Ziua indragostitilor, o sarbatoare pentru toata familia

/ / Modificat: 2014-02-13
Ziua indragostitilor, o sarbatoare pentru toata familia

Cine zice ca Ziua Indragostitilor este numai pentru indragostiti? De multe ori cele mai frumoase amintiri si cadouri pot veni din partea familiei, chiar si de Ziua Indragostitilor. Poti face si tu din Ziua indragostitilor o zi de care sa se bucure toata familia.

Pregatiti o masa speciala pentru toata familia. Un moment de repaus cu cei dragi este intodeauna binevenit. Pentru a face masa cat mai haioasa, incercati sa pregatiti numai bucate roz sau rosii.

De Ziua Indragostitilor cele mai bune mancaruri sunt cele facute in casa, cu dragoste. Pentru a respecta tema sarbatorii, dar in acelasi timp sa fie si ceva gustos si pe placul copiilor poti face mini-pizza in forma de inimioare.

Iti trebuie doar o tava de copt in forma de inima, o gasesti in marile supermarketuri in special in aceasta perioada si ingredientele obisnuite pentru pizza. Pentru a implica toata familia poti sa-i rogi si pe cei mici sa te ajute.

Desi ciocolata este o traditie pentru Ziua Indragostitilor, ea nu este printre alimentele cele mai sanatoase pentru copii. Daca totusi vrei sa-ti rasfeti familia de Ziua Indragostitilor, poti face o delicioasa ciocolata de casa, care este si mult mai sanatoasa decat cea din comert sau chiar capsuni cu glazura, mai slabe in grasimi decat ciocolata.

Poti orna masa cu lumanari sau decoratiuni din hartie facute impreuna cu familia. Fata de masa poate sa fie rosie (chiar cea folosita la Craciun) sau roz.

Poti face un obicei din a va darui intre voi cate un mic cadou de Ziua Indragostitilor. Incurajeaza membrii familiei sa le faca singuri in loc sa le cumpere de la magazin. Nu uita de felicitarile personalizate cu urari de Ziua Indragostitilor!

Citeste si alte articole pentru Ziua Indragostitilor:

Valentine's Day in familia care isi doreste un copil: Ziua Indragostitilor, timpul pentru bebe

Uimeste-ti partenerul spunandu-i "Te iubesc" in diferite limbi!

Ziua Indragostitilor alaturi de cei mici: Daruieste-ti inima copilului tau de Valentine’s Day!

Distreaza-te alaturi de copii colorand planse tematice de Ziua Indragostitilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Valentines Day copii Ziua indragostitilor copii

Articole recomandate

Citeste si despre