Gradinita Hansel und Gretel

/ / Modificat: 2020-09-21
Gradinita Hansel und Gretel

Hansel und Gretel este o gradinita germana cu experienta de 16 ani in invatamantul prescolar de calitate. Acordam atentie deosebita calitatii colectivului de educatori, obiectivul nostru principal fiind insusirea limbii germane de catre copii.

Oferta noastra de invatamant contine o programa educationala in care inseram teme diverse, al caror scop este asimilarea de catre copii a unui bagaj lingvstic amplu, o pronuntie foarte buna, utilizand un limbaj adecvat copilului.

Predare in limba germana

Cunoasterea unei limbi straine aduce multe avantaje. Limba germana cu atat mai mult. Avem o rata de admitere foarte ridicata la scolile cu predare in limba germana.

Spatiu mare, inauntru si afara 4 sali de curs, 3 bai, 2 dormitoare si o bucatarie. Afara, gazon proaspat, piscina, leagane, tobogan, pomi si altele. in total, o suprafata interioara de 300 m2 si exterioara de 400 m2.

Suntem localizati la 3 minute de Arcul de Triumf si 1 minut de Piata Domenii, pe o strada mai putin galagioasa.

Asiguram un mediu extins de familiaritate, confort si afectiune cat mai aproape de acasa; am decis sa ne folosim de capacitatile extraordinare ale copiilor de a invata la aceste varste fragede. Copiii trebuie sa profite la maxim de anii petrecuti cu noi. De aici vor pleca nu doar fericiti si cu amintiri pretioase, vor stapani fluent limba germana.

Al doilea loc numit acasa

Un loc unde copiii intra intr-o casa noua, in care vor incepe dezvoltarea lor. Un mediu care sa le cultive un stil sanatos de viata si sa-i ajute sa deprinda primele aptitudini necesare pentru scoala.

Fiecare zi e o vacanta

Zilele sunt formate din activitati sportive, studiu interactiv, mese delicioase. Zambetele copiilor dovedesc fericirea acestora.

Servicii

  • insusirea limbii germane de catre copiii prescolari, pe parcursul celor trei ani de gradinita; cultivarea abilitatilor si formarea deprinderilor atat de necesare vietii: deprinderea de a colabora, increderea in sine, dorinta de a contribui in cadrul familiei si comunitatii si curajul de a face fata incercarilor vietii. Puncte care pot influenta decizia inscrierii copilului in cadrul gradinitei Hansel und Gretel:
  • traditie privind invatarea limbii germane la nivel matern de la o varsta mica; toate activitatile zilei se desfasoara in limba germana; grupe cu un numar mic de copii (10-13), astfel incat calitatea si cantitatea timpului alocat fiecarui copil duc la o apropiere puternica intre copil si educator si se realizeaza un parteneriat de durata. Astfel, reusim valorificarea la maxim a potentialului fizic si psihic al fiecarui copil, respectand ritmul unic de dezvoltare si nevoile afective ale fiecarui copil.
  • o echipa solida, cu experienta vasta in domeniul educatiei, formata din persoane preocupate pentru cunoasterea cat mai buna a fiecarui copil, pentru a putea construi trasee educationale care sa conduca la progresul individual;
  • evaluarea si comunicarea zilnica si saptamanala a evolutiei fiecarui copil;
  • servicii optionale de consiliere psiho-pedagogica si de logopedie (servicii oferite in parteneriat);
  • control si asistenta medicala saptamanala — comunicare saptamanala despre starea generala a fiecarui copil
Spatiul verde exterior care este exploatat zilnic de catre copii in perioadele in care se poate iesi afara din punct de vedere meteorologic. Piscina exterioara in care dorim sa avem cat mai multe zile de balaceala in timpul verii (sub supravegherea unui instructor de inot).

Tarife gradinita

PROGRAM SCURT 800 – 1200 1.400 LEI
PROGRAM SCURT CU MASA 800 – 1400 1.600 LEI
PROGRAM LUNG 800 – 1800 1.900 LEI

Gradinita Hansel und Gretel

Optionale

PIAN

Prescolarii au in general inclinatii catre muzica, iar multi dintre ei au reale calitati muzical-instrumentale. Pianul ofera satisfactii imediate. De la primul contact cu pianul, copilul poate da viata unui sunet armonios. Alte instrumente, ca alamurile, instrumentele de suflat sau instrumentele cu coarde, necesita pozitionarea atenta a degetelor, controlul respiratiei sau miscari ale gurii, deci iau si mai mult timp pentru a produce o nota placuta.

ARTS & CRAFTS

Arta reprezinta un prilej de exersare şi dezvoltare a creativitaţii prin libertatea maxima de expunere pe care o asigura. Acest curs are ca obiectiv principal formarea deprinderii de a exprima idei, ganduri şi sentimente, prin intermediul limbajului plastic. Se vor studia: modelaj, pictura, abilitaţi practice, colaje.

DANS

Dansul este o forma distractiva de activitate fizica, in cadrul careia copilul poate sa-si modeleze frumos corpul. Prin dans, sunt stimulate functii importante in dezvoltarea motrica: coordonare, forta, echilibru, flexibilitate. inscrierea intr-o clasa de dans inseamna integrarea lui intr-o comunitate mica.

ENGLEZA

Acest curs contribuie la formarea profilului de lingvist al copiilor si le stimuleaza spiritul de comunicare intr-o limba straina, pentru a dezvolta idei pe diferite teme, prin cunoasterea si insusirea unor notiuni atractive si interesante.

Adresa

Gradinita Hansel und Gretel din Bucuresti

Str. Maior Stefan Sanatescu, nr. 19 Sector 1, Bucuresti

021 224 77 04; 0743 332 447

gradinita@hanselundgretel.ro; www.hanselundgretel.ro; Facebook

Comentarii de la parinti!

 

 

Articole recomandate

Citeste si despre