Care sunt cele mai bune pozitii pentru a concepe o fata?

/ / Modificat: 2018-04-26
Care sunt cele mai bune pozitii pentru a concepe o fata?

Daca iti doresti cu disperare o fetia, este posibil sa fii dispusa sa incerci orice pentru a o avea; atunci cand vine vorba de pozitiile sexuale menite sa sporeasca sansele de a concepe o fata, lucrurile stau foarte simplu.

Conform celor sustinute de Dr. Landrum Shettles, care a brevetat ceea ce el numeste "Metoda Shettles" pentru a da cuplurilor sanse de 75% sa conceapa un copil care sa aiba sexul pe care ei si-l doresc, exista trei pozitii surprinzator de simple care te pot ajuta sa ai o fetita.

Desi nu exista dovezi stiintifice care sa confirme teoria lui Shettles, ideea comuna care sta la baza pozitiilor recomandate de cate acesta este cea a penetrarii superficiale. De ce? Cromozomul Y responsabil de conceperea baietilor, inoata mai repede, dar traieste mai putin si este mai slab decat cromozomul X al spermatozoidului, cel care da nastere fetitelor. Acesti spermatozoizi, desi inoata mai incet, sunt mai rezistenti si pot supravietuii in medii mai dure, timp de pana la cinci zile.

Pozitia misionarului

Nimic entuziasmant, dar se pare ca pozitia clasica de a face sex este una dintre cele mai bune atunci cand vrei sa ai o fata. Nu trebuie sa faci nimic deosebit pentru a o schimba, doar stai pe spate si nu iti pune picioarele in jurul taliei partenerului, pentru ca astfel incurajezi o penetrare mai adanca.

Daca totul decurge cum trebuie, sperma va fi depozitata mai departe de cervix, ceea ce ii va da spermatozoidului responsabil de producerea fetelor o mai mare sansa sa ajunga acolo, spre deosebire de cel responsabil de crearea baieteilor.

Pozitia lingura

Da, cea mai intensa sesiune de imbratisare s-ar putea sa aiba cateva beneficii in plus! In aceasta pozitie, tu stai pe o parte, cu genunchii indoiti, in timp ce partenerul tau te penetreaza din spate. Pozitia picioarelor tale este importanta, pentru ca ea este cea care impiedica penetrarea adanca.

Femeia deasupra

Aceasta pozitie poate avea rezultate pozitive in conceperea unei fetite, dar si pentru cei care isi doresc un baietel. Tu controlezi adancimea penetrarii; fiind pozitionata deasupra, tu esti cea care te misti peste partenerul tau si te poti asigura ca atunci cand el ejaculeaza o va face cat mai aproape de deschiderea vaginului, in asa fel incat sa dai batai de cap spermatozoizilor producatori de baieti, care au o durata mai scurta de viata, sa ajunga sa fecundeze.

Fara orgasm

Dr.Shettles avertizeaza ca pentru a concepe o fetita poti incerca cele trei pozitii sexuale simple si satisfacatoare, dar si o varianta mai putin...multumitoare. Desi nu ar trebui nicioadata sa simti ca nu trebuie sa te bucuri de actul sexual la capacitate maxima, exista unele teorii care sustin ca orgasmul feminin creaza un mediu alcalin in vagin, care ajuta acei spermatozoizi producatori de baieti sa reziste mai mult decat in mod normal. Insa daca eviti orgasmul, vaginul tau isi va pastra un mediu acid, care este benefic spermatozoizilor ce concep fetite.

Articole recomandate

Citeste si despre