Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru proaspetele mamici

/ / Modificat: 2012-02-07
Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru proaspetele mamici

Probabil ca multi tatici sunt in pana de idei pentru cadouri de Valentine's Day pentru partenerele lor, proaspete mamici. Fie ca tocmai a nascut primul copil sau este la al cincilea, Ziua Indragostitilor este momentul perfect pentru a-i darui unei noi mamici un cadou pentru a-i reaminti cat de mult o iubesti.

Cat timp se reface dupa nastere si cat timp are grija de nou-nascut, s-ar putea sa nu fie pregatita sa iasa din casa pentru o zi intreaga, asa ca nu face planuri prea mari sau extravagante. Ceva simplu si aproape de casa este mult mai indicat in aceasta perioada.

Pregateste acasa o cina romantica

Pregatirile pentru cina iau de obicei o pauza in perioada de dupa nastere. La fel, o cina romantica in oras poate fi o misiune imposibila tinand cont ca aveti un bebelus acasa care trebuie alaptat.


Surprinde-o pe partenera ta aducand acasa cina romantica. Nu este momentul sa comanzi la drive-in-ul unui fast-food. Poti in schimb sa comanzi mancare la pachet de la restaurantul ei preferat. Apoi acasa poti aseza masa, poti aprinde cateva lumanari parfumate si astfel sa va bucurati de o cina romantica acasa. Nu uita sa strangi tu masa la final.

Bucurati-va de un film romantic impreuna

O intalnire la cinematograf poate fi destul de greu de realizat in momentul in care ai un nou-nascut acasa. Totusi, nu trece cu vederea oferirea unui film cadou de Ziua Indragostitilor. Inchiriaza sau cumpara-i sotiei tale filmul ei romantic preferat si planuiti sa il vedeti impreuna.

Acesta este momentul sa alegi filmul pe care ea vrea sa-l vada chiar daca pe tine nu te intereseaza. Poti sa faci popcorn si sa stati impreuna pe canapea in timp ce ea are grija de bebelus.

Ofera-i un buchet de flori

Femeilor le plac florile, fie ca tocmai au nascut sau nu. Un buchet frumos de flori de la florarie ii va insenina cu siguranta ziua. Majoritatea florariilor au oferte bune de zile speciale cum este cea a Zilei Indragostitilor.

Poti sa ii oferi un buchet care sa reprezinte ceva. De exemplu, cumpara numarul de trandafiri simbolizand cifra anilor de cand sunteti casatoriti sau chiar cati copii aveti impreuna. Aceste idei pot salva si bugetul daca nu ai bani sa cumperi un buchet tipic de 12 trandafiri si este si un gest foarte romantic pe care ea il va aprecia.

Ofera-i un CD cu muzica

Descarca muzica pentru un Mp3 player sau compileaza un CD cu muzica pentru noua mamica. Muzica relaxanta va fi foarte apreciata. Poti sa faci de asemenea o compilatie de melodii care sa ii aminteasca de relatia voastra pe parcursul anilor (de exemplu melodia pe care ati dansat la nunta sau cea care se auzea la radio atunci cand v-ati cunoscut).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri Ziua indragostitilor Valentines Day

Articole recomandate

Citeste si despre