• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 274
31 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 274

Gradinita de copii nr. 274 are sali de clasa spatioase si luminoase, cu dormitoare, cu sala de gimnastica, bucatarie proprie si cantina.

Gradinita de copii nr. 274 are sali de clasa spatioase si luminoase, cu dormitoare, cu sala de gimnastica, bucatarie proprie si cantina.

incepand cu varsta de 3 ani

program saptamnal luni - vineri

iunie

aprilie - mai

nu

autobuz 61, 62, 136, 236, 336

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

excursii munte;
vizionarea de spectacole la teatru, la opera comica,

gimnastica;
arte plastice;
initiere Pc

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

30 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Re;
De Elena pe 16 August 2012

Ca respect pentru cei care scriu aici, si implicit ptr dvs, nu am pus titlu opiniei, care sincer in mesajul dvs m-a deranjat". Nu sunt frustrata, si nici efectele evolutiei monedei euro, cu atat mai mult cele ale caldurii nu m-au afectat. Respect parerea dvs, dar n-o aprob. Step by step este o alternativa educationala, se lucreaza pe centre, cu grupuri mici de copii, de regula ar trebui un ajutor de educatoare, care daca in anii anteriori cand fetita mea a frecventat acest tip de alternativa, era asigurat de stat, acum nu mai este posibil, decat daca parintii ar fi de acord sa plateasaca, dar poate nu stiti gradinita are program saptamanal, iar posibilitatile financiare ale parintilor (majoritatea) sunt limitate - copiii sunt adusi luni si luati vineri (si eu am avut perioade in care lucram in ture si eram nevoita s-ao las pe fetita mea sa doarma acolo, chiar daca mi se rupea sufletul). Din cate am inteles de la dnele educatoare cu care fetita tine legatura, acum in traditional, dupa noua programa se realizeaza tot acest tip de lucru. Deci, alegerea va apartine. Ca educatoare, in fiecare an si fetita mea avea, cu exceptia dnei Lavinia - elementul stabil al grupei - alte educatoare (fluctuatia din sistem, care din cate vad la tv exista si mai mult cu precadere astazi). Restul, nu a avut paduchi (poate am avut noroc, dar de cele mai multe ori, tine si de noi sa-i verificam, pentru ca mie mi s-a intamplat sa plec la munte in week-end si fetita sa ia de pe perna de la hotel, noroc ca am vazut la timp pe acea perna, horror, am facut un scandal monstruos la hotel) De racit, a racit, e normal, colectivitatea presupune riscuri. Si eu eram ingrijorata la inceput si cu timpul am inteles ca trebuie sa am incredere si ca orice sfat venit din partea celor carora le-am incredintat fetita si am luta-o intreaga si sanatoasa, era binevenit. Asta e, e greu sa acceptam uneori sfaturi, pentru ca avem impresia ca noi, ca si parinti stim ce-i mai bine si procedam corect, netinand cont de sfatul celor care au mai multa experienta in acest domeniu, dovada, am scris in mesajul de mai jos, pe care probabil (sper ca) l-ati citit. Fetita mea este acum sanatoasa, a luat incepand cu clasa I premiul I si pana in prezent( a trecut clasa aXa la un liceu economic). Parerea mea sincera. Daca imi permiteti - inca o data multumiri dnei educatoare - Lavinia (imi pare rau ca, desi fiica mea vorbeste regulat cu dansa la telefon, nu stiu acum numele de familie actual - dar stiu ca este director) si dnelor ingrijitoare Lili, Dida, Flori. Succes si nu veti regreta ca ati ales acesat gradinita.

Pentru doamna frustrata
De Divulici pe 27 Iulie 2012

Imi pare rau ca ziua in care ati raspuns mesajului si nu intrebarilor mele nu a fost prea buna pentru dvs. De asemenea regret ca asteptarile mele de la o gradinita nu coincid cu ale dvs, dar nu toti putem gandi la fel ceea ce nu inseamna ca nu suntem. Daca sunteti ghicitoare, v-ati inselat. Fetita mea nu va merge la grupa mica asa cum ati presupus. Nu stiu de ce ati crezut asta atata timp cat nu am spus asta. Stiti ce inseamna step by step? Ce grupe de varsta intra la aceasta grupa? Nu, nu sunt suparata pe dvs inteleg efectele caldurii din aceasta vara precum si ale cresterii monedei euro. Si totusi nu e vina mea! Am pus niste intrebari la care cel mult asteptam raspuns si nu comentarii asa cum se asteapta de la intrebari de regula. Oare nu am dreptul sa intreb? Obligati sa le respectam pe ale celorlalti.

Raspuns
De Elena pe 11 Iulie 2012

Buna seara. Dupa parerea mea, unele intrebari sunt stupide, de exemplu cea mai buna educatoare - poate anul acesta are grupa mare si fetita dvs intra in grupa mica. In orice caz, are educatoare foarte bune si este foarte apreciata si cautata de multi parinti. Colectivitatea presupune anumite riscuri - da, se raceste usor in primul an, apoi se creeaza imunitate, Litere-pai, sigur se invatau, la grupa pregatitoare, dar acum vor invata la faimoasa pregatitoare la scoala, nu? Dar ce vreti de la o fetita de grupa mica? O duceti la facultate direct? La gradi invata jucandu-se, nu impunandu-se ceea ce vrem noi adultii, ci ceea ce e potrivit varstei, dupa o programa stabilita, nu stiati? Va rog cititi si postarea mea de mai sus.

Vreau o parere sincera
De Divulici pe 25 Mai 2012

Buna, din toamna acestui an, fetita mea va merge la gradi 274. As vrea sa stiu cum e: se raceste usor? Ati avut de-a face cu paduchi? Mancarea e buna? Daca acum aveti copii de scoala care au trecut pe la aceasta gradi, au fost bine pregatiti pentru scoala? Au invatat litere la gradi? Cum e grupa de step by step? Se merita? Care credeti ca e cea mai buna educatoare? Va multumesc.

Un simplu "multumesc" este prea putin
De Elena pe 10 Ianuarie 2012

Buna seara. Intamplator am deschis acest site si am ramas inmarmurita de ceea ce am citit. In luna decembrie fetita mea( care acum este in clasa a IX-a, la un liceu economic) m-a rugat sa o duc la "gradi" sa o vada pe dna Lavinia, de care-i este foarte dor. Cati copii mai gandesc asa, la aceasta varsta? Dragostea, apropierea, caldura sufleteasca a dnei educatoare (care in prezent este si director) au lasat urme adanci in sufletul copilului meu, ceea ce ma bucura pentru ca prin tactul pedagigic de care a dat dovada si prin aceste calitati a reusit sa o faca pe fiica mea sa nu mai aiba temeri, sa lupte, sa iasa in evidenta (era o fire timida)- dovada premiul I cls I - VIII si a 3-a a reusit la liceu. Intalnirea a decurs cu multe imbratisari si lacrimi. Nu credeti ca ar fi mai bine sa sprijinim scoala, in general, sa ne uitam mai atent la copiii nostri si sa observam schimbarile (mai ales cele in bine) si sa le multumim persoanelor care au grija de ei in locul nostru, pe timpul nostru "pretios". Multumesc personalului gradinitei pentru ca ati modelat in bine ceea ce am mai scump pe lume.

O foarte buna gradinita
De Grigore Tantica pe 24 Decembrie 2011

Si, eu am avut copilul inscris la gradinita nr. 274 (intre anii 2007 - 2011). Nu am nimic de reprosat, doar respect si multumiri de adus celor care mi-au educat copilul. Multumiri d-nelor educatoare Levanda si Gabi, d-nelor ingrijitoare Mioara, Camelia, Lili, Mariana si, intregului personal din aceasta gradinita. Salutari! Si, mult succes! Sarbatori fericite!

Pentru Cristina
De Cris pe 25 Iulie 2011

Draga Domnisoara Cristina, iti raspund citind absolut intamplator mesajul. Sa iti spun cum stau lucrurile, dupa limbajul folosit se vede ca nu prea ai trecut pe la scoala, cu siguranta ai cei 7 ani de acasa la astfel de exprimare. Daca ai idee despre ce vorbesti, te duci "mataluta" si te uiti la pozele care se deruleaza pe ecranul de la intrare in gradinita si o sa vezi diferenta: copiii de la grupa mica B si atitudinea altor copii de la alte grupe. Cand erai mica de cate ori ai batut cu lingurita in masa si ai strigat vrem mancare Este vorba de copilarie, de nazdravaniile ei, la 3 ani te rog sa imi spui cum se comporta copilul tau - daca ai asa ceva - si mai stam de vorba. Daca nu aveam experienta unei alte grupe, altei educatoare si altor ingrijitoare nu am fi stiut, atat de repede, sa facem diferenta.

Gradinita de copii nr. 274
De Cristina pe 16 Iunie 2011

Pentru cei nemultumiti si de-a dreptul frustrati: luati-va copii de acolo si duceti-i unde vreti voi, daca e ceva care nu va convine! Lasati-i acasa cu sotiile, care pun pariu sunt casnice sau luati-va bona sa vi-i rasfete si sa vi-i pupe in fund! Sa va fie rusine!
Educatoarele sunt foarte dragute, copii sunt de foarte multe ori dificili. Daca ii rasfata parintii acasa si le permit sa faca tot felul de prostii, asta nu inseamna ca aici la gradinita pot sa faca ce vor. Exista niste reguli de buna purtare si respect. Si astea le iau in primul rand de la parinti. Daca parintii se comporta asa cum am vazut in cateva mesaje de aici, sa nu ne miram de copii, vor fi la fel. Se cheama "cei sapte ani de acasa" pe care multi nu ii au, nici macar adulti fiind.

Gradinita de copii nr. 274
De Tudor pe 31 Mai 2011

Stimata Doamna prea fericita si saraca cu duhul! Daca la cele doua educatoare gasiti un gram de afectiune atunci si Pitagora era poet. Mai terminati cu aprecieri ieftine. Ce inseamna psihologia pentru D-voastra D-na? Nu intelegeti ca aceste 2 mici hitleriste nu se ridicau de la catedra atunci cand intrau copii dimineata in clasa? Nu se implicau in schimbarea copiilor? Le duceau in parc cu aceiasi pantalonasi cu care apoi dormeau? Dumneavoastra chiar sunteti naiva? E foarte bine daca D-voastra nu vi s-a intamplat asta. Poate era D-soara mai tanara si avea mai multa rabdare. Asta-i adevarul poti, esti responsabil si vrei, daca nu pa! Sunt alte educatoare dormnice sa intre in sistem!

Gradinita de copii nr. 274
De Tudor pe 31 Mai 2011

Sunt de acord cu opinia D-lui Sgardea. Trebuie sa existe o oarecare afectiune intre "bruta mica de 3 anisori" si educataoarea "sfioasa de 22-25 de ani". Ce doreste "bruta mica"?! Sa se joace, sa manance , sa faca pipi, sa doarma. O, dar sunt o multime de lucruri, la care dintre ele doreste doamna educatoare sa se implice?! Sa ne spuna de la inceputul anului (pre)scolar. Nu poti sa ceri ca toti copii sa fie la fel, dar poti cere ca educatoarele sa respecte un statut, standard o procedura etc. Pentru ca sunt platite din bani publici. De-aia! Apropos, cam cate cadouri mai dati pe la educatoare dragi mamici?

Contact Gradinita de copii nr. 274

Adresa

Bulevardul Iuliu Maniu, 11, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.