EVENIMENT. Endometrioza si capcanele ei

/ / Modificat: 2019-06-04
EVENIMENT. Endometrioza si capcanele ei

Pe 7 iunie, orele 18.30, la Spitalul Monza se va desfasura un eveniment dedicat pacientelor care sufera de endometrioza, pentru a intelege cum arata o zi din viata unei echipe dedicate diagnosticului-tratamentului-chirurgiei endometriozei.

Asa cum ne-am propus, incercam sa oferim pacientelor informatii despre endometrioza si complicatiile bolii de care sufera de la cei mai buni specialisti in domeniu.

Prof. Dr. Elvira Bratila, medic primar obstetrica ginecologie, fondatorul al primei academii de endometrioza din Romania, Endomedicare Academy explica: “Prin prisma complexitatii bolii, manifestarii complexe si impactului asupra calitatii vietii pacientelor, afectate la nivel personal, familial, al vietii de cuplu si social, endometrioza in stadiile ei avansate necesita un management terapeutic bazat pe o diagnosticare precisa, o stadializare corecta si pe expertiza chirurgului care coordoneaza interventia chirurgicala.”

Speakerii evenimentului vor completa tabloul evenimentului:

  • Prof. Dr. Elvira Bratila, medic primar obstetrica ginecologie.
  • Prof. Dr. Claudia Mehedintu, medic primar obstetrica ginecologie
  • Dr. Rubin Munteanu, medic primar chirurgie generala
  • Dr. Marilena Baluta, medic primar obstetrica ginecologie, medic specializat in infertilitate
  • Dr. Gabriela Zugravu, medic primar anestezie si terapie intensiva

In cele cateva ore pe care le vom petrece in compania gazdelor noastre vom afla informatii importante despre ce presupune o interventie chirurgicala de endometrioza profunda, precum si despre rolul fiecarui medic prezent in sala de operatie.

Un eveniment deosebit care va raspunde multor intrebari cheie pe care pacientele le au despre universul 360 de grade a unei boli ce le impacteaza la nivel personal, familial si social.
Tratam femeia in unicitatea ei!

Nu ratati sansa! Informatii si inscrieri la: email: saveyourfertility@gmail.com

Participarea este GRATUITA!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Endometrioza Endometrioza cauze Endometrioza diagnostic

Articole recomandate

Citeste si despre