Gradinita Roxy baby

/ / Modificat: 2020-10-02
Gradinita Roxy baby

Am incercat sa le incurajam si ajutam pe mamici sa aibe incredere in ideea de colectivitate, incepand cu o varsta atat de frageda. (cel mai mic bebelus a avut 1 luna).

Avem copii inscrisi de la 2-3-4 luni, care au fost alaptati exclusiv cu lapte matern, adus in recipientele speciale.

Personalul nostru este calificat, toate doamnele avand cursuri de calificare pentru meseria de „ingrijitoare copii”, lucram cu aceasta echipa de mai bine de 2 ani.

Avem 2 grupe de copii (Baby si Junior), cate 12-15 copii la fiecare grupa, iar acestia sunt supravegheati permanent de catre doua doamne ingrijitoare, ce lucreaza zilnic, de luni pana vineri, in 2 ture, aceste ture suprapunandu-se in intervalul orar 12.00 – 14.00, cand copiii servesc masa de pranz si sunt pregatiti pentru somnul de dupa-amiaza.

Doamna bucatareasa respecta zilnic meniurile stabilite de catre doamna asistenta si doamna doctor pediatru. Celor de la Grupa Baby li se prepara zilnic meniurile diversificate, mai ales daca este vorba de copii cu varste pana la 10 luni – 1 an.

Exista o foarte buna comunicare intre parinti si doamne, astfel incat sa putem desfasura activitatile de rutina intr-un climat adecvat.

  • Locatia beneficiaza de un sistem de supraveghere video online, parintii putand vedea in timp real tot ceea ce fac micutii lor.
  • asigurarea cresterii, educarii si supravegherii medicale a copiilor in varsta de pana la 3-4 ani;
  • organizarea si asigurarea unui regim rational de viata, in vederea dezvoltarii normale, somatice si psihomotorii a copiilor;
  • asigurarea unei alimentatii rationale si individualizate in functie de particularitatile fiecarui copil;
  • asigurarea unui program educativ complex, adaptat fiecarei grupe de varsta, in vederea stimularii fizice si psihice, insusirea deprinderilor igienice adecvate varstei;
  • acordarea primului ajutor si a ingrijirii medicale necesare in caz de imbolnavire, pana la sosirea parintilor;
  • aplicarea masurilor pentru prevenirea infectiilor si epidemiilor pentru mentinerea starii de sanatate a intregii colectivitati;
  • urmarirea dezvoltarii fizice si psihice a tuturor copiilor si depistarea unor stari de boala in faza incipienta. Copiii sunt supusi periodic unui control medical din partea medicului nostru pediatru, iar rezultatele sunt consemnate in fisa medicala a fiecarui copil cu varste cuprinse intre 2-3 luni si 4 ani.

Oferta

In atentia celor interesate! ACADEMIA TA in colaborare cu Cresa Particulara ROXY BABY Bucuresti, organizeaza cursuri de calificare pentru meseriile: ingrijitoare copii – cod N.C. 5131.1.1 , in baza autorizatiei nr. 000178 / 13.06.2007 . Candidatele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :

a.) varsta – cel putin 18 ani impliniti;

b.) din punct de vedere al sanatatii sa fie apte si sa prezinta o adeverinta medicala cu aceasta mentiune – “apt pentru inceperea cursului de ingrijitoare copii “;c.) fac dovada ca au absolvit invatamantul obligatoriu.Durata de desfasurare a cursurilor este de 3 luni , insumand 360 ore de pregatire teoretica si practica (120 ore teorie + 240 ore practica – pe parcursul a 10 saptamani), dupa care se va sustine examenul, in urma caruia se va elibera certificatul de calificare.

Certificatele de calificare sunt eliberate de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Valoarea cursului este de 850 lei/pers, cu taxele de examinare incluse.

In cazul in care, persoana inscrisa lucreaza deja intr-o institutie de profil (cresa, gradinita, etc), efectuarea orelor de practica poate avea loc in acea institutie.

Daca sunteti interesati de oferta noastra, nu ezitati sa ne contactati la urmatoarele nr. de telefon:

0723.274924 – Roxana Bogorin

Tarife

PROGRAM SCURT 7:00 – 12:00 1000 lei
PROGRAM SCURT CU MASA 7:00 – 13:00 1150 lei
PROGRAM LUNG 7:00 – 20:00 1600 lei

Contact

Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 – 18.00, iar pentru orice vizita trebuie facuta programare cu cel putin 24 ore inainte.

Str.Slobozia Nr 29 (zona Rond Cosbuc), SECTOR 4

031.4254309, 0723.274924

roxybaby.ro; office@roxybaby.ro; Facebook

Comentarii de la parinti!

 

 

Articole recomandate

Citeste si despre