Menstra Calm te ajuta sa treci mai usor peste SPM

/ / Modificat: 2009-09-08
Menstra Calm te ajuta sa treci mai usor peste SPM


   

Sindromul premenstrual (SPM) este o combinatie de modificari emotionale, fizice, psihologice si de dispozitie care apar dupa ovulatie si in mod normal se diminueaza odata cu instalarea menstruatiei. Cand simptomele premenstruale interfera cu relatiile sau responsabilitatile, acestea sunt denumite sindrom premenstrual (SPM). 

Foarte multe simptome sunt asociate cu SPM, de la tensiune in sani, la greata, nervozitate si iritabilitate. Nu este clar ce determina sindromul premenstrual. O combinatie de factori fiziologici, genetici, nutritionali si comportamentali sunt foarte probabil implicati. 

Multe femei au dureri provocate de crampele menstruale. Crampele se concentreaza de obicei in zona pelvica si a abdomenului superior, dar pot fi resimtite si in zona mijlocului si a picioarelor.Durerile apar cu aproximativ o saptamana inaintea menstruatiei (cel mai frecvent). Deseori sunt insotite si de alte simptome cum ar fi: greata si varsaturi, diaree sau constipatie, crampe abdominale, dureri de spate, iradierea durerii in membrele inferioare, lipsa tonusului, nervozitate si instabilitate emotionala, cefalee, dureri ale sanilor (care pot face parte din sindromul premenstrual si care se remit odata cu menstruatia).

Puteti evita simptomele premenstruale cu ajutorul unui tratament simplu, special conceput pentru tine, natural si fara efecte secundare. MenstraCalm™ de la SECOM este remediul pentru ameliorarea simptomatologiei in perioada dinainte si din timpul ciclulul menstrual.

Proprietatile produsului sunt de a regla ciclul menstrual, de a reduce manifestarile SPM (migrene, cresterea greutatii corporale, edeme, dureri ale sanilor, meteorism, nervozitate, depresii, acnee) si sangerarile uterine anormale; reface mucoasa endometriala si reduce inflamatiile pelviene. 

Este recomandat si ca adjuvant in tratamentul infertilitatii hormonale feminine. In plus, daca suferiti de sindromul ovarului polichistic sau endometrioza va reduce manifestarile, respectiv dimensiunea si numarul nodulilor in afectiuni benigne ale sanului si durerea asociata acestora (mastopatii). MenstraCalm™ are efect antispastic si antiosteoporotic, antioxidant si imbunatateste circulatia periferica. Eficienta produsului poate fi demonstrata si in cazul anemiilor. 

Datorita calitatii produsului si a compozitiei sale 100% naturale veti uita complet de simptomele sindromului premenstrual si de durerile neplacute cauzate de menstruatie. Il puteti gasi la pretul de 79 Ron. Mai multe detalii pe www.secom.ro.


8 septembrie 2009

Articole recomandate

Citeste si despre