Gradinita Family Kids

/ / Modificat: 2020-09-30
Gradinita Family Kids

Gradinita Family Kids va asteapta sa ne jucam, sa invatam, sa crestem impreuna. Un mediu de invatare stimulativ si atractiv. Multa vegetatie. Activitati recreative placute. Meniu stabilit de asistentul medical si bucatar

Descriere Gradinita Family Kids

Tot ceea ce nu avem de la nastere si de care avem nevoie cand suntem mari, ne este dat prin educatie. Aceasta educatie ne vine de la natura, de la oameni sau de la lucruri.

La gradinita Family Kids, alaturi de personalul didactic si cel auxiliar, oferim copiilor servicii educationale de cea mai buna calitate si o atmosfera cat mai prielnica pentru buna dezvoltare a acestora.

O gradinita de incredere intr-un spatiu special amenajat, cu sali de clasa mobilate si dotate astfel incat cei mici sa aiba un mediu de invatare stimulativ si atractiv.

Spatiul de joaca exterior este generos, cu multa vegetatie, cu jucarii atractive, sigure, unde copii se pot bucura de activitati recreative placute, benefice dezvoltarii lor armonioase.

Bucatarie Proprie

In bucataria proprie a gradinitei, amenajata dupa legislatia actuala, se pregatesc zilnic bucate preparate de bucatari specialitati, care sunt servite dupa un meniu stabilit de asistentul medical impreuna cu bucatarul, conform necesarului de calorii al copiilor.

Colaj Family Kids

Servicii Oferite

  • Bucatarie proprie (meniu intocmit conform normelor M.S. ( 3 mese incluse + 1 masa fructe), bucatareasa cu vasta experienta in pregatirea meniurilor pentru ante-prescolari si prescolari.)
  • Cabinet medical propriu.
  • asistent medical pediatru cu norma intreaga.
  • Consiliere: (echipa de profesionisti cu vasta experienta in domeniu consilier parental, psiholog, psihiatru);

Activitati optionale:

limba engleza, franceza, tenis, inot, karate, dans modern, teatru, muzica balet.

Tarife

PROGRAM SCURT 7:30 – 13:00 1.150 LEI
PROGRAM SCURT CU MASA 7:30 – 16:00 1.300 LEI
PROGRAM LUNG 7:30 – 19:00 1.450 LEI

Contact

Gradinita FamilyKids este situata pe Strada Mugur Mugurel Nr.21, Sector 3, Bucuresti

familykids.ro; gradinita@familykids.ro; Facebook

0722 565 657 / 0723 281 551

Comentarii de la parinti!

 

 

Articole recomandate

Citeste si despre