• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
52 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Karins Kids Academy

Bine ai venit in lumea primilor pasi pe care copilul tau ii face spre viitor!

Karins Kids Academy este locul unde copilul tau va intalni un mediu prietenos, familial, ce-l va incuraja sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatia vor fi stimulate zilnic cu ajutorul...

Bine ai venit in lumea primilor pasi pe care copilul tau ii face spre viitor!

Karins Kids Academy este locul unde copilul tau va intalni un mediu prietenos, familial, ce-l va incuraja sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatia vor fi stimulate zilnic cu ajutorul metodologiiei proprii "Karins Knowledge" care tranforma gradinita noastra intr-o academie dedicata cresterii si educarii sanatoase a copilului tau.


Gradinita isi bazeaza programa pe metode proprii si o serie de activitati, tehnici si jocuri educative bazate pe cele mai recente cercetari si dezvoltate de catre psihologi americani si profesori ce si-au dedicat intreaga cariera intelegerii dezvoltarii copilului.

Gradinita Karins Kids Academy este stituata intr-o zona linistita, in apropiere de Piata Domenii, langa de Parcul Copiilor.

incepand cu un an si jumatate;

program scurt: 08:00 - 12:30;
program mediu: 08:00 - 13:00;
program lung: 08:00 - 18:00

gradinita Karins Kids Academy autorizata MECTS, desfasoara o activitate didactica in conformitate cu noul curriculum pentru invatamant prescolar aprobat prin O.M.nr.5233/din 1.09.2008 tinand cont de nivelul propriu de dezvoltare al fiecarui copil, de particularitatile de varsta si valorificand potentialul creator al fiecaruia;


educatia este fundamentul urmatoarei idei: varstele mici constituie baza personalitatii viitorului adult; cum se vede, cum gandeste, cum crede ca ar trebui sa functioneze si cum se asteapta sa functioneze ceilalti in relatia cu el;


pornind de la aceste considerente, gradinita Karins Kids Academy propune o activitate didactica desfasurata pe nivele de varsta respectand astfel particularitatile de varsta si individuale ale copiilor.


fiecare sala de grupa va avea amenajate centre de interes:stiinte, arta, biblioteca, jocuri de creatie si constructii;

aici copiii vor gasi cele mai noi si interesante materiale, jocuri educationale care vin in spijinul desfasurarii cu succes a proiectului tematic propus;

reinscrieri se fac in fiecare vara;

program scurt: 1.250 RON;
program mediu: 1.400 RON;
program lung: 1.650 RON;

avem disponibil si transport cu bus-ul gradinitei;

suntem devotati ideii de a creste copii sanatosi si de aceea hrana copilului tau va fi de cea mai buna calitate;

ceea ce oferim este alimentatie 100% din ingrediente naturale, iar meniurile personalizate sunt create de medicul nostru nutritionist Dr. Andrada Mihai, de la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice "N. Paulescu", Bucuresti.

tocmai de aceea, suntem mandri ca micutii de la Gradinita Karin’s Kids Academy sunt cei mai sanatosi din oras, cu o alimentatie perfect echilibrata de carbohidrati, proteine, minerale si vitamine; mai mult decat atat, copiii sunt incurajati sa intre in bucatarie si sa invete beneficiile unei mese sanatoase prin activitati provocatoare si distractive;

in intervalul orar: 13:30 - 15:30;

Karins English Language Lounge ofera vorbitorilor nativi de limba engleza un mediu unde ei se simt acasa departe de casa, iar parintii sunt asigurati ca se invata dupa Standadele educationale ale Statului California.

noi, la Karins Kids Academy ne mandrim cu o gama larga de materiale de care copiii pot beneficia, pastrand in minte in acelasi timp faptul ca sunt copii si au nevoie sa fie stimulati constant prin invatarea prin descoperire. Activitatile acestei grupe sunt sustinute de un professor vorbitor nativ de limba engleza, ceea ce ii va ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile de limba engleza in mod natural.

materiale ca "Mighty Mind", "Shape Shuffle", "World Puzzles", "Interactive Alphabet and Wooden Puzzles",
"Flash Cards cu numere si cifre", "Brain Quest",
"Leapfrog Tag Jr. and Leapfrog Book Collection",
"Colectia Cat in the Hat books", DVD-urile educationale: "Bob the Builder, Elmo, Blues Clues and Baby Einstein".

microscopul si mulaje ale corpului omenesc sunt doar cateva din varietatea de mijloace educationale pe care le folosim in dezvoltarea copilului dar si pentru a evalua nevoile diferite ale acestuia in functie de punctele lui slabe sau forte.

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica;

organizarea de serbari scolare;
vizite la muzee, gradina botanica, gradina zoologica;
vizionarea de spectacole de teatru pentru copii si circ;
excursii tematice in tara la salina, pesteri, castele, rezervatii naturale;

muzica;
pian;
art and craft;
aikido;
gimnastica;
actorie;
dans sportiv;
dans modern;
tenis;
inot;

cadre didactice specializate;

supraveghere si control permanent;

gupa mica: 2 - 3 ani;
nivelul I: 3 - 5 ani;
nivelul II: 5 - 7ani;

4 sali de grupa;
1 dormitor;
cabinet metodic;
bucatarie proprie;
sala de mese;
cabinet medical;
vestiare pentru copii si personal

before and afterschool 7 - 11 ani

Opinii utilizatori

Sunt foarte fericita!
De Mioara pe 08 Mai 2014

Doua luni mi-au trebuit pana sa ma decid daca sa-mi duc baietelul la gradinita sau.
In aceste 2 luni am citit toate forumurile si chiar daca nu prea mi-a venit sa cred ce citeam despre karins Kids pana la urma m-am decis sa-mi inscriu baietelul la ei.

E adevarat ca baietelul meu este numai de o saptamana la gradinita, dar sunt extrem de linistita si multumita. Conditiile sunt exact asa cum au sunt descrise pe toate paginile.

Fara sa le cer eu cei de la gradinita mi-au trimis poze si mesaje cred ca aproape la fiecare 2 ore pentru a ma linisti.

Nu exista nici o bucurie mai mare decat sa-ti vezi copilul ca participa cu drag la activitatile gradinitei.

Comentariile postate aici si pe alte pagini sunt numai o parte mica din ceea ce ne ofera personalul gradinitei.

Multumesc din suflet intregii echipe Karins Kids Academy!

Bravo!
De Antonia pe 10 Aprilie 2014

Felicitarile mele pentru tot ce faceti. Felicitari pentru toate activitatile dar mai ales pentru experimente. Din septembrie va incepe si fratiorul lui Mihai la Karins Kids. Multumim pentru tot ce faceti.

Vreti calitate?
De Filip pe 30 Martie 2014

In urma cu 3 luni am fost oarecum constrans sa-mi mut copilul la o alta gradinita mai ieftina - probleme financiare.

In cele 3 luni am schimbat doua gradinite si din pacate nici copilul nostru dar mai ales noi nu am putut sa ne obisnuim cu o alta gradinita.

Cautam acelasi personal vesel si dragut. Cautam aceasi mancare sanatoasa. Cautam aceasi igiena ireprosabila.

Din pacate, nu le-am gasit!

A trebuit sa facem un efort mai mare si am revenit la Karins Kids Academy. Revenirea noastra la gradinita a fost una extraordinara atat pentru noi, dar mai ales pentru baietel care a alergat in bratele educatoarei si al copiilor, uitand ca noi suntem acolo.

Eu va recomand gradinita!

Sunt foarte multumita
De Cristiana pe 25 Martie 2014

Buna tuturor mamicilor,

Multumesc mamicilor care prin comentarilor scrise aici m-au convins sa vizitez Karins Kids.
Cine cauta curatenie ii recomanda sa faca o vizita. Cine cauta caldura recomand sa vorbeasca cu personalul de la Karins kids.

Pentru mine a fost suficient sa vad ca toti copii sunt veseli in gradinita. Am vizitat destul de multe gradinite si impresia pe care mi-au lasat-o copii a fost ca nu se simt ca acasa in acea gradinita - la karins kids atmosfera este total opusa toti copii sunt relaxati si veseli.

Stiu ca suna a reclama, dar chiar aceasta gradinita chiar merita sa fie laudata. Recomand tuturor mamicilor sa faca o vizita. Treceti peste aspectul curte mica si observati alte beneficii pe care chiar nu le gasiti la alte gradinite.

Comparati curatenia cu alte gradinite (daca e importanta pentru voi) comparati mancarea cu alte gradinite (daca pt voi e importanta sanatatea) comparati atmosfera prietenoasa cu alte gradinite si bineinteles chiar si materialele didactice.

Bafta in gasirea gradinitei perfecte.

Cea mai buna alegere
De Georgiana pe 09 Septembrie 2013

Ma consider o mamica care i-au decizii foarte greu atunci cand vine vorba de copilul meu si mai ales de educatia copilului meu. De aceea am vizitat toate gradinitele din sectorul 1 si mi-am facut liste peste liste cu puncte pozitive si puncte negative pentru fiecare gradinita. Karin's Kids Academy a fost aleasa pentru ca lista punctelor pozitive era foarte mare comparativa cu lista celorlalte gradinite iar pe lista negativa era un singur punct si anume curtea relativ mica. Dupa un an de zile va pot spune ca lista punctelor pozitive a crescut iar acel singur punct negativ : curte mica, s-a transformat intr-un lucru pozitiv si asta pt ca spre deosebire de alte gradinite cu curti mari, in timp ce copiii se joaca prin curte liberi, educatoarele stau la palavre ori pe telefon ori intre ele. La Karin's Kids copiii au foarte multe activitati educative prin care li se stimuleaza gandirea logica, creativitatea si personalitatea. Curtea desi e mica ea e suficienta pentru activitatile pe care le fac in curte. Un alt avantaj al curtii mici este faptul ca in fiecare vineri au iesiri in parcuri.

Pareri bune Karin`s Kids
De Ana pe 09 Septembrie 2013

Summerclub-ul la Karin a fost f inedit si plin de activitati atractive pentru cei mici. Copilul meu s-a simtit din prima clipa ca acasa la gradinita. Asa incat ne-am inscris aici si sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere. Personalul e f. dragut si amabil mereu, dotarile ajuta gradinita sa se detaseze de multe gradinite, meniul e echilibrat, se pune mult accent pe sanatate si curatenie. Chiar sunt f. multumita.

Pareri bune si mai putin bune
De Iulia pe 02 Septembrie 2013

Am doi copii si i-am inscris pe amandoi in februarie 2013 la gradintia Karin Kids, la grupa Mihaelei (fetita 3,5 ani) si la grupa mica (baietelul de 1,8 ani), unde educatoare era Bety. Baietelul meu a stat cu totul 2 luni la aceasta gradinita, iar fetita 4.
All in all, parerile mele despre gradinta sunt impartite, si o sa incerc sa fiu cat mai echilibrata in aprecieri, in ideea ca, poate, informatiile de mai jos vor fi folositoare unor parinti care vor sa isi inscrie copiii la aceasta gradinita.
O sa incep cu aspectele pozitive:
1. Alimentatia este intr-adevar, echilibrata si corespunde exigentelor unei alimentatii sanatoase, pe care toti o dorim pentru copiii nostril (cu naut, cu sfecla, pasta de masline, etc). Doamna de la bucatarie este foarte inventiva si prietenoasa, stie cum sa decoreze mancarea astfel incat sa arate apetisant pentru cei mici.
2. Gradinita este situata convenabil, pe o straduta cu sufficient spatiu pentru parcare, intr-o zona verde, vizavis de parc.
3. Personalul este, in general, prietenos si comunicativ. Dupa primele zile in care a plans, baietelul meu intindea mainele sa mearga la Bety in brate. Fetita nu a avut o chimie foarte buna cu Mihaela dar nici nu plangea cand o lasam, iar la plecare era vesele si ma intreba daca venim si a doua zi. Educatoarele foloseau zilnic o agenda in care relatau, cu oarecare sinceritate ce s-a intamplat peste zi ( ex: a plans, a mancat doar supa, etc). In aceasta agenda si noi parintii puteam scrie cate ceva pentru educatoare, informatii utile referitoare la ce ii place copilului, la ce sa aiba mai multa grija, etc.
4. Informarea parintilor despre activitatile educationale se facea pe email, zilnic.
5. Tarifele erau rezonabile (in februarie 2013 programul lung era in jur de 1300 lei). Toate optionalele se plateau in plus, separat de taxa de mai sus.
Aspectele mai putin pozitive:
1. Acceptarea copiilor bolnavi la gradinita. Asta cred ca m-a deranjat cel mai tare: in contract scria ca dupa 2 zile de absente de la gradinita, intrarea in colectivitate se face doar cu aviz de la medicul de familie. Mai mult chiar, la intrarea in gradinita, pe copii ii astepta o asistenta medicala, destul de neprietenoasa, care ii verifica in gat, nas, etc. Probabil pentru ca nu aveau cu cine sa ii lase, unii parinti isi tineau copilul bolnav acasa o singura zi apoi il aduceau racit la gradintia. Daca in dimineata respectiva nu avea febra mare, la gradinita copilul era primit, am vazut asta eu insami. Asa se face ca la grupa lui Betty (cei intre 1-2 ani) toti au facut muci si febra, iar baietelul meu s-a pricopsit cu o otita urata de tot de care n-a scapat decat dupa 2 saptamani de antibiotic (o saptamana in spital, pe vena, alta acasa, oral). Din 2luni de gradi, cred ca a stat adunat cam 2 saptamani la gradinita si restul acasa.
2. Vestiarul este la subsol, unde se coboara pe niste scari abrupte. In nicio dimineata dintre cele in care m-am dus cu amandoi copiii, unul in brate si unul de mana, nici asistenta de la primire si nici altcineva nu s-a oferit sa ma ajute pe scari, in vestiar, sa ii schimb.
3. La capitolul dotari. Desi relativ mare, gradinita are totusi o curte mica si umbrita, cu gazon artificial. Clasele in care se aduna copiii sunt pozitionate la etaj si la ele se ajunge pe niste scari abrupte si foarte inguste (similar celor care duc la vestiar). Dimensiunile unei clase sunt normal spre mic. Cel putin cea din grupa piticilor mi s-a parut mititica.
4. Si acum, in privinta personalului, am sesizat lipsa de consecventa in mai multe aspecte.
4.1. .De exemplu, noi parintii, am fost superinformati pe email (si apoi intrebati telefonic) despre un concurs de cunostinte pentru copiii de 4 ani, eveniment ce va fi organizat de gradinita, (contra cost, fireste), la care urmau sa fie premiati atat copiii, cat si educatoarea care inscria cei mai multi copii. Dupa eveniment, pauza, nicio informare. Nici macar in ce a constat concursul, nici cum i-au premiat/daca i-au premiat pe copii. Alt exemplu: s-a organizat o deplasare la Ogrezeni, in natura, care s-a marketat ca foarte distractiva pentru copii, contra unei sume de 160 de lei de copil. Eu am decis sa nu ii inscriu pe niciul. Nu stiu daca ati fost acolo, e un loc foarte frumos, cu terenuri de tenis, livezi, au biciclete, iazuri cu pesti, pasari, etc, pe un spatiu foarte intins (https://www.acaciavillage.ro). Noi fusesem la o petrcere de copii mari, si am gasit ca nu este un loc potrivit pentru copii de pana in 4-5 ani pentru ca nu ii poti supraveghea cum trebuie (eu am alergat in continuu dupa ai mei, si erau doar 2). In plus pretul mi s-a parut destul de piperat pentru transportul pana acolo avand in vedere ca mancarea era inclusa in taxa de gradintia. In fine, doamna directoare m-a sunat personal (ca de fiecare data cand mai trebuiau colectati banutzi) sa ma intrebe daca nu doresc sa ii incriu, n-am dorit. S-a intamplat si evenimentul, am primit mesaj pe email cum ca “s-au simtit minunat copiii si s-au jucat in natural. Cam asa a sunat feedbackul la tot ce s-a organizat de gradinita. Fireste, in ziua excursiei, in care eu i-am dus totusi la gradi, educatoarele lor erau toate plecate, copii au stat cu niste fete necunoscute.
4.2. Taxele. Ni s-a spus de catre dna directoare Ionescu de la inceput (in februarie, inainte de inscriere) ca tarifele nu se modifica, Karin Kids fiind o gradinita care se bucura de un renume pentru consecventa in calitatea serviciilor la cel mai bun pret. Tarifele s-au majorat incepand cu 1 aprilie. In contract scria ceva de returnarea taxei de masa. Din momentul in care soliciti asa ceva, simti brusc cum se naste ostilitatea fata de tine; nu ca ar fi fost vreo suma (cred ca era 10 lei/zi).
4.3. Numarul copiilor inscrisi intr-o grupa. Nu va fi mai mare de 5 la grupa mica (1-2 ani) ni s-a spus la inscriere. Am numarat apoi 8, si e posibil sa fi fost inscrisi mai mult de atat, insa nu am avut cum sa verific, scriptic, informatia.
4.4. Avizul medical. Am fost plecata intr-un weekend cu copiii la parintii mei, si am anuntat gradinita despre asta (intrucati copiii au lipsit vineri inainte de we si apoi luni dupa we pentru ca nu s-au putut trezi sa mearga la gradi). Marti cand am fost cu ei, nu i-au primit in gradinita pentru ca nu aveam la mine avizul epidemiologic, desi asistenta ii putea consulta pe amandoi. Dupa o ora, a venit sotul cu cu avizele uitate acasa si am fost lasati sa intram. Apoi a venit Pastele, cu 5 zile de vacanta obligatorie. Toti copiii au fost primiti inapoi dupa vacanta, fara sa li se ceara niciun aviz medical.
4.5. Comunicarea. Comunicarea in privinta educatiei este unilaterala: de la conducerea gradinitei, spre informarea parintilor, zilnic, cu activitatile minunate si variate pe care le vor face copii nostri. Mi s-a parut un lucru bun, si plina de entuziasm, am raspuns laudativ acestor mesaje. Ba chiar, la inceput, am incercat sa particip si eu cu incurajari si cu proiecte noi, in care sa fim implicate si noi parintii copiilor din aceeasi grupa (de genul: sa organizam o zi de targ in care copiii sa vina cu parintii si sa isi “vandal jucariile vechi, si banuztii stransi de ei sa ii doneze celor care nu au jucarii, impreuna cu jucariile vandute, etc). Reactia: liniste totala. Niciun raspuns la emailuri (sa nu ma intelegeti grsit, au fost doar cateva, nici eu nu am timp foarte mult la serviciu), in timp ce continuau sa curga informarile zilnice cu lucrurile extraordinare pe care urmau sa le faca cei mici. Am avut apoi banuiala (si mi s-a strans putin inima) ca nu asta este conduita pe care conducerea o asteapta din partea unui parinte model. Poate doar mi s-a parut, dar asa am perceput eu lucruile.
All in all, avand in vedere ca este a 4-a gradinita pe care am incercat-o, pot spune ca nu este o alternativa de neglijat. Ca sa fiu sincera pana la capat, dintre cele 4 gradinte la care au mai fost copiii, Karin Kids a fost cea mai buna alegere. Pentru ca i-am retras dupa nu mult timp de la inscriere, timp din din care mai mult de jumatate au stat acasa, bolnavi, nu pot sa imi dau seama si sa ma pronunt sincer despre eventualele progrese pe care le-ar fi facut.
Am cunoscut aici parinti ai caror copiii sunt dati de mai multi ani la aceasta gradinita, si care sunt (mai mult sau mai putin, dar totusi) multumiti. O familie venea chiar din Corbeanca sa isi aduca fetita aici.
Pe mine insa Karin Kids nu m-a convins. Am fost entuziasta la inceput, insa incet incet am ajuns la concluzia ca nu este pentru noi. E o doza de ipocrizie frecventa la multe gradnite - in ciuda discursului prietenos de colaborare si comunicare, simti cumva, ca, de fapt, conducerea si educatoarea se considera o tabara, iar tu parintele esti cumva din tabara adversa, care trebuie tinuta la distanta. Cum ar veni, noi, conducerea va spunem ce vreti sa auziti, voi parintii nu va amestecati, faceti cum va spunem noi si toti vom fi fericiti. Am fost surprinsa sa raman cu impresia asta la Karin Kids.
E adevarat, si eu sunt un parinte carcotas. Nu m-am putut obisnui, desi am incercat (asa cum mi s-a atras atentia de mai multe ori) sa le spun Miss Icsuleasca, in loc de doamna Icsulescu, doamnelor educatoare si doamnelor directoare. Pesemne ca mi se trage de cand, la una dintre gardinitele trecute, Miss Elena de la bucatarie s-a dovedit ca era fosta femeie de serviciu de la serviciul unui bun amic, devenita intre timp “missl.

Mesajul este pentru Roxana
De Iulia pe 20 August 2013

Roxana, cred ca foarte multi parinti ar dori sa stie la ce grupa ai avut copilul.
Exista doua explicatii una ar fi ca ai gresit numele gradinitei sau o alta explicatie ar fi ca si tu ai o gradinita si te-ai gandit ca asta ar fi cea mai buna metoda de reclama.
Eu am doi copii in gradinita Karin's Kids in grupe diferite si as fi foarte curioasa sa aflu in ce grupa ai avut copilul.
Din ce stiu eu in cele doua grupe in care eu am copiii nimeni nu s-a retras.
Sfatul meu pentru cei care cauta o gradinita este sa va duceti pana acolo si sa vedeti ce inseamna o gradinita in care va simtiti ca acasa - va trebuiesc numai 5 minute sa va dati seama ca am dreptate.
Sfatul meu pentru tine Roxana este sa-ti cauti alte metode de a-ti face reclama si de a-ti atrage parinti.

Gradinita Karins Kids Academy
De Mariana pe 19 August 2013

Am avut copilul inscris la SummerClub in aceasta vara la Karin`s Kids. Program super atractiv!! Copilul a venit zilnic foarte incantat acasa, asa incat ne-am hotarat sa il inscriem si pentru acest an scolar. Am putine emotii despre cum va reactiona cu Miss de la grupa lui si asta pentru ca nu a avut ocazia sa o cunoasca, dar toate fetele de acolo m-au linistit ca nu e cazul sa imi fac probleme. Am fost foarte impresionata de modul in care s-au ocupat de acesti copii pe timp de vara, au cautat activitati inedite si atractive pentru ei prin care au reusit sa imbine distractia cu asimilarea unor notiuni noi pentru ei. Felicitari pentru Summer Club!

Karin's Kids Academy gradinita de top
De Camelia pe 15 August 2013

Karin Kid's Academy este intradevar cea mai dotata gradinita din zona, este o gradinita cu personal caruia chiar ii pasa de copii, personal calm si mereu cu zambetul pe buze. As fi curioasa al carei gradinite este articolul scris de Roxana, pentu ca eu sunt convinsa ca e scris de patroana unei gradinite care nu stie ca exista si alte metode de reclama, si a ales-o pe cea mai josnica, vorbind de rau alte gradinite. Cel mai "simpatic" mi s-a parut remarca "promit sa va urmaresc in continuare si sa mai fac o vizita la Karin Kids" asta suna a concurenta, nu a parere de mamica interesata real in gasirea unei gradinite.

Contact Gradinita Karins Kids Academy

Adresa

Hermann Oberth, 33, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Piata Domenii
Site www.karinkids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.