Pantaloni scurti pentru barbati: aceste modele sunt in tendinte acum!

/ / Modificat: 2022-05-18
Pantaloni scurti pentru barbati: aceste modele sunt in tendinte acum!

In lunile calde de vara, nu numai femeile cauta haine scurte si aerisite. Barbatii îsi schimba si ei garderoba cu una mai usoara, iar pantalonii scurti sunt perfecti pentru vremea calda. Dar ce modele sunt acum în tendinte si ce ar trebui sa nu lipseasca din garderoba niciunui barbat? Descopera în continuare!

Descopera cei mai la moda pantaloni scurti pentru barbati

Stii ca pentru sezonul cald, pantalonii scurti sunt cele mai potrivite piese vestimentare pe care un barbat trebuie sa le aiba. Acestea sunt modele universale, pe baza carora se poate construi cu usurinta întregul stil si, în acelasi timp, ofera libertate totala de miscare.

Printre modelele aflate în tendinte în aceasta vara, se numara:

  • Pantaloni scurti din material pentru barbati

Pantalonii scurti din material sunt un must-have în garderoba fiecarui barbat caruia îi pasa de imaginea lui. Astfel de modele contin de obicei mult bumbac în compozitie, motiv pentru care sunt aerisite si prietenoase în contact cu corpul. Pentru aceasta, este usor sa alegi o parte superioara potrivita a tinutei, precum si pantofi sau alte accesorii. Acestea sunt împartite în modele casual, perfecte pentru plimbarea zilnica si modele de plaja colorate, care vor fi perfecte pentru vacante.

  • Pantaloni scurti din denim pentru barbati

Acesti pantaloni scurti ocupa locul al doilea în clasamentul de astazi, desi de fapt ar trebui sa fie pe aceeasi pozitie cu modelele de pantaloni scurti din material textil. Pantalonii scurti din denim pentru barbati sunt, de asemenea, un model fara de care este greu de imaginat o tinuta de vara. Perfecti pentru un duet cu tricouri, maiouri si hanorace. S-ar putea sa nu fie la fel de moi la atingere ca modelele din tesatura, dar acest lucru se datoreaza structurii mai groase si mai rigide din denim.

  • Pantaloni scurti de bumbac pentru barbati

Cei mai respirabili pantaloni scurti datorita materialului natural din care sunt confectionati. Sunt perfecti pe vreme calda si sunt disponibili în magazinul Bolf.ro în diverse modele si culori. Caci, aspectul de vacanta de vara permite numeroase variante, asa ca nu trebuie sa îti faci prea multe griji ca nu vei gasi ceva pe gustul tau! 

Pantaloni scurti pentru barbati – cum sa îi porti pentru a fi în tendinte?

Deoarece cunosti deja cei mai la moda pantaloni scurti pentru barbati din sezonul curent, acum este timpul sa afli ce tinute interesante poti crea cu ei. În cazul unei tinute masculine cu aceasta piesa vestimentara în rol principal, cele mai cunoscute si dovedite combinatii arata cel mai bine. Aminteste-ti ca pantalonii scurti sunt perfecti pentru stilizarile urbane sau de vacanta, asa ca profita de acest fapt.

Combina pantalonii scurti clasici pâna la genunchi, de tip bermude sau pantaloni chino scurti cu tricouri polo sau tricouri din bumbac. Asorteaza tinuta cu pantofi sport albi sau cu mocasini casual. Aceasta combinatie este confortabila si eleganta si este potrivita pentru întâlnirea cu prietenii în oras sau plimbarea într-o statiune de pe litoral.

Pentru iubitorii de pantaloni scurti din denim, se recomanda combinarea acestora cu tricouri fara maneci, tricouri imprimate sau simple si hanorace cu gluga. Este, de asemenea, o varianta care va functiona atât în ​​oras, cat si în vacanta, deoarece reflecta perfect stilul casual. Daca vrei sa atragi atentia cu tinuta ta, alege pantaloni scurti din denim cu gauri! Retine ca o combinatie de pantaloni scurti întunecati cu un top pastel arata grozav. Pentru un astfel de set, asigura-te ca alegi adidasi sau pantofi sport cu talpa groasa.

Combina pantalonii scurti chino cu o camasa casual din bumbac sau un tricou polo. Pentru astfel de stilizari sunt potrivite sandalele barbatesti purtate fara sosete, adidasii usori sau pantofi slip-on din pânza. Forma usoara a pantofului va sublinia perfect pantalonii scurti si nu va împovara vizual întregul stil.

Pantaloni scurti de baie din material colorat ajung adesea la jumatatea coapsei, dar numai pentru plaja. Combina-i cu tricouri imprimate si maiouri fara maneci sau poarta-i pe plaja.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imbracaminte baiat

Articole recomandate

Citeste si despre