• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 274
31 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 274

Gradinita de copii nr. 274 are sali de clasa spatioase si luminoase, cu dormitoare, cu sala de gimnastica, bucatarie proprie si cantina.

Gradinita de copii nr. 274 are sali de clasa spatioase si luminoase, cu dormitoare, cu sala de gimnastica, bucatarie proprie si cantina.

incepand cu varsta de 3 ani

program saptamnal luni - vineri

iunie

aprilie - mai

nu

autobuz 61, 62, 136, 236, 336

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

excursii munte;
vizionarea de spectacole la teatru, la opera comica,

gimnastica;
arte plastice;
initiere Pc

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

30 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Gradinita de copii nr. 274
De Sandu pe 02 Mai 2011

Ingrijitoare isterice, copiii sunt pedepsiti si batuti, sunt invatati sa raspunda cu pumnul, daca unul musca, celelalt este obligat sa-l muste si el, la fel cu bataia. Ingrijitoarele stau la stiri si copiii obligati sa stea nemiscati pe scaune.

Gradinita de copii nr. 274
De Iulia pe 28 Aprilie 2011

Am avut fetita 4 ani la domnisoara Chirca Simona si pot spune ca este o profesionista. Psiholog in primul rand si apoi o educatoare desvarsita Simonica(cum o numeau copiii)stia sa se faca placuta. Referitor la patania domnului: Doamnele educatoare nu pot sta sa schimbe pe fiecare in parte, sa le dea sa manance si asa mai departe. Si la noi a fost la fel dar fetita mea a invatat repede sa se schimbe si se ducea singura la dulapior sa bea apa.
Fetitei mele ii este dor de educatoarele ei. Va multumim Simona si Bianca.

Gradinita de copii nr. 274
De Nicoleta bolnavu pe 03 Aprilie 2011

Gradinita este buna, cu personal calificat!

Gradinita de copii nr. 274
De Caloiu Rodica pe 22 Martie 2011

Buna ziua, am si eu trei copii, as vrea sa-i inscriu si eu in aceasta gradinita. Cum sa procedeaza, cum o cheama pe doamna directoare. Eu am referinte bune despre gradi, cum s-a rezolvat problema fetitelor?

Gradinita de copii nr. 274
De Sgardea florin pe 19 Decembrie 2010

Daca D-voastra sunteti multumita poate ne dati si noua mai multe detalii. Nu-mi cereti sa fiu si eu multumit dupa discutia de doi lei cu una din ele. Sau credeti ca sistemul de invatamant din Romania este perfect ? Sau poate sistemul de sanatate? Sau poate alt domeniu social cultural? Unii dinte noi sunt multumiti altii nu. Asta e capitalismul. Nu mai este socialismul de ieri. Si carte nu se mai face deloc. Cand veti sta mai mult si veti reflecta o sa-mi dati dreptate. Eu nu vreau dreptate de la cei care sunt cu lugu-lugu. Flamandul nu crede niciodata satulului.

respect dar atentie pt cine!
De Un parinte pe 18 Noiembrie 2010

Eu, ca parinte, am respect pentru toate educatoarele, nu doar pentru cele tinere sau batrane. Ideea este ca cele tinere au o pozitie de superioritate, doar pentru faptul ca sunt tinere. Tot respectul pentru educatoare si pentru dascali, in general. Dar sunt si exceptii!!! Aceste doua domnisoare pe care le cunosc si eu, avand copilul in grupa mica B, nu le vei gasi NICIODATA, IN MIJLOCUL CELOR MICI, ci doar la birou. Cred ca asta spune mult!

Gradinita 274
De Vlad pe 18 Octombrie 2010

Si eu am avut copilul inscris la gradinita nr 274. Nu am nimic de reprosat, doar multumiri de adus celor care mi-au educat copilul.

Gradinita de copii nr. 274
De Rodica pe 18 Octombrie 2010

Domnilor parinti, scandalos este ceea ce dumneavoastra faceti. Daca as fi in locul doamnelor educatoare, nu as sta cu mainile in san. Ar trebui sa se ia masuri. Asemenea nerusinare este inadmisibila.

Gradinita de copii nr. 274
De Elena pe 18 Octombrie 2010

Nu mai discreditati educatoarele! Dupa ce ca sistemul de invatamant romanesc le ingroapa intru-totul demnitatea, veniti acum d-voastra sa aruncati cu noroi si sa murdariti statutul si pozitia acestora in societate? Toata mizeria asta nu poate decat sa-mi provoace greata si dezgust. Sa le multumim doamnelor deoarece nu au lasat catedrele pustiite, sa le multumim fiindca inca se mai sacrifica pentru binele social. Va veni un moment cand va trebui sa ne incuiem copiii in casa si sa plecam la serviciu napaditi de grija faptului ca nu avem cu cine ii lasa, va veni un moment cand aceste "simple educatoare" vor pune capat umilintei. Lasati complexele de superioritate si snobismul deoparte si fiti rezonabili. Invatati sa-i respectati din cand in cand pe ceilalti!

Gradinita de copii nr. 274
De X pe 18 Octombrie 2010

Am avut copilul inscris la educatoarele despre care se vorbeste mai sus. Comportament impecabil. Le multumim pentru tot ce au facut pentru noi, pentru copiii nostri. Putini oameni mai exista care isi fac treaba cu atata daruire. Ma cuprinde o mahnire enorma cand vad cum sunt denigrate. Urat si trist. Ne lipseste cu desavarsire recunostinta.

Contact Gradinita de copii nr. 274

Adresa

Bulevardul Iuliu Maniu, 11, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.