• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 274
31 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 274

Gradinita de copii nr. 274 are sali de clasa spatioase si luminoase, cu dormitoare, cu sala de gimnastica, bucatarie proprie si cantina.

Gradinita de copii nr. 274 are sali de clasa spatioase si luminoase, cu dormitoare, cu sala de gimnastica, bucatarie proprie si cantina.

incepand cu varsta de 3 ani

program saptamnal luni - vineri

iunie

aprilie - mai

nu

autobuz 61, 62, 136, 236, 336

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

excursii munte;
vizionarea de spectacole la teatru, la opera comica,

gimnastica;
arte plastice;
initiere Pc

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

30 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

despre gradinita
De Dana pe 07 Septembrie 2016

Am citit o parte din comentarii,majoritatea pozitive, dar am citit si unele negative..din pacate.Ce pot sa spun din experienta nepotelului meu care a stat un an la saptamanal este ca..intrebandu l, nu mi a spus niciodata ca cineva din ingrijitoare sau educatoare ar fi dat in el vreodata, doar ca uneori mai tipau la ei, dar nu cine stie ce, nu tare oricum.Mancarica ii placea foarte mult, se intelegea bine cu copiii, isrna este foarte cald inauntru, mergi in tricou, ceea ce e bine pt copii.Eu o consider o gradinita buna de stat.Daca ati patit ceva naspa, spuneti va parerea,aici ca sa vedem noi.

Gradinita draga
De Paun Rodica pe 09 Ianuarie 2015

Am avut fetita 4 ani de zile la aceasta gradinita cu toate ca ambii socrii cu care locuim sunt pensionari. Nu vom uita aceasta perioada de care ne amintim cu placere, iar in primii 3 ani am fost un colectiv unit, iar doamna Verginica "dna VIRGI" pe copii si noi, parintii alaturi de dna Dana si dna Denisa, cele 2 ingrijitoare, au fost cele mai bune persoane care ne-au format si indrumat copiii. Nu putem decat sa le dorim sa aiba parte de tot ce este mai bun si cu siguranta ne vom intoarce ori de cite ori ni se va face dor sa le vedem.

Multumim
De Alexandra ionescu pe 13 Ianuarie 2014

Am avut baiatul trei ani la aceasta gradinita, perioada 2010-2013. Baiatul nu putea vorbi si nici nu manca asa cum ar fi specific unui copil de varsta lui. Cadrele didactice cu calm si rabdare, dar si ingrijitoarele grupei, l-au facut ca dupa un an de zile sa se exprime corect si in propozitii. In ceea ce priveste mancarea, chiar daca sunt unele legume pe care nici acum nu le mananca, Andrei cerea si i se dadea si a doua portie (ceea ce pentru noi a fost o mare bucurie). Nu am reusit noi ca parinti sa facem aceste lucruri pentru ca aveam doua job-uri, credite, stiti cum e, asa ca nu pot decat sa spun din suflet multumesc!

Gradinita de copii nr. 274
De Catalina pe 01 Octombrie 2013

Copilul nu era sfant? toti copii sunt sfinti, ca uni sunt mai activi ca alti e alta treaba. Oropsit de nimeni? ce expresii sunt astea de la o educatoare? Infectia urinara se poate intampla oricui nu este corect sa invinovatesti copilul. M-ai convins, nu am sa imi inscriu copilul la gradinita in care exista asemenea atitudine, daca te crezi educatoare afla ca iti ai diploma degeaba. Pa.

mesajul tau a fost:

Draga parinte nemultumit, daca lucrurile mergeau asa de prost cu copilul tau exista un director la care puteati apela fara probleme, insa se putea discuta si cu educatoarele si ingrijitoarele aferente fara a arunca cu noroi peste intreg colectivul si situatia se putea remedia. N-am stiut ca tratati problema de parca ati avea de infruntat cu mafia sau cu tortionarii, nu cu niste femei. Infectiile urinare nu le-a inoculat educatoarea, poate nici copilul nu era un sfant si nu cred ca l-a oropsit nimeni, dar asa va place sa exagerati fara sa comunicati cu "adversarul"! Prevad ca si la scoala o sa aveti mereu de comentat! Mai ganditi-va si apoi sa comunicati cu cel care va nemultumeste.

Gradinita de copii nr. 274
De ATEG pe 05 Martie 2013

Draga parinte nemultumit, daca lucrurile mergeau asa de prost cu copilul tau exista un director la care puteati apela fara probleme, insa se putea discuta si cu educatoarele si ingrijitoarele aferente fara a arunca cu noroi peste intreg colectivul si situatia se putea remedia. N-am stiut ca tratati problema de parca ati avea de infruntat cu mafia sau cu tortionarii, nu cu niste femei. Infectiile urinare nu le-a inoculat educatoarea, poate nici copilul nu era un sfant si nu cred ca l-a oropsit nimeni, dar asa va place sa exagerati fara sa comunicati cu "adversarul"! Prevad ca si la scoala o sa aveti mereu de comentat! Mai ganditi-va siapoi sa comunicati cu cel care va nemultumeste.

Gradinita de copii nr. 274
De Marian pe 12 Ianuarie 2013

Pentru toti cei care critica aceasta gradinita: am avut copilul aici in perioada 2006 - 2009 si am fost foarte multumit de cum a evoluat in aceasta perioada. Mancarea a fost buna, ingrijitoarele s-au comportat exemplar, iar educatoarele au fost minunate. Nu va mai luati dupa tot ce spun oamenii rautaciosi care pun in lumina proasta aceasta gradinita. Eu o recomand!

aroganta
De Gigi pe 07 Noiembrie 2012

Este chiar foarte jignitor si arogant modul de exprimare, dati-va jos de pe piedestal si apoi poate primiti opinii sincere si la obiect.

Pntru ceilalti parinti, care intr-adevar sunt interesati: am avut copilul acolo si l-am retras dupa 4 luni, timp in care a fost terorizat psihic, amenintat si jignit. a avut o mare infectie urinara, cauza a fost ca nu i se dadea voie sa bea apa, ca sa nu ceara la toaleta. Se tinea toata ziua si facea doar seara, acasa. Era amenintat tot timpul, acasa isi cerea iertare plangand de la orice, fara sa-l certe nimeni.Avea gesturi bruste de aparare, si la noi in casa nu se tipa, nu se loveste, nu este un mediu in care sa te temi de ceva/cineva. De aici, am tras concluzia, impreuna cu un prieten de familie psiholog, ca se intampla lucruri urate acolo, si am preferat sa plecam. Ideal era sa-i punem ceva sa inregistram brutele de-acolo ( am cotizat impreuna cu ceilalti parinti, ca asta este "mersul" acolo, sa dea fiecare bani "doamnelor" ca li s-au micsorat salariile), sa mergem in instanta cu nregistrarile si sa le aplicam o corectie bine-meritata. Am preferat sa fugim mancand pamantul.

Gradi Apaca
De Divulici pe 21 Octombrie 2012

La ce grupa aveti copilul? Care sunt ingrijitoarele care tipa la copii? Trebuie sa stim si noi.

multumit
De Ionescu pe 17 Octombrie 2012

Am fetita de doi ani aici si ma mahneste de ceea ce citesc pentru ca eu nu inteleg de ce daca nu sunteti multumiti de servicii continuati in acelasi loc. puteti muta copilul la alta gradinita. Fetita mea iubeste si educatoarele si ingrijitoarele, sambata plange cand se scoala si ii explicam ca nu merge pentru ca ea vrea la "'gradi"" la ""doamnele si colegii ei.Nu manca multe legume printre care si spanacul, dar cu multa rabdare si explicatii "ale doamnelor educatoare"" si ingrijitoare, mi-au facut copilul sa manance orice leguma si...ma bucur foarte mult, mai ales ca de multe ori cere si i se da si a doua portie. Multumesc pentru intregul efort.

Gradinita de copii nr. 274
De Stan pe 17 Octombrie 2012

Educatoare bune, ingrijitoare isterice, tipa non-stop, mancare cu taraita, au la masa de dimineata o feliuta subtire de paine unsa cu ceva ce nici nu se vede ce e. Functioneaza dupa legea "daca nu faci cum iti zic, iti arat eu ca-s mai puternica". Nu exista deloc comunicare cu parintii, sedintele cu parintii sunt monopolizate de educatoare si cand sa se spuna despre o problema, brusc s-a facut tarziu si au treaba, trebuie sa plece. Mai au mult de invatat cum sa se comporte cu copiii daca vor sa aiba referinte bune.

Contact Gradinita de copii nr. 274

Adresa

Bulevardul Iuliu Maniu, 11, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.