Gradinita Little Primary Education

/ / Modificat: 2020-09-30
Gradinita Little Primary Education

Little Primary Education reprezinta un centru educational cu program prelungit pentru copii, situat in sectorul 2 din Bucuresti, zona stefan cel Mare.

Little Primary Education este locul ideal unde micutii isi incep timid, dar sigur si frumos, primele experiente in a descoperi lumea si mediul inconjurator ca arta si stiinta.

Activitatea educationala se realizeaza prin sisteme alternative (limba engleza zilnic), dar urmandu-se totodata curricula traditionala, sisteme alternative ce se regasesc dispuse in 8 sali mari si luminoase ce reprezinta fiecare cate un centru de interes: sala de muzica si miscare, sala de arta, sala de biblioteca, sala de stiinte, sala de limba engleza, sala de nisip si apa, sala de constructii, sala de joc de rol.

Dispunerea centrelor de interes pe sali individuale, asigura zilnic micutilor, pe tot parcursul timpului petrecut in centrul nostru educational, o diversitate de experiente cu emotii si trairi frumoase.

Aici, orice mica curiozitate isi va gasi raspunsul si toate informatiile achizitionate azi vor reprezenta “a stii” si “a cunoaste” incepand chiar de maine.

  • Program prelungit: 07.30 – 18.30
  • Varsta copii: de la 1 an si 6 luni pana la 6 ani
  • Cursuri limba engleza intensiv: incluse
  • Spatii dezinfectate zilnic
  • Alimentatie sanatoasa
  • Curte: 1000mp

Misiunea noastra

Misiunea Little Primary Education este aceea de a deschide copiilor drumul catre succes, prin formarea unei personalitati armonioase in concordanta cu evolutia si nevoile societatii, utilizand metode si mijloace moderne educationale intr-un mediu ambiant favorabil.

Colaj

Sala de arte

Sala de arte este locul care va asteapta cu drag sa pasiti in minunata lume a formelor si culorilor. Locul in care dam frau inventivitatii si ne dezvoltam creativitatea.

Sala de nisip si apa

Sala de nisip si apa este una dintre preferatele copiilor si este destinata experimentelor. Aici copiii fac cunostinta cu jucarii plutitoare, forme de nisip si alte obiecte specifice acestor jocuri.

Sala de muzica si miscare

Sala de muzica si miscare este spatiul in care sunetele vorbesc si noi invatam sa le raspundem, pasind in tainele educatiei muzicale prin ritm, miscare si improvizatie.

Sala de biblioteca

Sala de biblioteca este locul plin de emotie, fantezie si personaje. Aici vom face cunostinta cu minunata lume a povestilor, plina de fantastic, mistere si fascinatie.

Sala de stiinta

Sala de stiinta este destinata atat pentru a dezvolta gandirea logica si a intelege relatiile dintre obiecte si fenomene, cat si pentru familiarizarea cu elementele matematice si intelegerea lumii vii.

Sala de joc de rol

Sala de joc de rol este spatiul in care dezvoltarea socio-emotionala se regaseste din plin. Prin joc, in aceasta sala, copiii refac intamplari care le sunt familiare; reproduc lumea asa cum o inteleg ei, inventeaza si interpreteaza situatii bazate pe roluri reale sau imaginare. Copiii isi creeaza o lume a lor cu ajutorul careia incearca sa inteleaga realitatea, rezolva probleme pe care le intalnesc in viata de zi cu zi, repeta, interpreteaza si retraiesc experiente.

Sala de constructii

Sala de constructii este locul unde copiii, individual sau in grup, sunt incurajati sa descopere dimensiuni, marimi si forme, dezvoltandu-si astfel gandirea, imaginatia si inventivitatea.

Sala de limba engleza

Sala de limba engleza este spatiul populat de carti, cartonase si joculete in limba engleza special adaptate pe diverse categorii de varste. Copiii vor vizita zilnic aceasta sala si vor invata prin joc si distractie primele cuvinte in limba engleza.

Tarife

PROGRAM SCURT 7:30 – 12:30 1.550 LEI
PROGRAM SCURT CU MASA 7:30 – 13:30 1.600 LEI
PROGRAM LUNG 7:30 – 18:30 1.850 LEI

Contact

Intrarea Docherilor 3, sector 2, Bucuresti, Romania

0733 331 333

lp-education.ro; office@LP-education.ro; Facebook

Comentarii de la parinti!

 

 

Articole recomandate

Citeste si despre