• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
52 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Karins Kids Academy

Bine ai venit in lumea primilor pasi pe care copilul tau ii face spre viitor!

Karins Kids Academy este locul unde copilul tau va intalni un mediu prietenos, familial, ce-l va incuraja sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatia vor fi stimulate zilnic cu ajutorul...

Bine ai venit in lumea primilor pasi pe care copilul tau ii face spre viitor!

Karins Kids Academy este locul unde copilul tau va intalni un mediu prietenos, familial, ce-l va incuraja sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatia vor fi stimulate zilnic cu ajutorul metodologiiei proprii "Karins Knowledge" care tranforma gradinita noastra intr-o academie dedicata cresterii si educarii sanatoase a copilului tau.


Gradinita isi bazeaza programa pe metode proprii si o serie de activitati, tehnici si jocuri educative bazate pe cele mai recente cercetari si dezvoltate de catre psihologi americani si profesori ce si-au dedicat intreaga cariera intelegerii dezvoltarii copilului.

Gradinita Karins Kids Academy este stituata intr-o zona linistita, in apropiere de Piata Domenii, langa de Parcul Copiilor.

incepand cu un an si jumatate;

program scurt: 08:00 - 12:30;
program mediu: 08:00 - 13:00;
program lung: 08:00 - 18:00

gradinita Karins Kids Academy autorizata MECTS, desfasoara o activitate didactica in conformitate cu noul curriculum pentru invatamant prescolar aprobat prin O.M.nr.5233/din 1.09.2008 tinand cont de nivelul propriu de dezvoltare al fiecarui copil, de particularitatile de varsta si valorificand potentialul creator al fiecaruia;


educatia este fundamentul urmatoarei idei: varstele mici constituie baza personalitatii viitorului adult; cum se vede, cum gandeste, cum crede ca ar trebui sa functioneze si cum se asteapta sa functioneze ceilalti in relatia cu el;


pornind de la aceste considerente, gradinita Karins Kids Academy propune o activitate didactica desfasurata pe nivele de varsta respectand astfel particularitatile de varsta si individuale ale copiilor.


fiecare sala de grupa va avea amenajate centre de interes:stiinte, arta, biblioteca, jocuri de creatie si constructii;

aici copiii vor gasi cele mai noi si interesante materiale, jocuri educationale care vin in spijinul desfasurarii cu succes a proiectului tematic propus;

reinscrieri se fac in fiecare vara;

program scurt: 1.250 RON;
program mediu: 1.400 RON;
program lung: 1.650 RON;

avem disponibil si transport cu bus-ul gradinitei;

suntem devotati ideii de a creste copii sanatosi si de aceea hrana copilului tau va fi de cea mai buna calitate;

ceea ce oferim este alimentatie 100% din ingrediente naturale, iar meniurile personalizate sunt create de medicul nostru nutritionist Dr. Andrada Mihai, de la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "N. Paulescu", Bucuresti.

tocmai de aceea, suntem mandri ca micutii de la Gradinita Karin’s Kids Academy sunt cei mai sanatosi din oras, cu o alimentatie perfect echilibrata de carbohidrati, proteine, minerale si vitamine; mai mult decat atat, copiii sunt incurajati sa intre in bucatarie si sa invete beneficiile unei mese sanatoase prin activitati provocatoare si distractive;

in intervalul orar: 13:30 - 15:30;

Karins English Language Lounge ofera vorbitorilor nativi de limba engleza un mediu unde ei se simt acasa departe de casa, iar parintii sunt asigurati ca se invata dupa Standadele educationale ale Statului California.

noi, la Karins Kids Academy ne mandrim cu o gama larga de materiale de care copiii pot beneficia, pastrand in minte in acelasi timp faptul ca sunt copii si au nevoie sa fie stimulati constant prin invatarea prin descoperire. Activitatile acestei grupe sunt sustinute de un professor vorbitor nativ de limba engleza, ceea ce ii va ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile de limba engleza in mod natural.

materiale ca "Mighty Mind", "Shape Shuffle", "World Puzzles", "Interactive Alphabet and Wooden Puzzles",
"Flash Cards cu numere si cifre", "Brain Quest",
"Leapfrog Tag Jr. and Leapfrog Book Collection",
"Colectia Cat in the Hat books", DVD-urile educationale: "Bob the Builder, Elmo, Blues Clues and Baby Einstein".

microscopul si mulaje ale corpului omenesc sunt doar cateva din varietatea de mijloace educationale pe care le folosim in dezvoltarea copilului dar si pentru a evalua nevoile diferite ale acestuia in functie de punctele lui slabe sau forte.

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica;

organizarea de serbari scolare;
vizite la muzee, gradina botanica, gradina zoologica;
vizionarea de spectacole de teatru pentru copii si circ;
excursii tematice in tara la salina, pesteri, castele, rezervatii naturale;

muzica;
pian;
art and craft;
aikido;
gimnastica;
actorie;
dans sportiv;
dans modern;
tenis;
inot;

cadre didactice specializate;

supraveghere si control permanent;

gupa mica: 2 - 3 ani;
nivelul I: 3 - 5 ani;
nivelul II: 5 - 7ani;

4 sali de grupa;
1 dormitor;
cabinet metodic;
bucatarie proprie;
sala de mese;
cabinet medical;
vestiare pentru copii si personal

before and afterschool 7 - 11 ani

Opinii utilizatori

WOW!!! WOW!!!!
De Doru pe 12 August 2016

Nu traiesc in Romania dar pentru ca si eu am o gradinita in Canada, la insistentele unei prietene am fost in vizita la Karin's Kids Baneasa.
Le-am spus si lor si o scriu pe toate forumurile ca nu am vazut niciodata un sediu ca cel din Baneasa. Sunt invidios dar in acelasi timp bucuros pentru ca cineva reuseste sa faca un astfel de proiect.
Felicitari! Asa cum v-am spus, ati face o foarte mare greseala daca nu veti trimite proiectul si pozele finale catre toate site-urile europene care fac topurile celor mai frumoase gradinite - eu va votez dar chiar si fara votul meu eu cred ca va fi votat cel mai frumos proiect.
Nu cunosc gradinitele din Europa dar pe cele din Canada si partea de Nord a SUA le-am vizitat in mare parte si va spun sincer ca nu exista nimic care sa se compare cu acest proiect.
As face si eu asa ceva in Canada dar investitia este uriasa asa ca am sa ma laud la toti canadienii cu ce a reusit sa faca un roman de al meu :)
Felicitari si astept poze de la deschidere! Multa bafta!!!

Din pacate au amanat deschiderea sediului din Baneasa
De Mirela pe 01 Iunie 2016

Pacat!!!!
Mi-as fi dorit enorm de mult sa-mi duc ambii copii la ei in Baneasa.
E foarte aproape de mine si am fost cu copiii la ei in baneasa de cateva ori sa vada evolutia constructiei.
Intr-adevar au avut ghinion cu vremea - din cauza ploilor nu au putut sa lucreze la amenajarea curtii :((
Dar cu toate astea eu cred ca ar fi putut sa deschida gradinita in sept.
Se pare ca ei sunt mult mai perfectionsti decat mine si de aceea au luat decizia sa amane deschiderea :(
Am inteles ca abia in iulie 2017 vor deschide pentru scoala de vara iar din sept 2017 va incepe activitatea de gradinita.
Mie imi pare rau pt ca cel mare la anul se duce la scoala iar cu crl mic as fi vrut sa faca inclusiv grupa baby in baneasa.
Pentru mine sediul lor din Domenii este cam departe asa ca o sa aman inscrierea celui mic iar cel mare va continua la actuala gradi unde nici mie si nici lui nu ne mai place nimic :(
Oricum inca odata felicitari pentru proiectul din Baneasa!!! Va dati seama ca daca acum cand e santier am venit acolo de cateva ori ce o sa se intample cand o sa fie gata :)) ..... o sa-mi mut biroul la voi in curte :))

Felicitari pentru ce faceti in Baneasa
De Mirela pe 05 Aprilie 2016

De fapt sediul pe care il construiesc e mai aproape de otopeni decat de baneasa :)).
Eu stau in Pipera si daca o iau pe drumul forestier (pe langa gradina zoologica) pana in cartierul greenfield fac vreo 5 minute pana la ei.
Este extraordinar de frumoasa zona, e foarte linistita si e in padure ceea ce pentru mine a fost punctul decisiv.
Chiar daca nu ar fi aratat bine eu i-as fi ales numai pentru simplul fapt ca au 10.000 mp de curte cu padure :)
Am trait 25 de ani in afara tarii si va spun sincer ca eu asa ceva nu am mai vazut, am vazut gradinite in padure dar asa un design ca la ei nu am vazut nicaieri. Au cascada in curte, lac cu pesti, un rau casa de hobbit un deal pe care copiii se pot catara. I-am intrebat daca au locuri si pentru adulti :)). Am vazut proiectul pe calculator si am fost curioasa sa vad locul chiar daca este in constructie. Nu stiu ce are locul acela dar am stat acolo mai bine de ora doar sa ma relaxez chiar daca in jurul meu era zgomot de santier :)).

sediu baneasa
De Liliana pe 17 Martie 2016

E la fel de scump ca la Ionid, Olga Gudyn si Avenor!!!
Eu nu-mi permit cu toate ca mi-as fi dorit enorm de mult ca baietelul meu sa creasca in acel mediu.
Mai bine nu va duceti sa vedeti pentru ca nu o sa va mai placa nici o alta gradinita :(
Eu nu am fost in vizita la Avenor, Olga gudyn sau Ioanid dar ce vad la ei pe site nu se apropie deloc de ce construiesc ei in baneasa.
Stiu ca nu-mi pot permite sa ma duc la ei in baneasa dar sincer numai la sediul acela ma gandesc :(

Nicinu am mai gasit loc liber la baby :(
De Iulia pe 25 Februarie 2016

Si eu sunt in aceeasi situatie, Mara. Nici eu nu am mai gasit locuri libere la Karin's Kids si am mai fost la cateva gradinite dar nu prea mi-au placut ... mai bine nu ma mai duceam in vizita la karin's pt ca acum tot fac comparatie cu ce am vazut acolo :(
La ce gradinita te-ai dus? Cum e acolo? Imi poti da mai multe detalii?
Din sept eu ma duc la ei in baneasa pt ca mi-a placut foarte mult proiectul de acolo. E cam departe, sper sa nu cedez nervos din cauza drumului :). Am inteles ca taxa va fi mai mare acolo :( e adevarat ca au niste conditii extraordinare si pe care nu le-am vazut nici la Avenor, Olga Gudyn sau Ioanid dar sper totusi sa nu ajunga la tarifele lor pt ca altfel va trebui sa zic pas :)

Din pacate nu mai au locuri la grupa baby :(
De Mara pe 21 Februarie 2016

Asta e, va trebui sa-mi inscriu fetita la o alta gradinita pentru ca nu am ce face trebuie sa incep munca :(
Din septembrie am inteles ca se vor elibera destul de multe locuri pentru ca jumatate din copiii din gradinita au ales deja sa se mute in noul lor sediu din baneasa (arata extraordinar dar e prea departe de mine) asa ca eu mi-am rezervat deja locul - sper sa nu se ataseze fetita mea prea mult de gradinita la care o sa o duc pana in septembrie.

M-au convins sa platesc mai mult decat eram dispus :))
De Traian pe 10 Februarie 2016

Am fost astazi in vizita la Karin's Kids mai mult din curiozitate pentru a afla mai multe despre proiectul din baneasa. Nu am avut intentia de a-mi inscrie copilul la ei pentru ca sunt cei mai scumpi din zona. Gradinita din baneasa va arata intr-adevar spectaculos dar e prea departe de mine. Dupa o ora de discutii cu ei, in care mi-au raspuns la toate intrebarile foarte profi, am decis sa fac un efort financiar si sa-mi inscriu baietelul la ei mai ales ca isi vor tine deschis si sediul din Domenii ceea ce pentru mine e foarte convenabil ca distanta.

In sfarsit copilul meu povesteste ce a facut la gradi :))
De Sorana pe 02 Februarie 2016

In sfarsit imi vine si mie copilul acasa povestind ce a facut la gradi!
Am inceput acum 2 saptamani.
Copilul meu este foarte incantat!
Din pacate abia acum cand a ajuns la grupa mare i-am descoperit pe cei de la Karin's Kids Academy dar ma bucur ca am luat decizia de a-l muta de la fost gradi.
Am tot auzit ca isi deschid un nou sediu in baneasa si am fost curioasa, chiar daca noi plecam la scoala la anul, sa vad cum arata noul sediu pe care prietenii mei l-au laudat.
Intr-adevar este ceva de vis daca intr-adevar il vor face asa. Din cate am inteles curtea are aproape 10.000 mp si este localizata in mijlocul padurii din baneasa.

Feedback zilnic
De Catrinel pe 16 Ianuarie 2016

Diferenta dintre gradinita de dinainte si Karin's Kids Academy este ca la Karin's primesc in fiecare zi, pe langa informatii despre cat a mancat la fiecare masa si cat de implicat si atras a fost de fiecare activitate (acest lucru il primeam si la cealalta gradinita), o descriere a unei intamplari haioase sau a unei discutii dintre baietelul meu si ceilalti copii sau o descriere a implicarii lui.
Eu, sotul meu si mai nou si bunicii asteaptam cu nerabdare mail-ul in care citim cate o chestie amuzanta despre copilul meu.
La fiecare sfarsit de saptamana educatoarea ne scrie intr-un "memory book" (asa este intitulat caietul produs de Karin's si pe care ni l-au dat la inscriere) o descriere a saptamanii - acest caiet si toate acele descrieri (am uitat sa spun ca aceste descrieri sunt salvate intr-un document pe care il primi la fiecare sfarsit de luna si pe care il tinem amintire) vor fi o amintire de nepretuit pentru baietelul nostru.
Felicitari si va multumesc pentru aceste informatii

In sfarsit un loc cu oameni care se comporta natural
De George pe 06 Ianuarie 2016

Dupa 20 de ani m-am intors in tara si am observat, printre altele, ca in Romania oriunde te duci oamenii au un comportament usor crispat care iti da impresia de fals. La Karin's Kids a fost pentru prima data cand nu m-am mai simtit in Romania. Personalul se comporta foarte natural si foarte degajat. Mi-am programat sa stau in jur de 20 de min de vorba si pana la urma am stat un pic peste 2 ore de vorba. Nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. Mi-a placut tot mai putin curtea pentru ca este cam mica dar am decis sa-mi inscriu cei 2 copii la ei pentru ca au parcul aproape iar din Septembrie ii mut in noul lor sediu pe care il construiesc in Baneasa. Am vazut proiectul si cred ca va fi cea mai tare locatie din Bucuresti. Le urez mult succes!

Contact Gradinita Karins Kids Academy

Adresa

Hermann Oberth, 33, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Piata Domenii
Site www.karinkids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.