3 idei de tinute confortabile de scoala pentru baieti - Tinuta casual pentru o zi obisnuita de scoala

| | Modificat: 2017-01-27 16:20:38

Daca o fata inca mai tine cont de sfaturile mamei sale atunci cand vine vorba de alegerea tinutelor pentru scoala, baietilor le vine tot mai greu sa accepte sfaturi vestimentare de la parinti. Cu toate acestea, ei se hotarasc mult mai usor atunci cand vine vorba de haine de scoala. Acestea trebuie sa fie, in primul rand, foarte confortabile pentru pauzele petrecute in curtea scolii sau in sala de sport jucand fotbal, dar nu in ultimul rand, actuale! Noi ti-am pregatit mai multe sugestii de tinute perfecte pentru sezonul rece, pe care i le poti arata copilului tau, astfel incat acesta sa aiba senzatia ca alegerile vestimentare ii apartin.

Tinuta casual pentru o zi obisnuita de scoala

Jeansii nu trebuie sa lipseasca din garderoba copilului tau din 3 motive: sunt conforabili, practici si se asorteaza oricarei alte piese vestimentare. Sunt perfecti pentru zilele friguroase de iarna, cand pot fi purtati alaturi de un tricou cu un imprimeu amuzant si un hanorac calduros.

Din 30 ianuarie, Lidl te asteapta cu o noua colectie de haine pentru copii, din care nu lipsesc jeansii, tricourile confortabile si hanoracele in tendinte.

1 din 3 >

Taguri Haine baieti Imbracaminte baiat Haine copii

Citeste si despre