• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
52 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Karins Kids Academy

Bine ai venit in lumea primilor pasi pe care copilul tau ii face spre viitor!

Karins Kids Academy este locul unde copilul tau va intalni un mediu prietenos, familial, ce-l va incuraja sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatia vor fi stimulate zilnic cu ajutorul...

Bine ai venit in lumea primilor pasi pe care copilul tau ii face spre viitor!

Karins Kids Academy este locul unde copilul tau va intalni un mediu prietenos, familial, ce-l va incuraja sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatia vor fi stimulate zilnic cu ajutorul metodologiiei proprii "Karins Knowledge" care tranforma gradinita noastra intr-o academie dedicata cresterii si educarii sanatoase a copilului tau.


Gradinita isi bazeaza programa pe metode proprii si o serie de activitati, tehnici si jocuri educative bazate pe cele mai recente cercetari si dezvoltate de catre psihologi americani si profesori ce si-au dedicat intreaga cariera intelegerii dezvoltarii copilului.

Gradinita Karins Kids Academy este stituata intr-o zona linistita, in apropiere de Piata Domenii, langa de Parcul Copiilor.

incepand cu un an si jumatate;

program scurt: 08:00 - 12:30;
program mediu: 08:00 - 13:00;
program lung: 08:00 - 18:00

gradinita Karins Kids Academy autorizata MECTS, desfasoara o activitate didactica in conformitate cu noul curriculum pentru invatamant prescolar aprobat prin O.M.nr.5233/din 1.09.2008 tinand cont de nivelul propriu de dezvoltare al fiecarui copil, de particularitatile de varsta si valorificand potentialul creator al fiecaruia;


educatia este fundamentul urmatoarei idei: varstele mici constituie baza personalitatii viitorului adult; cum se vede, cum gandeste, cum crede ca ar trebui sa functioneze si cum se asteapta sa functioneze ceilalti in relatia cu el;


pornind de la aceste considerente, gradinita Karins Kids Academy propune o activitate didactica desfasurata pe nivele de varsta respectand astfel particularitatile de varsta si individuale ale copiilor.


fiecare sala de grupa va avea amenajate centre de interes:stiinte, arta, biblioteca, jocuri de creatie si constructii;

aici copiii vor gasi cele mai noi si interesante materiale, jocuri educationale care vin in spijinul desfasurarii cu succes a proiectului tematic propus;

reinscrieri se fac in fiecare vara;

program scurt: 1.250 RON;
program mediu: 1.400 RON;
program lung: 1.650 RON;

avem disponibil si transport cu bus-ul gradinitei;

suntem devotati ideii de a creste copii sanatosi si de aceea hrana copilului tau va fi de cea mai buna calitate;

ceea ce oferim este alimentatie 100% din ingrediente naturale, iar meniurile personalizate sunt create de medicul nostru nutritionist Dr. Andrada Mihai, de la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "N. Paulescu", Bucuresti.

tocmai de aceea, suntem mandri ca micutii de la Gradinita Karin’s Kids Academy sunt cei mai sanatosi din oras, cu o alimentatie perfect echilibrata de carbohidrati, proteine, minerale si vitamine; mai mult decat atat, copiii sunt incurajati sa intre in bucatarie si sa invete beneficiile unei mese sanatoase prin activitati provocatoare si distractive;

in intervalul orar: 13:30 - 15:30;

Karins English Language Lounge ofera vorbitorilor nativi de limba engleza un mediu unde ei se simt acasa departe de casa, iar parintii sunt asigurati ca se invata dupa Standadele educationale ale Statului California.

noi, la Karins Kids Academy ne mandrim cu o gama larga de materiale de care copiii pot beneficia, pastrand in minte in acelasi timp faptul ca sunt copii si au nevoie sa fie stimulati constant prin invatarea prin descoperire. Activitatile acestei grupe sunt sustinute de un professor vorbitor nativ de limba engleza, ceea ce ii va ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile de limba engleza in mod natural.

materiale ca "Mighty Mind", "Shape Shuffle", "World Puzzles", "Interactive Alphabet and Wooden Puzzles",
"Flash Cards cu numere si cifre", "Brain Quest",
"Leapfrog Tag Jr. and Leapfrog Book Collection",
"Colectia Cat in the Hat books", DVD-urile educationale: "Bob the Builder, Elmo, Blues Clues and Baby Einstein".

microscopul si mulaje ale corpului omenesc sunt doar cateva din varietatea de mijloace educationale pe care le folosim in dezvoltarea copilului dar si pentru a evalua nevoile diferite ale acestuia in functie de punctele lui slabe sau forte.

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica;

organizarea de serbari scolare;
vizite la muzee, gradina botanica, gradina zoologica;
vizionarea de spectacole de teatru pentru copii si circ;
excursii tematice in tara la salina, pesteri, castele, rezervatii naturale;

muzica;
pian;
art and craft;
aikido;
gimnastica;
actorie;
dans sportiv;
dans modern;
tenis;
inot;

cadre didactice specializate;

supraveghere si control permanent;

gupa mica: 2 - 3 ani;
nivelul I: 3 - 5 ani;
nivelul II: 5 - 7ani;

4 sali de grupa;
1 dormitor;
cabinet metodic;
bucatarie proprie;
sala de mese;
cabinet medical;
vestiare pentru copii si personal

before and afterschool 7 - 11 ani

Opinii utilizatori

Gradinita careia ii pasa de copii
De Ganriela pe 15 August 2013

Am copilul in aceasta gradinita de 3 ani, si sunt extrem de multumita, progresele se vad pe zi ce trece. Are un personal extrem de amabil si placut iar copiii sunt f incantati si fericiti aici. Daca te astepti sa vezi progrese la un copil in cateva zile, ei bine crede-ma ca e imposibil, eu stiu ca fiecare parinte are asteptari mari de la propriul copil, dar hai sa fim seriosi. Referitor la limba engleza, copilul meu abia dupa un an de zile a inceput sa spuna si acasa cuvinte in engleza, dar cand si-a dat drumul a vorbit direct in propozitii corecte si complexe. In toate trebuie sa ai rabdare. Eu ca sa fiu sincera recomand cu ochii inchisi acesta gradinita in care copilul meu a evoluat foarte bine!

Gradinita Karins Kids Academy
De Anya_Tomescu pe 28 Iunie 2013

Si noi am fost pentru scurt timp in aceasta gradinita, dar dupa cateva luni am observat ca fetita nu a facut niciun progres, nu a invatat nimic nou. Dezamagirea a fost ca si la partea de limba engleza, unde desi a fost inscrisa si la optional (chiar daca gradinita este una bilingva romana-engleza) copilul nu a reusit sa invete nimic. Dupa aceea am decis la indemnul unor prieteni sa mergem la o gradinita de stat din sectorul 1. Acum, mereu imi spune cuvinte noi in engleza si este incanatata de toate activitatile pe care le desfasoara acolo.

Despre Karins Kids Academy
De Roxana pe 11 Iunie 2013

Felicitari mamicilor care in loc sa discute intre ele si sa isi exprime multumirea in mijlocul familiei si al prietenilor au decis sa "piarda" timpul impartasindu-si sentimentele in spatiul virtual.

Tot cautand si eu o gradinita pentru a ne petrece ultimul an inainte de scoala (ma intereseaza din august-septembrie 2013) am citit comentariile voastre si m-am minunat pur si simplu. Sa fie oare Karins Kids Academy gradinita perfecta? Din spusele voastre inteleg ca daca cineva a inventat perfectiunea, aceasta la Karin a inceput.

Si acum sa va impartasesc si eu experienta mea (sper sa nu supar atatia parinti fericiti). Am venit, am vazut, ne-a placut numai ca: formalitati la inscriere, personal rigid si educatoare care nu zambesc, ba chiar par obosite si au un limbaj, sa-i spunem pe alocuri incorect. Poate ca nu am venit eu in ziua aceea in care, cum zicea cineva mai sus ele sunt fericite ca vin la job pentru a se juca cu copiii. Tocmai vazand aceste comentarii extrapozitive promit sa va urmaresc in continuare si sa mai fac o vizita la Karins Kids Academy.
Iar, acum ca intre fete, m-am interesat la parintii mai putin multumiti care au decis sa o ia pe alte cai si lucrurile nu stau chiar asa la superlativ. In incheiere, maxime felicitari departamentului de marketing pentru redactarea textelor!

Recomand Karin's Kids
De Ema pe 15 Ianuarie 2013

Multumesc miss Betty pentru felul in care ai griji de baietelul meu.
Baietelul meu are 1 an si 9 luni si dupa 3 experiente ffffff urate pe care le-a avut la alte 3 Gradinite de renume acum in sfarsit merge cu drag la Gradinita!
Multumesc miss Betty

Gradinita mea
De Karolina pe 08 Ianuarie 2013

Cand esti nevoit sa iti dai copilul la 1,6 ani la gradinita e foarte grea alegerea si asta pentru ca pe deoparte, nu multe gradinite au personal didactic specializat pe aceasta varsta de copii, iar pe de alta parte e prima ruptura mai puternica de langa familie. Eu am cautat mult pana am gasit o a doua familie pentru baietelul meu. Sunt foarte fericita ca am gasit-o! Nu multe mame au norocul asta din prima alegere. Multumesc intregului personal Karins Kids!

Recomand Karin's Kids
De Sorana pe 07 Ianuarie 2013

Ai dreptate, Iulia, in tot ce spui. Asa este, atmosfera si conditiile sunt extraordinare.
Eu am avut baietelul intr-o alta Gradinita in care plateam mult mai mult iar conditiile nu sunt nici pe jumatate cum sunt la Karin’s Kids.
Ai dreptate in ceea ce priveste personalul, atat eu cat si baietelul meu ne simtim ca in familie.
Felicitari Karin’s Kids!!!!
P.S. am intrat si eu in Clubul mamicilor care s-au decisi sa faca reclama gradinitei Karin’s Kids si asta pentru ca o merita pe deplin :))

Recomand Karin's Kids
De Ioana pe 07 Ianuarie 2013

La inceput cand am vazut ca pe toate site-urile de profil gasesti numai comentarii foarte bune despre Karin’s Kids am crezut ca exista un departament foarte bun de marketing in gradinita care stie sa-si faca reclama. Am urmarit evolutia si activitatea lui Karin’s Kids si a altor gradinite timp de 3 luni pt ca oricum nu aveam de gand sa-mi inscriu fetita pana in noiembrie anul trecut. Vazand ca timp de 3 luni Karin’s Kids tot creste in voturi si exista din ce in ce mai multe comentarii pozitive la adresa lor m-am decis sa le fac o vizita.
Prima impresie : gradinita este amenajata superb (mi-au spus ca au colaborat cu un psiholog si cu designer de interior). Ce m-a impresionat cel mai mult a fost personalul care mi-a creat impresia ca isi iubesc jobul si ca sunt foarte fericite ca lucreaza in acel loc cu copiii. Un alt lucru care m-a impresionat a fost mancarea ( cea mai tare bucatareasa :)) si acum inca ii mai cer retete) totul este foarte foarte natural si sanatos.
Acum dupa mai bine de 2 luni stiu cu certitudine ca la capitolul marketing stau foarte prost ei spunandu-mi ca se preocupa de calitatea serviciilor iar mamiciile multumite de marketing :)).
In astea 2 luni m-am convins ca educatoarele de acolo isi iubesc meseria, copiii si locul de munca chiar una din educatoare imi spunea ca a fost la alte 3 gradinite inainte si ca de cand lucreaza aici se trezeste vesela in fiecare dimineata pentru ca stie ca merge la munca sa se joace cu copiii, se duce la un loc de munca unde este inconjurata de oameni care o iubesc, o imbratiseaza cu dragoste si o incarca cu energie pozitiva (am momente cand sunt geloasa pe educatoarele de acolo :)) pt ca au un loc de munca asa de minunat inconjurate de copiii care la varsta asta ofera numai dragoste).
In aceasta minivacanta i-am facut fetitei cam toate analizele si doctorul mi-a spus ca se vede ca are o alimentatie buna (m-a laudat si pe mine un pic pana in momentul in care i-am spus ca alimentatia sanatoasa e oferita la gradinita :)) Partea amuzanta este ca doctorul a fost socat ca exista gradinite care ofera alimentatie sanatoasa.
Ma opresc din comentarii ca si asa am scris foarte mult dar ma simteam oarecum obligata sa le fac reclama :)) daca ei nu ai timp de asta.
Daca vreti sa oferiti copilului vostru un loc plin de dragoste atunci va recomand cu mana pe inima Karin’s Kids.

Multumesc Karin's Kids
De Ioana pe 14 Noiembrie 2012

Dupa 2 incercari esuate acum ma consider o mamica fericita si asta pt ca spre deosebire de celelalte 2 gradinite la care a fost baietelul meu, la Karin's Kids intregul personal te face sa te simti ca acasa.
Baietelul meu vine cu drag la gradinita iar eu ma incarc cu energie pozitiva in fiecare dimineata cand intru in gradinita.
O spun la cel mai sincer mod ca nu am inatlnit niciodata un loc in care tot personalul are o atitudine extrem de pozitiva.
Multumesc Karin's Kids!!!

felicitari Karin's Kids Academy.
De Camelia Stoica pe 04 Noiembrie 2012

Cand am inceput sa caut gradinite am primit tot felul de sfaturi de la prieteni si anume: vezi sa aibe curte mare, vezi sa fie personal calificat, vezi sa aibe dormitor separat, vezi sa manance sanatos, vezi sa nu fie multi in grupa. Am plecat la drum cautand gradinita perfecta, sincer nu exista asa ceva, fiecare are plusuri si minusuri, important e sa sti ce este prioritar pentru tine ca mama. Karin`s Kids mi-a dat increderea necesara, am simtit ca imi pot lasa copilul aici fara teama si mai mult de atat, dupa ce am vazut materialele didactice m-am gandit: e important ca nu au dormitor separat sau ca nu au o curte f. mare? stiu era unul din sfaturile primite. Am vazut zeci de gradinite cu curte mare si chiar si cu dormitor separat, dar lipsea acel ceva care sa te faca sa simti ca nu dai gres. Pot doar sa spun ca sunt extrem de multumita aici, copilul imi povesteste zilnic despre lucrurile pe care le invata (adevarul e ca am avantajul unui copil care povesteste tot) si imi dau seama ca bagajul lui de cunostinte se imbogateste pe zi ce trece. Mai mult de atat a inceput sa ma invete el pe mine: cum sa ma spal corect pe dinti, cum sa spun multumesc cand ma ridic de la masa, cum ca nu e frumos sa plescai sau sa vorbesti la masa (nu va imaginati ca aceste lucruri nu i le-am spus si eu, dar alt efect are cand vin de la miss). Copilul meu nu manca fructe, acum imi explica ca au vitamine. Si pot continua aceste exemple..Intr-un cuvant cautati o educatie sanatoasa veniti la Karin`s Kids.

felicitari Karin's Kids Academy.
De Georgiana Pop pe 04 Noiembrie 2012

Gradinita Karin Kids mi-a luat o piatra de pe inima, am gasit un loc minunat in care copilul meu se simte iubit ca acasa. Tot personalul este f. implicat. Au f. multe materiale didactice de buna calitate si se pune mare accent pe o educatie de exceptie. Eu mi-am adus copilul aici dupa 2 ani petrecuti intr-o gradinita care si-a facut un nume pe piata (motivele nu doresc sa le enumar) si pot doar spune ca imi pare rau ca nu am facut mai devreme pasul la sugestia prietenei mele care isi are copilul in aceasta gradinita de 2 ani. Tot asa Karin Kids! Felicitari!

Contact Gradinita Karins Kids Academy

Adresa

Hermann Oberth, 33, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Piata Domenii
Site www.karinkids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.