzino. A fost medicul meu si pe perioada nasterii. Mi-a profocat nasterea ca sa nasc exact cand era el de garda. Copilu meu era sa moara. S-a nascut cu vanatai pe corp si cu cheaguri de sange in cap. Nimeni nu a vrut sa mi dea o explicatie. Am stat cu bebelusu in spital o saptamana. In tot accest timp nu l-a interesat de starea mea sau a bebelusului stiind doar ca ne era foarte rau

Contact Spitalul Clinic Dr I Cantacuzino

Adresa

Ion Movila , 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.